کد خبر: ۵۱۸۵۴
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۸۵ - ۱۸:۳۳
عبدالله رمضان‌زاده تشریح کرد:

استراتژی جبهه مشارکت در انتخابات شوراها

آفتاب‌‌نیوز :

وی با بیان اینكه «راه اصلاحات همچنان از صندوق‌های رأی می‌گذرد»، افزود: «استراتژی ما همان حركت آرام، مسالمت‌آمیز و در چارچوب قانون اساسی و از طریق انتخابات است».

رییس منطقه تهران جبهه مشاركت افزود كه در این زمینه این حزب و سایر گروه‌های اصلاح‌طلب باید در جهت سازماندهی یك «سازمان رأی مطمئن» حركت كنند و خبر داد كه چنین حركتی به طور جدی از سوی جبهه مشاركت آغاز شده است.

وی جبهه مشاركت را قوی‌ترین حزب كشور در جهت سازماندهی نیروها دانست و یادآور شد: «در انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری و در شرایطی كه ما از لحاظ مالی و رسانه‌ای با محدودیت‌های جدی مواجه بودیم، توانستیم چهار میلیون رأی برای دكتر معین فراهم كنیم. حال آنكه رأی آقای احمدی‌نژاد با آن سازماندهی انجام شده، پنج میلیون رأی بود».

رمضان‌زاده در عین حال به وجود «اشكالاتی داخلی» در جبهه مشاركت اشاره كرد و گفت: متأسفانه در سال‌های گذشته نیروهایی كه درون مجلس و به ویژه دولت بودند وقت چندانی برای حزب اختصاص ندادند. همچنین، نیروهایی كه در سطوح مختلف تشكیلات از حزب كناره‌گیری كردند یا دچار مشكلاتی شدند، وضعیت آنها به صورت مناسب از سوی تشكیلات پیگیری نشد و به راحتی برخی اعضای با ارزش حزب را از دست دادیم.

قائم مقام دبیر كل جبهه مشاركت مهم‌ترین وظیفه اعضای این حزب در شرایط كنونی را «ارتباط با مردم» ذكر كرد و توضیح داد كه این ارتباط، اولاً از زاویه روشنگری درباره تبعات منفی اقدامات كنونی دولت باید صورت گیرد و ثانیاً این مطلب به طور شفاف به مردم منتقل شود كه جبهه مشاركت با وجود همه اقدامات جریان حاكم به دنبال انفجار و انقلاب نیست؛ بلكه می‌كوشد روند را به دوران اصلاحات بازگرداند تا امكان بهبود وضع موجود با كمترین آسیب، خسارت و هزینه فراهم شود.

رمضان‌زاده همچنین در تحلیل شرایط كنونی گفت: «باید خوش‌بینی‌‌های بی‌جا را كنار بگذاریم و این واقعیت را درك كنیم كه شرایط فردای جامعه ایرانی و از جمله فضای فعالیت سیاسی برای اصلاح‌طلبان بهتر از امروز نخواهد بود. همان طور كه شرایط امروز بهتر از دیروز یعنی سال‌های اصلاحات نیست».

وی با توجه به این شرایط از «سازماندهی نیروها» به عنوان تنها راهكار مقاومت در برابر گسترش فشارها بر جبهه مشارکت یاد كرد و گفت: «جناحی كه توان حل مشكلات عینی جامعه از جمله گرانی و تورم را ندارد، هر چه به پیش برویم، بیش از پیش دست به فرافكنی خواهد زد. همان طور كه در پی انتقاد مقام رهبری از گرانی‌ها، آقای رییس‌جمهور به متهم كردن دو نفر به خاطر دریافت وام از بانك اقدام كرد».

قائم مقام دبیر كل جبهه مشاركت نسبت به تبعات گسترش نارضایتی‌ها از عملكرد دولت احمدی‌نژاد هشدار داد و گفت: «مخاطبان شعارهای اصلاح‌طلبان، طبقه متوسط و مدرن جامعه بودند كه اگر هم از عملكردها ناراضی بودند، حداكثر خانه‌نشین می‌شدند و پای صندوق رأی نمی‌آمدند. اما مخاطبان شعارهای دولت نهم، عموماً طبقه فرودست جامعه هستند».


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین