فرح اندام با اشاره به اینکه صیادان و فروشندگان صدفهای خام انواع صدف و گوشماهی را از سواحل جمعآوری کرده و به صنعتگران صنایعدستی دریایی میفروشند، افزود: پس از خریداری صدف خام از فروشندگان اقدام به ساخت انواع محصولات کاربردی و تزئینی با استفاده از این صدفها میکنیم.
وی با بیان اینکه به علت تنوع خوبی که در صدفهای استان وجود دارد محصولات متنوع و مختلفی را میتوان تولید کرد، اضافه کرد: ساخت لوستر، پرده، مجسمه، انواع قاب و تابلوهای هنری و انواع زیورآلات تنها بخشی از محصولاتی است که با استفاده از انواع صدفها میسازیم.
این صنعتگر صنایعدستی دریایی هرمزگانی با اشاره به اینکه با تأسیس یک کارگاه تولیدی و آموزشی و جذب نیرو اقدام به کارآفرینی درزمینهٔ تولید صنایعدستی دریایی کردهام، تصریح کرد: فعالیتمان زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان هرمزگان است.
اندام در خصوص رونق بازار صنایعدستی دریایی عنوان کرد: بهصورت کلی در جریان نیستم اما در خصوص کارگاه خود به علت داشتن مهارت بالا در تولید محصولات نفیس و مرغوب بهخصوص تابلوهای هنری وضعیت فروش خوب است، و سفارشات بسیاری از استانداری، فرمانداریها و سایر ادارات دولتی برای مهمانانشان و همچنین توسط توریستها داریم.
وی با بیان اینکه مسئولین با برگزاری نمایشگاههای صنایعدستی و در اختیار قرار دادن غرفههای رایگان به صنعتگران کمک خوبی در فروش و جذب سفارشات و مشتریان پایدار داشتهاند، خاطرنشان کرد: اگر نمایشگاههای بیشتری برگزار و برای برگزاری آنها تبلیغات گستردهتری صورت بگیرد، استقبال مردم نیز بیشتر شده و کمک خوبی برای افزایش رونق بازار صنعتگران صنایعدستی خواهد بود.
این صنعتگر صنایعدستی دریایی هرمزگانی با اشاره به اینکه مدتهاست به دنبال تسهیلات برای کارگاه خود هستم و متأسفانه با وجود پیگیریهای زیادی که کردهام تاکنون موفق به دریافت آن نشدهام، ابراز کرد: امیدوارم مسئولین بهخصوص مسئولین اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان توجه بیشتری نسبت به صنعتگران صنایعدستی که عمده آنها زنان سرپرست خانوار هستند داشته و نسبت به اعطای تسهیلات و همچنین بیمه صنعتگران تمهیداتی را بیندیشند.