کد خبر: ۴۲۴۳۵
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۸۴ - ۱۸:۵۳

علت افزايش قيمت مواد غذايي

آفتاب‌‌نیوز : بهروز فروتن رئيس گروه صنايع غذايي خانه صنعت و معدن تهران، با بيان اين مطلب افزود: صنعت با پرداخت ماليات به دولت و همچنين دريافت ماليات از مصرف كننده از سوي دولت بسيار موافق است و آن را يك اصل مي داند اما به عنوان صنايع اعتقاد داريم كه دولت بايد ماليات مصرف كننده را از پاي صندوق فروش دريافت كند.
وي با توجه به اينكه دريافت ماليات مصرف كننده از توليد كننده يعني صنعت را وسيله قرار دادن، اظهار داشت: كاهش توليد مواد غذايي و گران شدن قيمت آن، به سلامت جامعه لطمه مي زند.
فروتن تصريح كرد: تامين رفاه و سلامتي مردم و ارتقاي آن از وظايف دولت است و از آنجا كه تغذيه مناسب و گسترش امكانات دسترسي آسان مردم به حداقل هاي سبد تغذيه اي يكي از راه هاي تحقق اين رسالت است، حذف عوارض و ماليات بر ارزش افزوده صنايع غذايي، تاثير بسيار زيادي خواهد داشت.
مديرعامل صنايع غذايي بهروز با توجه به اينكه دستيابي به امنيت غذايي، اصلاح و بهبود وضع تغذيه و رهايي از گرسنگي به برنامه اي اصولي در زمينه غذا و تغذيه نياز دارد، بيان كرد: براي رسيدن به اين منظور بايد در بخش هاي كشاورزي، صنايع و بازرگاني يك سياست واحد به اجرا در آيد.
دكتر فروتن متذكر شد: چنانچه براي توسعه صنعت اعتقاد جدي وجود دارد بايد از صنايع غذايي نيز حمايت جدي شود كه نتيجه آن به افزايش توليد، پايين آمدن قيمت تمام شده كالا، ايجاد اشتغال و كاهش نرخ بيكاري مي انجامد.
وي يادآور شد: نبود صنايع فرآوري يا تبديلي در سطح كشور موجب شده است كه از توليد سالانه 80 ميليون تن محصولات كشاورزي، بيش از 20 ميليون تن مواد غذايي به ضايعات برود.
رئيس گروه صنايع غذايي خانه صنعت و معدن با توجه به اينكه محصولات كشاورزي از پرداخت عوارض موضوع قانون تجميع عوارض و قانون ماليات بر ارزش افزوده (در دست تصويب مجلس) معاف است، خاطرنشان كرد: بايد به طريق اولي و به منظور توسعه صنايع تبديلي و كاهش ضايعات محصولات كشاورزي، تمام صنايع غذايي مشمول اين معافيت شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین