کد خبر: ۴۵۹۶۹۸
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹

سواحل هرمزگان؛ ظرفیتی چشمگیر برای تولید صنایع‌دستی دریایی + عکس

شرایط اقلیمی منحصربه‌فرد استان هرمزگان ظرفیت مهمی را برای تولید محصولات صنایع‌دستی در عرصه‌های گوناگون فراهم کرده است؛ وجود 1580 کیلومتر خط ساحلی ظرفیت عظیمی ‌برای تولید محصولات صنایع دریایی است.
آفتاب‌‌نیوز : ‌یک صنعتگر صنایع‌دستی دریایی هرمزگانی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با بیان اینکه نزدیک به 10 سال است، در زمینهٔ تولید صنایع‌دستی دریایی فعالیت می‌کنم، اظهار کرد: استان هرمزگان به علت سواحل زیبا و گسترده خلیج‌فارس و دریای عمان تنوع بسیار زیادی در گونه‌های صدف‌های دریایی دارد.

فرح اندام با اشاره به اینکه صیادان و فروشندگان صدف‌های خام انواع صدف و گوش‌ماهی را از سواحل جمع‌آوری کرده و به صنعتگران صنایع‌دستی دریایی می‌فروشند، افزود: پس از خریداری صدف خام از فروشندگان اقدام به ساخت انواع محصولات کاربردی و تزئینی با استفاده از این صدف‌ها می‌کنیم.

وی با بیان اینکه به علت تنوع خوبی که در صدف‌های استان وجود دارد محصولات متنوع و مختلفی را می‌توان تولید کرد، اضافه کرد: ساخت لوستر، پرده، مجسمه، انواع قاب و تابلوهای هنری و انواع زیورآلات تنها بخشی از محصولاتی است که با استفاده از انواع صدف‌ها می‌سازیم.

این صنعتگر صنایع‌دستی دریایی هرمزگانی با اشاره به اینکه با تأسیس یک کارگاه تولیدی و آموزشی و جذب نیرو اقدام به کارآفرینی درزمینهٔ تولید صنایع‌دستی دریایی کرده‌ام، تصریح کرد: فعالیتمان زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان هرمزگان است.

اندام در خصوص رونق بازار صنایع‌دستی دریایی عنوان کرد: به‌صورت کلی در جریان نیستم اما در خصوص کارگاه خود به علت داشتن مهارت بالا در تولید محصولات نفیس و مرغوب به‌خصوص تابلوهای هنری وضعیت فروش خوب است، و سفارشات بسیاری از استانداری، فرمانداری‌ها و سایر ادارات دولتی برای مهمانانشان و همچنین توسط توریست‌ها داریم.

وی با بیان اینکه مسئولین با برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و در اختیار قرار دادن غرفه‌های رایگان به صنعتگران کمک خوبی در فروش و جذب سفارشات و مشتریان پایدار داشته‌اند، خاطرنشان کرد: اگر نمایشگاه‌های بیشتری برگزار و برای برگزاری آن‌ها تبلیغات گسترده‌تری صورت بگیرد، استقبال مردم نیز بیشتر شده و کمک خوبی برای افزایش رونق بازار صنعتگران صنایع‌دستی خواهد بود.

این صنعتگر صنایع‌دستی دریایی هرمزگانی با اشاره به اینکه مدت‌هاست به دنبال تسهیلات برای کارگاه خود هستم و متأسفانه با وجود پیگیری‌های زیادی که کرده‌ام تاکنون موفق به دریافت آن نشده‌ام، ابراز کرد: امیدوارم مسئولین به‌خصوص مسئولین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان توجه بیشتری نسبت به صنعتگران صنایع‌دستی که عمده آن‌ها زنان سرپرست خانوار هستند داشته و نسبت به اعطای تسهیلات و همچنین بیمه صنعتگران تمهیداتی را بیندیشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین