کد خبر: ۵۱۳۱۴۱
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴

کاوه مدنی: برای به دست آوردن نان، آب را قربانی کردیم!

کاوه مدنی گفت: نباید برای به دست آوردن خواسته هایمان، قربانی در یک حوزه دیگر بدهیم آن چنان که برای به دست آوردن نان، آب را قربانی کردیم.
آفتاب‌‌نیوز :
معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در چهارمین همایش منطقه‌ای تغییر اقلیم و گرمایش زمین که در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد گفت: تغییر اقلیم در جهان یک پدیده انسانی و محصول پیشرفت اقتصادی جوامع است و باید در مطالعه آن بین اتفاقاتی که نتیجه کارهای منطقه ای انسانی بوده و مسائلی که نتیجه تغییرات اقلیمی بوده تفکیک قائل شویم.

کاوه مدنی با اشاره به اینکه ما امروز باید امید و باور داشته باشیم که خود را تطبیق دهیم، افزود: انسان‌ها باهوش و البته جایزالخطا هستند.

وی با اشاره به اینکه مهم است، باور کنیم همه چیز در یک زنجیره قرار دارد، گفت: امروز باید همه اتفاقات را در زنجیره اکوسیستم ببینیم.

مدنی با تاکید بر اینکه هر تصمیم کلانی که در کشور می گیریم باید توجیه اقتصادی داشته باشد و این توجیه در حوزه زیست محیطی هم ضروری است و نباید محیط زیست فدای سایر بخش ها شود،گفت: نگرش جدید در دنیای امروزی نگرش تلفیقی است.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تغییرات اقلیم، هزینه زیادی برای کشور ایجاد می کند و باید برای آن نگران بود.

مدنی اضافه کرد: با تغییر اقلیم ما شاهد بروز و ظهور بیشتر برخی از پدیده ها همچون سیل، خشکسالی و طوفان های گود و غبار هستیم که باید به طور اصولی و هدفمند مدیریت شوند . البته تغییر اقلیم فرصت هایی هم دارد که باید با استفاده از تکنولوژی های موجود از آن بهره برد .

معاون سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در کشور ایران میزان تولید گازهای گلخانه‌ای بالا است و در دنیا همه به دنبال کاهش این عامل مهم در تغییرات اقلیم هستند.

وی ارائه تسهیلات ویژه جهت کاهش اثرات گازهای گلخانه ای در کوتاه مدت را ضروری دانسته و گفت : با حذف برخی آلاینده ها در چرخه تولید و حمایت از انرژی های نو و با اختصاص تسهیلات می توان در کوتاه مدت از برخی خطرات تهدید ناشی از افزایش گازهای گلخانه ای جلوگیری کرد.

با استفاده از فن آوری می توان در حوزه محیط زیست، ایجاد اشتغال و سودآوری داشت

معاون آموزشی و پژوهش سازمان ادامه داد : فرصت های سرمایه گذاری در کشور در برخی موضوعات مناسب است و می توان با کمی دقت و استفاده از فن آوری های نوین در حوزه محیط زیست، سودآوری داشت و ایجاد اشتغال کرد.

مدنی گفت : با اقتصاد دولتی نمی توان در دنیای امروز موفق بود و باید بخش خصوصی در تمامی حوزه ها وارد شود و دولت فقط به عنوان ناظر وحامی باشد و بر اجرای صحیح مقررات نظارت کند.

وی گفت: تنها راه نجات محیط زیست، استفاده هوشمندانه از داشته هاست و نباید برای بدست آوردن خواسته هایمان، قربانی در یک حوزه دیگر بدهیم آن چنان که برای به دست آوردن نان، آب را قربانی کرده ایم.
مهر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین