کد خبر: ۴۴۷۳۵
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۸۵ - ۱۲:۱۵

نامه اعتراضی دانشجویان حامی احمدی نژاد

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، در این نامه که در سایت «عدالتخانه» وابسته به دانشجویان حامی احمدی نژاد منتشر شده خطاب به رییس جمهوری آمده است:«ملتي که شما از آن برآمده ايد، فناوري هسته اي را به بهاي زير پا گذاشتن آرمان هاي انقلاب اسلامي- که ريشه در خون هزاران شهيد از صدر اسلام تا کنون دارد- نخواهند خواست. آنها حق مسلم خود را در ميدان کربلا خواهند گرفت و ننگ حکميت و مذاکره با معاويه ها و يزيدهاي زمان را نخواهند پذيرفت».

دانشجویان در نامه خود به احمدی نژاد آورده اند:«اگر امروز از نگاه شما مصلحت نظام بر اين قرار گرفته است که اين گونه عمل شود، از شما مي خواهيم لااقل اين عملکرد را به پاي خط سرخي که امام در مسير انقلاب ترسيم کردند، نگذاريد و آن تفکر انقلابي را مبنای توجيه عملکرد امروزتان به کار نبريد».

در ابتدای این نامه آمده است:«آنچه پيش رو داريد نامه جمعي از فرزندان انقلابي ايران اسلامي است که گوشي را شنوا تر از گوش شما براي شنيدن دردنامه خويش نيافتند. آنچه مي بينيد نجواي همراهان شماست که در طوفان سختي هاي ديروز، دوش به دوش تان تا طليعه دولت عدالت پيش آمدند. اينها فرياد تظلم فرزندان خميني است که در کوران غربت عدالتخواهي و آرمان هاي انقلاب، طعنه ها و تلخکامي ها را به جان خريدند و اميد به دولت عدالت بستند که آنچنان که خداوند منان نويد داده بود به نصرت او محقق گشت».

در ادامه نامه خطاب به احمدی نژاد آمده است:«برادر! باور نداشتيم و نداريم حلقومي که بايد فرياد تظلم مظلوميت ام القراي جهان اسلام و نه تنها اسلام که فرياد مظلوميت همه مظلومان جهان را در عالم طنين انداز کند، امروز نداي سرد و به خاکسترنشسته چانه زني با دشمن درجه يک انقلاب را سر دهد». 
این نامه خطاب به رییس جمهور می افزاید:« جناب آقاي لاريجاني، درست در روزهاي پاياني سال 84، خبر از اتفاقي دادند که تا به امروز، سابقه نداشت؛ خبر مختصر بود: " مذاکره با آمريکا".گفته مي شد اين مذاکره، در پاسخ به تقاضاي مردم و مسوولين عراقي و فقط در همين موضوع و براي تامين خواسته هاي اين مردم رنجديده انجام خواهد شد.
این نامه با اشاره به اینکه «دوستان و ياران شما با اعلام اين خبر با سوالات مبنايي و ريشه اي روبه رو شدند که در ميان توجيهات منصوبين جناب عالی در دولت به پاسخ قانع کننده اي براي آنها نرسیدند»،برخی از این سؤالات را به شرح زیر آورده اند: 

1- مذاکره در علم روابط بين الملل به معناي چانه زني و بده بستان سياسي است و در حالي بحث مذاکره با رژيم اشغالگر عراق مطرح مي شود که موضع لايتغير جمهوري اسلامي در خصوص مساله عراق، از سوی رهبر معظم انقلاب اعلام شده است، مسوولين دستگاه دیپلماسی کشور بايد به اين سوال پاسخ دهند که بر کدام موضوع و مساله قرار است چانه زني شود و ما کدام اولويت و آرمان را مي خواهيم متاع اين بده بستان سياسي کنيم و اساسا در حالي که موضع ما معين و شفاف است، مذاکره چه معنايي خواهد داشت؟

2- مذاکره مقتدرانه با آمريکا درست در زماني مطرح مي شود که گزارش پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيتي ارائه شده که رياست دوره اي آن با آمريکاست. سوال اين است که اين موضع قدرت که دست اندرکاران سياست خارجي از آن دم مي زنند، آيا موضع آشتي ناپذيري با استکبار است؟ موضعی که موجب دلگرمي مردم آزاده منطقه و پيروزي هاي پي در پي مستضعفين در سالهاي اخير شده است؟ و یا اینکه نشستن با دشمن اصلي ملت هاي مظلوم مسلمان بر سر ميز مذاکره، پيامدي جز دلسردي اين ملل مظلوم و لرزان شدن اقتدار واقعي نظام در عرصه منطقه اي و بين المللي خواهد داشت؟

در نامه تأکید شده است:«از اين سوالهاي اساسي گذشته، مذاکره در مورد مسائل کشور عراق نيز براي نيروهاي انقلابي و حزب الله محل سوال و تشکيک است».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین