آفتابنیوز : اسلامی افزود:« دموکراسی و حقوق بشر نیاز جامعه ماست و این موضوع که در حال حاضر اندیشمندان و صاحبنظران ما پیرامون یک خواست تاریخی 100 ساله گردآمده اند تا هم سودی برای کشور و ملت باشد و هم مقابله ای با کج فکری ها وساده اندیشی های برخی افراد، بسیار مفید است.»
این نماینده سابق مجلس که درباره تدوین پیش نویس منشور جبهه دموکراسی خواهی و حقوق بشر با خبرنگار سیاسی آفتاب گفت و گو می کرد در پاسخ به این پرسش که چرا با توجه به تهدیدهایی که کشورمان در جریان پرونده هسته ای با آن روبرو شده واژه صلح به نام این جبهه اضافه نشده است؟ گفت:« این پیشنهاد را دکتر حجاریان ارائه داده بود. ملت ما مردمی صلح جو هستند و تساهل و تسامح را از اندیشه ایرانی و اسلامی خود به ارمغان گرفته اند.
تحمیل خشونت طلبی به مردم ایران حتی اگر به نام دین باشد با واقعیت های اجتماعی ما متفاوت است.»
وی تصریح کرد:« گروهی در داخل هستند که به علت نداشتن درک درستی از زمان و مکان چهره ای خشن و آشوب طلب از ایرانیان نشان می دهند و گروهی دیگر در خارج از کشور هم به این مساله دامن می زنند.»
اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود شرط موفقیت جبهه دموکراسی خواهی را فعالیت دامنه دار و تئوریک متناسب با شرایط جامعه و حذر کردن از دسته بندی های سیاسی بی فایده، دانست.
گروهی دیگر در خارج از کشور هم به این مساله دامن می زنند.»
دبیر کل مجمع نمایندگان ادوار مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا نیروهای سکولار هم می توانند به عضویت این جبهه در بیایند بیان کرد:« چون مفاهیمی که از ادبیات سیاسی غرب وارد ادبیات سیاسی ما شده اند در جامعه ما وارونه گشته اند باید با تفکر بیشتری درباره آنها قضاوت کرد و در ابتدا سعی کرد تا اعتبار این واژه ها را به آنها بازگرداند.»
اسلامی تاکید کرد:« تنگ نظری ها همیشه به عنوان عاملی برای ایجاد اختلاف بوده است به همین دلیل به نظر بنده کسانی که اعتقاد به حکومت عرفی دارند ولی به حقوق مردم و آزادی معتقدند می توانند به عضویت این جبهه دربیایند.»