کد خبر: ۴۹۸۴۲۶
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۸

۷ روش‌ برای درمان پرخوری

مصرف خوراکی‌های مختلف، از گوشت گرفته تا انواع دسرها و کیک‌ها در مهمانی‌ها، بسیار لذت‌بخش است. اما گاهی اوقات در این فضاهای شاد، بدون اینکه متوجه باشیم، پرخوری می‌کنیم و چیزی که برایمان باقی می‌ماند، شکمی پرنفخ و دردناک است. تولید باد، بخش عادی فرآیند هضم غذاست. ولی وقتی غذا به خوبی در معده و روده خرد نشود، ما دچار نفخ می‌شویم. در واقع باکتری‌های درون روده، قندهای تجزیه نشده را پردازش کرده و تولید سولفید هیدروژن می‌کند. اما دو پزشک از ماساچوست آمریکا برای چنین وضعیتی راه حل‌های مناسبی دارند.
آفتاب‌‌نیوز :
 دو پزشک متخصص گوارش، از بیمارستانی در ماساچوست، روش‌های درمانی خوبی برای درمان نفخ ناشی از پرخوری‌ها ارائه کرده‌اند:

نوشیدن آب

آب باعث می‌شود که غذاهای هضم نشده از مجرای گوارشی سریع‌تر عبور کنند و از منقبض شدن لایه‌های دیواره روده که موجب اسپاسم‌های دردناک می‌شود، پیشگیری می‌کند.

کاهش مقدار هوای بلعیده شده

هنگام نوشیدن آب، صحبت نکنید تا هوای اضافی وارد معده‌تان نشود. البته حرف‌زدن موقع غذا‌خوردن هم موجب نفخ می‌شود.

قدم زدن

هر‌وقت بر اثر پرخوری گرفتار نفخ شدید، کمی راه‌رفتن ملایم، مناسب است. این حرکت می‌تواند موجب خروج باد از مجرای گوارشی شود و از درد شکم نجات پیدا کنید.

چای نعناع

چای‌نعناع با شل‌کردن ماهیچه‌های شکمی، درد ناشی از نفخ را درمان می‌کند. همچنین جلوی اسپاسم روده را می‌گیرد.

استفاده از پد گرم

زمانی که شکم‌تان درد می‌کند، می‌توانید یک حوله یا پد‌ گرم به روی شکم‌تان بگذارید و جلوی انقباض‌های بیش از حد روده‌تان را بگیرید تا از درد شکم‌تان کاسته شود.

پرهیز از برخی از فیبرها

مصرف سبزیجات، جلوی یبوست را می‌گیرد اما موجب نفخ بیش از حد می‌شود. سبزی‌هایی مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل و کاهو، موجب نفخ و دل درد می‌شوند. بنابراین بهتر است هنگام وجود نفخ، از این نوع سبزی‌ها مصرف نکنید.

پرهیز از لبنیات

یکی از علائم اصلی عدم تحمل لاکتوز، نفخ است. اما ممکن است حتی مشکلی با لاکتوز نداشته باشید، اما دچار نفخ شوید. بنابراین زمانی که نفخ دارید، از مصرف محصولات لبنی، تا مدتی پرهیز کنید.
افکار نیوز
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین