آفتابنیوز : سرویس بین الملل- سایت «میدل ایست ای» با انتشار گزارشی به سراغ نیروهای میلیشیای شبهنظامی مسیحی در سوریه رفته است که همانند شبه نظامیان شیعه و کرد در حال مبارزه علیه داعش هستند.
به گزارش آفتابنیوز؛ این سایت مینویسد: «در خط مقدم نبرد علیه داعش در رقه پایتخت آن گروه ترویستی در سوریه، گروهی از جنگجویان مسیحی در حال آماده شدن برای جنگ هستند. شورای نظامی اسوریها (MFS) نخستینبار در سال ۲۰۱۳ میلادی برای حفاظت از جان مسیحیان سوریه که اکثرا اسوری هستند تشکیل شد و وارد نبرد علیه داعش شده است. به گفته سخنگوی این گروه؛ آنان ۲۰۰ جنگجو در رقه در اختیار دارند که در ۵۰ منطقه از شهر مشغول نبرد هستند. «ماتای هانا» یکی از جنگجویان آن گروه میگوید: «ما به نسلزدایی دیگری نیاز نداریم. دیگر بس است. ما پیش از آن فقیر بودیم و اکنون مانند یک آتشفشان هستیم».
او که ۲۲ ساله و حدود پنج سال در آن سازمان مبارزه کرده است، میگوید: «ما خودمان جلسات آموزشی و تمرینی را تشکیل میدهیم و تجهیزات لازم و آموزشها را از آمریکاییها و دیگر نیروها دریافت میکنیم. هانا میگوید تروریستها دشمن مشترک اعراب، کردها و مسیحیان هستند و شاید ۹۸ درصد از شهر، عرب باشند اما ما با هم مبارزه میکنیم. ما و اعراب مسلمان مانند برادران یکدیگر هستیم. همه ما انسان هستیم اما داعش یک خطر جدی برای مردمان مسیحی است. آنان در عراق مصر و سوریه به ما آسیب رساندهاند». هانا اشاره میکند که در فوریه ۳۰۱۵ میلادی داعش دو روستای مسیحی را ویران کرد و بیش از ۱۰۰ شهروند غیرنظامی مسیحی را در حسکه به گروگان گرفت و در سوریه کلیساها و زیارتگاههای مسیحیان را نابود کرده و از مسیحیانی که در قلمروی داعش زندگی میکنند مالیات معروف به جزیه را دریافت میکند».
این سایت در ادامه به نقل از کارل دروت، دانشجوی دکتری جامعهشناسی دانشگاه اکسفورد اشاره میکند که این گروه میخواهد نشان دهد که اسوریها، کلدانیها و در کل مسیحیها برای مبارزه عیله داعش، نقش ایفا میکنند و از این طریق میخواهند حقوق خود را کسب کنند.
هانا میگوید که مسیحیان به اندازه کافی با نسلزدایی به خصوص در سال ۱۹۱۵ میلادی ترکهای عثمانی مواجه شدهاند؛ دیگر نسلزدایی علیه مسیحیان بس است. او میگوید ما باید از خود دفاع کنیم. هانا میگوید که مسیحیانی نیز از بریتانیا و امریکا برای مبارزه به آنان پیوستهاند. او اشاره میکند که گروهشان هم بر روی زمین در خیابانها و هم از طریق ایجاد تونلهایی در زیرزمین با داعش مبارزه میکند. او میگوید هدف اصلی نجات مردم غیرنظامی و سپس پایان دادن به کار داعش در رقه است.
او میگوید: کند بودن روند پاکسازی رقه از وجود داعشیها بدان خاطر است که آن گروه و سایر گروههای مورد حمایت امریکا نمیخواهند زیرساختها و ساختمانهای رقه را نابود کند؛ چرا که میخواهند پس از پاکسازی، مردم آواره شده به رقه بازگردند. او در پایان میگوید: «ما کلیساهای تخریب شده را از نو خواهیم ساخت و مردم را به خانههایشان بازخواهیم گرداند».
درود مسیح بر شما