کد خبر: ۵۱۳۱۳۷
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰

خیز موتلفه برای تسخیر مجلس و دولت /گلایه عارف به خاتمی از عدم تعامل دولت با اصلاح‌طلبان

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه امروز اشرافی‌گری و امتیازطلبی مسئولان، بی‌مبالاتی به بیت‌المال و بی‌توجهی به طبقه مستضعف نوعی حرکات ضد انقلابی است، گفت: امروز مردم چندان به اصلاح‌طلب، اصولگرا و اعتدالی کاری ندارند و به دنبال مجموعه و چهره‌ای هستند که کارها را حل کند.
آفتاب‌‌نیوز :
اسدالله بادامچیان در اجلاس دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه مهمترین کار انقلاب تبدیل نظام طاغوت به نظام مردم‌سالار بود، اظهار کرد: مردم‌سالاری یعنی در همه چیز مردم را اصل بدانیم و آنها را در همه امور زندگی صاحب رأی و تدبیر و تصمیم درنظر بگیریم. مردم‌سالاری هیچ گاه اجازه استبداد و سلطه خارجی و داخلی را نمی‌دهد.

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: نتیجه مردم‌سالاری اسلامی پرورش استعدادهای مردم، اعتماد به آنها و زنده شدن حس اعتماد ملی و اعتماد به نفس در ملت است.

بادامچیان با اشاره به دهه چهارم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «دهه پیشرفت و عدالت» نامگذاری شده است، گفت: امروز پیشرفت در حد قابل قبولی بدست آمده است. پیشرفت در نظام مردم سالاری اسلامی یعنی یک ملت با اتکا به تصمیم، اراده، دانش و ظرفیت خود به صفوف مقدم برسد که رسیده است و باید تکامل یابد.

وی با بیان اینکه روی کار آمدن عناصر سابقا انقلابی که خط و راهشان را از انقلاب جدا کرده‌اند، ارتجاع محسوب می‌شود، گفت: امروز اشرافی‌گری و امتیازطلبی مسئولان، بی مبالاتی به بیت‌المال و بی توجهی به طبقه مستضعف نوعی حرکات ضد انقلابی است.

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه راه حل اساسی مشکلات اقتصادی کشور را تکیه بر ظرفیت‌های درونی مردم به جای اعتماد به بیگانگان عنوان کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی، درون‌گرا و برون‌نگر است. جلب سرمایه‌گذاری خارجی به شرطی مفید و موثر خواهد بود که سررشته و تدبیر کار به دست مدیران داخلی باشد.

بادامچیان افزود: هر جا مشکل و معضلی بوده ناشی از فاصله گرفتن از اسلام خالص و اعمال سلیقه‌ها، اعم از چپ ‌زدگی، انقلابی‌نمایی، اصولگرانمایی، غربگرایی و غربزدگی و عدم خلوص در نیت و گم کردن اهداف اصلی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون مردم ما دانسته‌اند که اصل ولایت و امامت، که توانسته این چهار دهه را در میان این همه دشمنی و توطئه با نگرش‌های متضاد و گوناگون اداره کند، می‌تواند در ادامه راه نیز ایران را به اوج پیشرفت و عدالت و عزت برساند.

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه با بیان اینکه حزب موتلفه اسلامی برنامه محوری خود را برای آینده در سه محور اساسی تنظیم کرده است، خاطرنشان کرد: این سه محور شامل شورای انتخابات برای تشکیل مجلسی مردمی، ولایی و هماهنگ حزبی و تعیین یک دولت حزبی و بازنگری در موتلفه اسلامی برای انجام رسالت سال آینده و دهه جاری است.

وی همچنین تصریح کرد: امروز کار به جایی رسیده است که توده مردم چندان به اصلاح‌طلب و اصولگرا و اعتدالی و امثال این عناوین توجهی ندارند. آنها بدنبال مجموعه و چهره‌ای هستند که کارها را حل کند و کشور را از این مشکلات نجات دهند. آنها مجلس کارآمد ارزشی و دولت مقتدر حزبی و هماهنگ با ولایت را می‌خواهند و حزب موتلفه اسلامی رسالت دارد در این زمینه فعال باشد.

نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پایان گفت: موتلفه اسلامی به عنوان یک حزب مورد اعتماد ولایت، روحانیت، مراجع تقلید و مردم متدین می‌تواند این خلاء راپر کند، به شرط آنکه بتواند در انجام وظیفه اداره امور نظام و کشور برنامه و تیم مقبول و مظلوب را ارائه دهد.

گلایه خاتمی از عدم تعامل دولت با اصلاح‎طلبان

همچنین اعتمادآنلاین نوشت:

علی صوفی گفت: «در انتخابات اردیبهشت ماه اصلاح‌طلبان به بهانه فضاسازی رقیب بدون پیش‌شرط از آقای روحانی حمایت کردند و دودستی همه اعتبار خود را به پای ایشان ریختند.»

او گفت: «آقای عارف به تازگی نزد آقای خاتمی از اینکه دولت با اصلاح‌طلبان تعاملی ندارد گلایه کردند اما من معتقدم علت این مسئله در درجه اول متوجه اصلاح‌طلبان است؛ چرا که آنان به صورت هیجانی از آقای روحانی حمایت کردند و هیچگاه برای حمایت خود شرط و شروطی تعیین نکردند.»

صوفی با اظهار اینکه «اصلاح‌طلبان در حمایت از روحانی بیشتر هیجانی برخورد کردند تا منطقی» تصریح کرد: «با وجودی که آقای روحانی صراحتاً از انتساب به اصلاح‌طلبان تبری جستند و جایی نگفتند من اصلاح‌طلب هستم اما اصلاح‌طلبان طوری برخورد کردند که گویی آقای روحانی یک کاندیدای اصلاح‌طلب تمام‌عیار است و تمام تخم مرغ‌های خود را در سبد او گذاشتند؛ بنابراین طبیعی است در چنین شرایطی نمی‌توانستند با روحانی بنشینند و درباره ائتلاف چانه بزنند. اصلاح‌طلبان طوری برخورد کردند که هیچ منطقی برای گفتگو و شرط و شروط وجود نداشته باشد.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب اضافه کرد: «در چنین شرایطی همه چیز به این مسئله بستگی داشت که آقای روحانی چقدر بخواهد از اصلاح‌طلبان قدردانی کند که متاسفانه دیدیم از همان ابتدا افرادی از درون دولت حتی منکر نقش اصلاح‌طلبان در پیروزی آقای شدند.»

صوفی با بیان اینکه «برخی چهره‌های سرشناس اصلاح‌طلب می‌گفتند کارهایی که روحانی می‌کند خاتمی نمی‌توانست انجام دهد: گفت: «در مقابل اظهارات این چهره‌ها طبیعی است کسی جرات نمی‌کرد به آقای روحانی نقدی وارد کند و بگوید که ایشان اصلاح‌طلب نیست و چرا شرطی برای حمایت از او نمی‌گذارید؛ بنابراین مجموعه این رفتارها باعث شد که الآن آقای روحانی دست بالا را داشته باشد و به سمت اصولگرایان چرخش کند.»
ایسنا 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین