آفتابنیوز : مهران مدیری که شب گذشته مهمان رضا رشیدپور در برنامه سینمایی «هفت» بود، دربارهی اخبار اجرا در برنامه سینمایی «هفت» بیان کرد: از مدتها قبل (نزدیک به دو سه ماه پیش) مدیران شبکه سه با من تماس گرفتند و این پیشنهاد را به من دادند. من هم به لحاظ فرصت کمی که دارم و هم تخصصی که این برنامه نیاز دارد، قبول این اجرا برایم سخت بود. اما این مساله مدام به گفتگوهای بعد موکول شد تا اینکه این اواخر در یک تماس تلفنی که با مدیران شبکه داشتم در قطع و وصل تلفن من گفتم «امکان حضور ندارم» و آن طرف اشتباه شنیده شد و فکر کردند من موافقت کردم در حالی که موافقت نکرده بودم.
مدیری با اشاره به اخبار منتشر شده از حضور وی در هفت که از سوی مدیران تایید شد، گفت: مصاحبههایی انجام شد و گفتند مدیری اجرای «هفت» را قبول کرد. و چون من یک بار تکذیبیه داده بودم نمیشد نقل قول مدیر شبکه را تکذیب کنم. و بعد هجمه بسیاری به وجود آمد که چرا مهران مدیری؟! رسانهها به نقدهای عجیبی درخصوص انتخاب من برای «هفت» پرداختند و جنجال زیادی به پا شد. حتی در گفتگو با دیگران به ارزیابی انتخاب من پرداختند!
این بازیگر و کارگردان با گله از پیش قضاوت رسانهها در ارتباط با فعالیتهایش گفت: من قبل از این قضاوتها و پیشداوریها و انتقادها، تصمیم گرفتم اجرای «هفت» را قبول نکنم. احساس میکردم که نمیرسم چون برنامه «دورهمی» را داشتم. اما به نظرم رسانهها باید کمی صبوری کنند و اساسا یک قسمت از برنامه را ببینند و بعد قضاوت کنند. چون نقد باید بر این مبنا باشد که چیزی را دید و بعد نظر داد. به هر حال الان خوشحالم که مجری «هفت» نیستم. چون میدانم که سخت است و همین الان هجمههای رسانهای بسیاری سمت شماست.
مدیری همچنین به باز شدن فضای تلویزیون برای طرح برخی مسائل اشاره کرد و در پاسخ به پرسش رشیدپور مبنی بر اینکه چگونه این فضا فقط برای شما باز شده است؟ گفت: پیش از این اینگونه نبود. اما رویکرد رسانه ملی اخیرا بازتر شده و به بعضیها این امکان را دادند. منظورم این نیست که تنها به من این اجازه داده شد وارد خطوط قرمز شوم، نه؛ بعضی مثل من به خود اجازه میدهند نقد کنند و این اختیار با هماهنگی مدیران تلویزیون صورت گرفته است.
وی در پاسخ به اینکه چرا نوک پیکان اغلب حملاتش به سمت دولت است و چرا نهادها و ارگانها و نهادهای حاکمیتی را در برنامهی «دورهمی» نقد نمیکند؟ گفت: اینکه چرا بیشتر دولت را نقد میکنم، برای اینکه دولت محیط وسیعتری را شامل میشود. وقتی ما با اغلب بحرانها روبرو میشویم این به دولت مربوط میشود، چون دایره وظایفش وسیعتر است. راجع به قوه قضائیه میشود اساسا حرف زد؟! نمیشود! راجع به نهادهای دیگر هم نمیشود حرف زد. همه ما میدانیم در همه نهادها پر از مشکل است اما برخی جاها را نمیشود اساسا سمتش رفت. اما واقعیت این است که فارغ از دولتها این نقدها را دلسوزانه مطرح میکنیم و این اصلا مختص یک دولت نیست. واقعیت این است که من در دولت قبل اصلا برنامهای نداشتم و تلویزیون نبودم. و الا من ۴ برابر این دولت به دولت قبل نقد داشتم. لذا خندهدار است گمان کنیم مسائلی که من مطرح میکنم سفارشی است!
مدیری همچنین دربارهی اینکه میگویند وی به دلیل شرایط مالی خوب، چگونه درد دل مردم را میفهمد تا آنها را هم بازگو کند، توضیح داد: من کارگر زادهام و افتخار میکنم که جنس درد را میشناسم و از درد مردم میگویم. من در طول دوران زندگیام با مشکلات و مسائلی دست و پنجه نرم کردهام که نگو و نپرس. اگر پیش بیاید در مصاحبهای تمام این روزها را بازگو میکنم. هرچند پیش از این در مصاحبهای هم گفته بودم.
مدیری درباره برنامه «دورهمی» نیز عنوان کرد: این برنامه نوروز ۹۷ تمام میشود؛ چراکه ما تقریبا با همه خانواده سینما، ورزش و ... صحبت کردیم و به موضوعات زیادی پرداختیم و فکر میکنم مسالهای نمانده که طرح نشده باشد.
وی درباره دستمزد خود در این برنامه در مقابل اصرارهای رضا رشیدپور به طنز گفت: ۸۰۰ میلیون تومان! اما فارغ از اینها درآمدهای تلویزیون خیلی کمتر از ماهی ۸۰۰ میلیون تومان است و ابدا درآمد میلیاردی ندارم؛ مبالغه میکنند. شک نکنید که درآمد ماهیانه من به طور قطع از این اعداد خیلی کمتر است.
مدیری در بخش پایانی صحبتهایش درباره ی اکران نخستین فیلم سینماییاش «ساعت ۵ عصر» و پیشبینیاش از میزان استقبال مخاطبان گفت: در شش فیلم اول پرفروش امسال کمدی مبتذل داریم و وقتی دیدم فیلمم با فیلمهایی در رقابت است که کمدیهای مبتذلی هستند که برای خنداندن مردم دست به هر کاری میزنند، فهمیدم که «ساعت ۵ عصر» به اندازه آنها نمی فروشد.
پس از پایان این گفتو گو عوامل فیلشاه در برنامهی هفت حاضر شدند و با رشیدپور به گفت و گو پرداختند.
منبع: ایسنا