آفتابنیوز : این کرم میتواند با انتقال خود، ۷۰۰ میلیون نفر از مردم را در سراسر دنیا مبتلا و نابود کند. محل زندگی این کرم در آمریکای جنوبی بوده و دانشمندان، نام مستعار «قاتل آمریکایی» را برای این کرم انتخاب کردهاند.
بعد از بررسیهای متعدد برروی فیلمهای میکروسکوپیک تهیه شده از تکثیر این نوع کرم در محیطی شبیه به محیط بدن انسان، مشخص شد که در واقع این کرم به مانند برخی از حشرات، پوست اندازی کرده و در بررسیهای بیشتر مشخص شد که این پوستهها دارای مشخصههای شیمیایی متفاوت با سیستم ایمنی بدن انسان بوده و کرمها از طریق تکثیر بی وقفه خود، سیستم ایمنی بدن انسان را مورد حمله قرار داده و آنرا از بین میبرند.
به گزارش لایو ساینس، ویرن چوهان (Veeren Chauhan)، یکی از پژوهشگران دانشکده داروسازی ناتینگهام در ارتباط با سیستم فعالیت این کرم میگوید:ما فکر میکنیم که این ارگانیسم خاص، میتواند از طریق خاک به سیستم بدن راه یابد و خود را در غلافی پنهان کند و سپس در زمان مناسب از غلاف خود خارج شود و مسیر خود را از طریق جریان خون به قلب، ریهها و همچنین به سمت سیستم هاضمه و روده طی کند. مکانیهایی که بتواند بدون اینکه تشخیص داده شود، تا بیش از ۱۵ سال، در آنجا مخفی بماند و مأموریت خود را بدون مخاطره به پایان رساند.
عفونتهای بدن، کم خونی، خستگی، تب، حالت تهوع، استفراغ، درد شکمی و علایم اینچنینی زمانی بروز مینماید که صدها و صدها کرم بدن میزبان خود را مورد حمله قرار داده اند و این علایم در دراز مدت، بعد از ایجاد ناتوانیهای شدید، باعث مرگ شخص میزبان میگردند. بعد از سالها تحقیق، فرض براین است که تنها، پوست اندازی این نوع کرم قلاب دار است که باعث میشود سالها و سالها از تشخیص پزشکان در امان باشد.
دانشمندان امیدوارند که با بررسی پاتوژنهای گوناگون، پیشرفت روزافزونی را در درمان و نابودی این کرم انگلی قلاب دار شاهد باشند و از طریق این مکانیسم، عفونت را قبل از اینکه باعث نابودی بشر شود، متوقف کنند. اگرچه تحقیقات در سطح گستردهای در حال انجام است، ولی تاکنون واکسن موثری برای نابودی این نوع انگل قاتل تهیه نشده است.
منبع: تسنیم