آفتابنیوز : 
گرهارد شرودر صدراعظم آلمان گفت: پيروزي بلر در انتخابات پارلماني بهترين هديه تولد براي اين رهبر حزب كارگر است كه امروز 52 ساله مي شود. ژاك شيراك رئيس جمهوري فرانسه نيز در پيام تبركي خود به نخست وزير بريتانيا بر ضرورت همكاري ميان دو كشور تاكيد كرد. جان هاوارد نخست وزير ايتاليا نيز آنچه را كه رهبري قدرتمند و ثابت قدم خواند ستايش كرد. نخست وزير استراليا نيز مانند توني بلر عليرغم وجود مخالفت هاي گسترده با تصميمش در زمينه فرستادن نيروهاي نظامي به عراق، دوباره به نخست وزيري استراليا برگزيده شد.
تركيب جديد پارلمان و پيروزي حزب كارگر با اكثريت كمتر بايد ديد چه تاثيري بر قدرت آن در پيشبرد برنامه هايش خواهد داشت. دكتر رضا تقي زاده، استاد روابط بين الملل در دانشگاه گلاسكوي اسكاتلند مي گويد:
انتخابات نشان داد كه در چهار سال آينده حزب كارگر ديگر به صورت يك دولت بلامنازع نمي تواند عمل كند و قدرت سابق را نخواهد داشت، ولي همين 60 نماينده كافي خواهد بود كه برنامه هاي اقتصادي آقاي توني بلر و حزب كارگر را به جلو ببرد. اكثريت 60 كرسي، اكثريت كاري نسبتا مناسبي و تجارب قبلي در بريتانيا يعني دولت خانم تاچر، و قبل از آن نشان داد كه حتي با 60 كرسي يا كمتر از آن هم مي شود دولت را به انتهاي دوره انتخاباتيش برد و به نظر مي رسد كه آقاي توني بلر هم اين توفيق را به دست مي آورد. ضمن اين كه خود او اعلام كرده تقريبا در دو سال آينده دولت را به وزير خزانه داري خودش واگذار مي كند.
در حالی که احزاب مخالف حزب كارگر نقطه اصلي حملات خودشان را به توني بلر در جريان مبارزات انتخاباتي مساله عراق قرار داده بودند، با وجود اين حزب كارگر برنده شد دكتر رضا تقي زاده در این باره می گوید: تم انتخاباتي حزب كارگر متوجه برنامه هاي اقتصادي بود و حزب محافظه كار اهميت بيشتر را به مساله مهاجرت داد و حزب ليبرال دموكرات به عنوان مخالف با جنگ برنامه هاي تبليغات انتخاباتي خودش را جلو برد، ولي در نهايت مردم نشان دادند كه حساسيت آنها به مسائل اقتصادي به مراتب زيادتر از مسائل مربوط به مهاجرت و مسائل مربوط به جنگ است. بنابراين دولت حزب كارگر اگرچه با اكثريت كمتر، حالا موفق خواهد شد كه برنامه هاي خود را در چهار سال آينده مطابق نظر اكثريت مردم جلو ببرد.
با وجود حملات شديدي كه به توني بلر و حزبش شد، در بريتانيا برنده شد. قبل از آن هم در آمريكا و استراليا احزابي كه طرفدار جنگ با عراق بودند و وارد جنگ با عراق شدند، برنده شدند. دكتر رضا تقي زاده در این باره می گوید : مخالفين با جنگ در بريتانيا، مخالفين پر سر و صدايي بودند. حال آنكه موافقين با جنگ و آنهايي كه اهميت نمي دانند بريتانيا در اين جنگ باشد، موافقين تقريبا ساكت تري بودند، ولي آنها از نظر اكثريت دست بالاتري را داشتند. آقاي توني بلر هم در نطقي كه بعد از تجديد انتخاب ايراد كرد، به قدرت اين گروه و يا حضور اين گروه، يعني مخالفين جنگ اشاره كرد و گفت: حالا با درايت و بينش بيشتري به صداي مخالفان گوش خواهد كرد و خواسته هاي آنها را در برنامه هاي دولت مورد توجه بيشتر قرار مي دهد، ولي نكته اين است كه اكثريت مردم مخالف جنگ نبودند و اعتقاد داشتند ضمن شركت در جنگ در عراق به آن دولت اعتماد دارند و آن دولت مي تواند برنامه هاي خارجي بريتانيا و برنامه هاي ملي من جمله برنامه هاي اقتصادي را آنطوري كه اكثريت مردم مي خواهند همچنان جلو ببرد. دولت كارگري حالا همانطوري كه گفتم اگرچه قدرت كمتري خواهد داشت، ولي همچنان منعكس كننده خواسته هاي اكثريت مردم خواهد بود و انتظار مي رود ادامه وضع موجود رنگ غالب دولت در چهار سال آينده در بريتانيا باشد