آفتابنیوز : سید حسن رسولی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انتصابات جدید در شهرداری تهران اظهار کرد: برای اداره کارآمد هر سازمان مرجع تصمیمگیر باید به صورت متوازن از اختیار تصمیمگیری و مسئولیت پاسخگویی برخوردار باشد. از این منظر شهردار تهران منتخب بلا رقیب شورای اسلامی منسجم و همفکر شهر تهران ری و تجریش است و مسئولیت اداره امور شهر تهران را در بخشهای برنامهریزی، سازماندهی، بهکارگیری همکاران، کنترل و راهبری سازمانی بر عهده دارد و در مقابل پارلمان شهری پاسخگو است.
وی در ادامه گفت: شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش نیز به عنوان مرجع قانونگذار ناظر و تعیینکننده قواعد و چارچوبهای لازم الاجرا در حوزه مدیریت شهری است. از این منظر اصل تفکیک وظایف قانونی این دو جایگاه ایجاب میکند که بهصورت رسمی شهردار مداخلهای در امر قانونگذاری، تعیین قواعد و رویههای کاری حاکم بر شهرداری و مداخلهای در نظارت نداشته باشد و در مقابل شورای شهر هم ضمن بهرهگیری از تمام اختیارات و مسئولیتهای خود عملاً مداخلهای در امر عزل و نصبها نداشته باشد.
این عضو شورای شهر تهران با یادآوری این نکته که شان شورای اسلامی عدم ورود به جزئیات بهخصوص از جنس عزل و نصبهای مدیریتی است،اظهارکرد: با توجه به تفاوت معنادار رفتار انتخاباتی شهروندان تهرانی در این دوره از انتخابات که ناظر بر افزایش 30 درصدی مشارکت مردم و رای معنادار به یک جریان سیاسی است،از این منظر 21 عضو شورا و شهردار تهران مسئولیت مشترک دارند.
رسولی با تاکید بر اینکه تمرکز مطالبات مردم و جامعه اصلاحطلب پایتخت بیش از آن که متوجه مجلس باشد متوجه شورای شهر است،گفت: شهردار تهران رویکردی را در جلسات شورا اعلام کرد مبنی بر اینکه چنانچه در بین جمعیت کارکنان شهرداری تهران، مردان و زنان و جوانان مجرب وجود داشته باشند اولویت استفاده از منابع انسانی داخل شهرداری خواهد بود و طبعاً در صورت نبود امکان به کارگیری نیروی شهرداری، شهردار تهران مختار است جایگاههای مدیریتی همکاران خویش را از راههای دیگری پر کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تصریح کرد: برای انتخاب مدیر علاوه بر دانش فنی، تخصص و تجربه زمینه همکاری و همگرایی بین مدیر و سطوح پایین دستی مدیریت از اهمیت بالایی برخوردار است. نمیتوان گفت معاونانی که شهردار تاکنون انتخاب کردند در حوزههای گوناگون تخصصی بهترین نیروها هستند اما میتوان گفت شهردار با وسواس و دقت تلاش کرد از بین متخصصان خوب و کارآمد کسانی را برگزیند که بتوانند با عضویت در کابینه مدیریت شهری روانتر و هماهنگتر با اقای شهردار کار کنند.
رسولی در پایان گفت: اقای نجفی با تجارب ارزنده قریب به 4 دهه مدیریت نباید از نقدها و تخطئههای مربوط به انتصابات آزرده خاطر شود تا خللی به رابطه دو سویه مراقبتی و نظارتی افکار عمومی با مدیریت شهری وارد نشود.
انتهای پیام