آفتابنیوز : سرویس بین الملل-این سایت می نویسد:«تقریبا دو دسته از مقاومت در برابر دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا در ماه های گذشته دیده شده است. یکی در نتیجه اعتراضات و تظاهرات توده ای و مردمی بوده که از سوی رادیکال ها تا لیبرال ها تا گروه های فعال حمایت از حقوق مهاجران و سازمان های غیر انتفاعی تا گروه های ضد فاشیستی و حتی سیاستمداران دموکرات سازماندهی شده است. دیگری مقاومتی است که از سوی رسانه ها در برابر ترامپ وجود دارد. حملات این رسانه ها علیه ترامپ بیش تر متمرکز بر روی مواضع او در قبال زنان و توهین های جنسیتی اش می باشد و در زمینه سیاست خارجی و رویکرد خصمانه ترامپ در قبال ایران سکوت کرده اند.
به گزارش آفتاب نیوز به نظر می رسد به نوعی انان مخالف افراط گرایی ترامپ در خانه هستند با این حال یا چشم پوشی کرده و یا این که از افراط گرایی های او در خارج از امریکا استقبال می کنند. باید یک سوال صادقانه را از اردوگاه مخالفان ترامپ مطرح مرد چرا در برابر موضع جنگ طلبانه کابینه ترامپ علیه ایران سکوت کرده اید؟»
این سایت در ادامه اشاره می کند از زمانی که ترامپ سوگند ریاست جمهوری را یاد کرده است رویکرد خصمانه ای در قبال ایران اتخاذ کرده است او با جنگ طلبان ضد ایرانی چون مایکل فلین در ارتباط بوده است و جیمز متیس وزیر دفاع اش یکی از مخالفان ایران است. فلین زمانی گفته بود که ایران قصد داشتن تسلیحات هسته ای را دارد در حالی که تمام شواهد عکس ادعاهای او را نشان می دادند. ژنرال متیس نیز نظامی ای است که کینه ای ۳۳ ساله را از حکومت ایران در دل دارد. او معتقد است که نظام سیاسی ایران بزرگترین تهدید برای ثبات و صلح رد خاورمیانه است».
این سایت در ادامه اشاره می کند ترامپ در صدای بلند تندروانه خود علیه ایران طرفدار اسرائیل و جناح راست آن کشور به نخست وزیری و رهبری بنیامین نتانیاهو است. این سایت می نویسد:«دیوید فریدمن سفیر انتصابی ترامپ در اسرائیل یکبار توافق هسته ای را به پرونده دریفوس تشبیه کرده بود که در آن یک افسر ارتش یهودی در سال ۱۸۹۰ میلادی مورد ازار و اذیت و یهودستیزی قرار گرفته بود. او این توافق را مصداقی از به زعم خود یهودستیزی اوباما دانسته بود».
این سایت اشاره می کند که منتقدان جمهوریخواه ترامپ نیز نسبت به موضع او در قبال ایران اعتراضی ندارند. «الترنت» می نویسد:«دیوید فروم» که پیش تر متن سخنرانی های بوش را آماده می کرده در مطلبی هشت هزار کلمه ای درباره اقتدارگرایی دولت ترامپ هشدار داده با این حال، هیچ گونه اشاره ای به خصومت ترامپ با ایران و اتحاد او با راست های افراطی اسرائیل و سیاست خارجی تهاجمی مدنظر او نکرده است. به نظر می رسد برای فروم مفهوم استبداد و اقتدارگرایی تنها اعمالش در داخل امرکیا ممنوع است. با همین دیدگاه بود که او یکی از مشوقان نابودی عراق با آغاز جنگ امریکا علیه آن کشور بود».
الترنت در ادامه به موضع اون مک مولین نامزد مستقل انتخابات سال ۲۰۱۶ میلادی و از منتقدان محافظه کار ترامپ اشاره می کند. این سایت می نویسد:«او خواستار بمباران مواضع دولت سوریه از سوی دولت امریکا و ساقط کردن اسد شده بود. درباره تهدید ایران از سوی ترامپ نیز او حرف زیادی برای گفتن ندارد او که خود را متتقد ترامپ می داند حتی انتصاب متیس به عنوان وزیر دفاع ترامپ را ستایش کرده بود. هم چینن کیت اولبرمن مفسر رسانه ای که از منتقدان ترامپ بوده و او را روسپی ای در خدمت روسیه خوانده بود در قبال موضع او درباره ایران نظری ندارد. او هرگز در توئیت هایش درباره موضع ترامپ درباره ایران، اسرائیل و فلسطین سخن نگفته و خشم اش از ترامپ صرفا محدود به مسائل داخلی می شود».
این سایت در ادامه اشاره می کند که این موضع در روزنامه های امریکایی نیز دیده می شود و در این باره می نویسد:«واشنگتن پست درباره سیاست ترامپ در قبال ایران مطالبی را از جنیفر روبین متشر می کند که سیاست ترامپ را می ستاید. هم چنین یادداشت هایی را از دیوید ایگناتیوس چاپ می کند که مقعطی هستند و تغییر موضع می دهند اما هیچ گونه انتقاد معناداری از سوی رسانه های لیبرالی چون این رسانه از سیاست ترامپ در قبال ایران دیده نمی شود».
چرا با سرعت نظر می دهیم؟ چرا در میادین ورزشی فحاشی می کنیم؟ شیر سماور... من واقعا متاسفم و از این روحیه ایرانی بودم خودم شر منده هستم و از خدای خودم طلب بخشش می کنم.
پس تو توی آلمان چیکار میکنی ؟