آفتابنیوز : حمید رضا حاجی بابایی در گفتوگو با آفتاب ضمن تأکید بر اثرات منفی این ادغام اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور یک سازمان فرابخشی است که وظیفه کنترل و نظارت را برعهده دارد و اگر وظیفه نظارت و اجرای بودجه ادغام شود برای کشور تأثیرات بسیار منفی در پی خواهد داشت.
عضو هیات رئیسه مجلس افزود: به این ترتیب استانداران میتوانند بدون نظرات کارشناسی بودجه را تخصیص دهند.
حاجی بابایی ضمن تاکید بر مفید نبودن این طرح خاطر نشان کرد: در این بین شبههای وجود دارد که آیا باید این موضوع را مجلس تصویب کند و یا به تصویب شورای عالی اداری برسد.
عضو کمیسیون امنیت ملی پیرامون واکنش مجلس نسبت به این امر گفت: به دلیل اهمیت و حساسیت کمیته برنامهریزی که یکی از مصوبههای مجلس است، در آینده نزدیک مجلس تدابیر خاصی را خواهد اندیشید.
مخالفت عضو هیات رئیسه مجلس و بسیاری از کارشناسان بیطرف با ادغام سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها در استانداریها در حالی بیان میشود که به نظر میرسد کابینه نهم در تصمیم خود راسخ است و قصد ندارد در این زمینه به توصیههای کارشناسی منتقدان دولت توجه کند. در همین رابطه مصطفی پور محمدی وزیر کشور عصر روز سه شنبه تصمیم رئیس جمهور را اقدامی شجاعانه توصیف کرد.
دفاع وزیر از رئیس [کلیک کنید]همزمان با این تحولات به قرار اطلاع در جلسه فوقالعاده هیات رئیسه سازمان مدیریت و برنامه ریزی که عصر روز سهشنبه برگزار شد مقرر شده است که سازمان مدیریت و برنامهریزی با ارسال نامهای به رئیس جمهوری موانع حقوقی و ساختاری الحاق سازمانهای مدیریتی استانی با استانداریها را به وی منعکس کند.
هیات رئیسه سازمان مدیریت و برنامهریزی همچنین تصمیم گرفته است که راهکارهای برون رفت از موانع اجرایی الحاق سازمانهای مدیریتی استانی با استانداریها را به رئیس جمهوری و سایر مسئولان ذی ربط پیشنهاد شود. گفتنی است که فرهاد رهبر رئیس کنونی «سازمان مدیریت و برنامهریزی» پیشتر طی نامهای به دکتر محمود احمدینژاد رئیسجمهور به نقد این تصمیم و مخالفت صریح با آن پرداخته بود.