آفتابنیوز : بر اساس اظهارات مديركل بهزيستي استان تهران، مديران بهزيستي اين استان در اعتراض به برخورد غير تخصصي براي تخليه مركز نگهداري زنان آسيبديده «اميدوار» طي نامهاي به رييس سازمان بهزيستي استعفاي خود را اعلام كردند.
همچنين بر اساس اظهارات نفريه، مربي زن مركز «اميدوار» در پي ممانعت از ورود مامورين و بيرون كردن دختران و زنان آسيبديده، با زنجير به درخت بسته شده و مورد ضرب و شتم قرار گرفت كه پس از آن وي توسط بهزيستي براي انجام شكايت به پزشك قانوني منتقل شد.
وي تصريح كرد: با پيگيري مسؤولان بهزيستي در نهايت به دستور دادستان عمومي و انقلاب تهران، محدث، معاون دادستان به همراه مافي، فرماندار شميرانات و رييس كلانتري محل با حضور در ساختمان مركز «اميدوار»، نمايندگان بنياد را به منظور پلمپ ساختمان تا تعيين تكليف نهايي از داخل آن تخليه كردند.
نفريه افزود: تا ساعتها از محل انتقال دختران و زنان آسيبديده مركز «اميدوار» توسط مأموران اطلاع نداشتيم كه سرانجام تعدادي از آنها به محل بازگشتند و بر اساس اظهارت اين دختران، آنها در يكي از كوچههاي اطراف مركز رها شده بودند.
وي تاكيد كرد: اين دختران حاضر به انتقال به مركز ديگري نبودند. چرا كه برخي از آنها سالهاي بسيار طولاني در اين مركز ساكن بودند و اينجا را به عنوان «خانه خود» ميدانند. از سوي ديگر ساير مراكز نيز جاي كافي براي اقامت آنها ندارد. اين در حاليست كه برخي از دختران و زنان آسيب ديده اين مركز نيز تا نيمههاي شب به مركز بازنگشتند.
مديركل بهزيستي استان تهران ميپرسد: چه كسي پاسخگويي سرگردان شدن اين زنان در سطح خيابان و تبعات آن براي سايرين است؟
به نظر ميرسد وزارت رفاه به عنوان مدافع حقوق آسيبديدگان اجتماعي بايد نقش پررنگتري در مسايلي از اين دست داشته باشد، چرا كه مطمئنا ساماندهي و ايجاد سرپناه براي آسيبديدگان و افراد بيسرپرست كه غالبا به دليل فقر و شرايط نامطلوب اقتصادي و اجتماعي در دامان آسيبها گرفتار آمدهاند از بر افراشتن برجهاي چندين طبقه كه در نهايت ثروت، ثروتمندان را ميافزايد، بايد مهمتر باشد.
گفتني است اين در حاليست كه اين مركز در جنب چند سفارتخانه مستقر است، آيا نبايد از سوي سوء استفادهها و سوء برداشتهاي بيگانگان هراس داشت؟ به راستي چه كسي پاسخگوست و عدالت كجاست؟