آفتابنیوز : 
وی سپس اشاره کرد:« شورای امنیت که ته دنیا نیست. حالا پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت رفته و ما امیدواریم که از آنجا به سرجای خودش در آژانس بین المللی انرژی اتمی برگردد.»
وی در ادامه تاکید کرد:« رفتن پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت به مفهوم خارج شدن مسیر از گفت و گو و مذاکرات است و کارهایی که تا به حال ما برای گفت و گو انجام داده ایم که این برای طرف مقابل هم سودآور نیست.»
سپس آصفی در مورد بیانیه شورایعالی امنیت ملی گفت:« بیانیه شورایعالی امنیت ملی حاوی نکاتی است که می گوید جمهوری اسلامی ایران آماده حل و فصل موضوع از دل مذاکره است و به آن هم پایبند است.»
وی در ادامه افزود:« نکته دیگر این بیانیه می گوید که ما از بسته پیشنهادی گروه 1+5 به عنوان هسته ای اولیه استقبال می کنیم تا مقدمه ای برای گفت و گو در مذاکرات و رویاندن و پرورش دادن این ایده به گونه ای باشد که رضایت طرفین جلب شود تا دو طرف به نتایج دلخواه برسند.»
وی در ادامه اشاره کرد:« قرار ما هم از اول با اروپایی ها این بود که ما بسته را بگیریم، مطالعه کنیم و وقتی پاسخ را دادیم؛ مذاکرات دنبال شود»، وی در ادامه اذعان داشت:« ما از طرف اروپایی ها نیز تعجب می کنیم که بدون اینکه وارد آن مذاکره بشویم؛ روش دیگری را در دستور کار قرار دادند.
قرار ما هم این نبود و ما هنوز به قرار قبلی پایبند هستیم و فکر می کنیم که بعد از روشن شدن کار کمیته ها و اعلام پاسخ باید وارد مذاکره شویم.
هدف هم رسیدن به نتایجی است که دو طرف آن را بپسندند و یک راه حل مرضی الطرفین ارائه شود.»
همچنین آصفی در مورد نکته سوم این بیانیه گفت:« اگر طرف مقابل بخواهد مسیری غیر از مذاکره را دنبال کند؛ روش جمهوری اسلامی ایران هم تغییر پیدا خواهد کرد. بنابراین ما بر اساس رویکرد و عملکرد طرف دیگر؛ روش و عمل خودمان را انتخاب می کنیم. ما امیدواریم که طرف مقابل عجله نکند و به مذاکره بر گردد. طبیعی است که هر اقدام تندی باعث می شود که یک عکس العمل متناسب با آن به وجود آید.»
وی در ادامه تاکید کرد:« ابهاماتی که لازم بود به آقای سولانا گفته شد و کمیته ها دارند کارها را دنبال می کنند و حالا این بحثی نیست که من بخواهم آن را رسانه ای مطرح کنم. به هر حال این مساله باید در گفت و گو با طرف دیگر حل و فصل شود.»
ادبیات سیاسی رژیم صهیونیست آصفی؛ سخنگوی وزارت خارجه همچنین در مورد ادبیات به کار گرفته شده از سوی نخست وزیر رژیم اسرائیل و همچنین بوش و بلر که در هفته پیش واژه های محور شرارت، مقابله با تروریسم و فشارهای مضاعف دیپلماتیک را بعد از پایان اجلاس G8 دوباره مطرح کرده اند؛ به خبرنگار سیاسی آفتاب گفت:« این یک تئاتر از پیش تعیین شده بود.
زیرا بحث اسارت دو سرباز بین رژیم صهیونیستی اسرائیل حزب الله و لبنان به کرات اتفاق افتاده بود و چیز تازه ای نیست.»
وی افزود:« بنابراین ما فکر می کنیم که آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی تحمل و ظرفیت خودشان را در مقابل مواجه شدن با واقعیات در خاورمیانه که به قدرت رسیدن حماس و به قدرت رسیدن گروه های استقلال طلب است، از دست داده و به روش های این چنینی متوسل می شوند.»
وی در ادامه اشاره کرد:« آمریکا و رژیم صهیونیستی از گذشته های خیلی دور به دنبال نقشه جدیدی برای خاورمیانه بوده اند. به هر حال این نشان داد که تحمل و تلاش آنها برای سرکوب کردن مردم در خاورمیانه؛ لبریز شده و مفر دیگری را به ذم خودشان نمی بینند و مبادرت به این جنایات و اقداماتی که نقض همه مقررات بین المللی و موازین شناخته شده جهانی است؛ کرده اند.»
وی در ادامه تاکید کرد:« به هر حال باعث تاسف است که کشوری مثل آمریکا که خودش را عضو شورای امنیت می داند و وظیفه اش حفظ امنیت در دنیا هست؛ این چنین حفظ امنیت منطقه را به خطر انداخته است.»
آیا آصفی می رود؟
حمیدرضا آصفی که 8 سال از سمت سخنگویی او در وزارت خارجه می گذرد؛ هفته پیش در مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران پارلمانی گفت که در صورت بازنشست شدن از این سمت با جمع خبرنگاران خداحافظی خواهد کرد.
به گمانه برخی از خبرنگاران که فکر می کردند وی آخرین روز از جلسه سخنگویی خود را دنبال خواهد کرد در پاسخ به اولین سوال خبرنگاران در این مورد گفت:« الان موضوعات مهمتری برای بحث وجود دارد و بحث بازنشستگی من را بگذارید برای روزی که اگر قرار شد با شما خداحافظی کنم.»
وی در ادامه تاکید کرد:« رفتن سخنگوی وزارت خارجه چیز مهمی نیست زیرا جامعه الان سوالات مهمتری دارد که بهتر است ما به آنها بپردازیم.»
آصفی سپس در پایان نشست هفتگی خود که در ساختمان شماره 2 وزارت خارجه برگزار می شود رو به خبرنگاران کرد و گفت:« هفته آینده دوباره شما را می بینم.»