آفتابنیوز : قنبری ادعا کرد که احمدینژاد نیز از عملکرد اسکندری ناراضی است و گفت: پس از آن که وزیر کشاورزی در جشنی که به مناسبت خودکفایی گندم برگزار کرده بود در بین اطرافیان خود و نمایندگان سکه پخش کرد، رئیس جمهور نیز به نحوی با ایشان به مخالفت برخواست و از ایشان ناراضی بود.
گفتنی است که محمود احمدینژاد چندی قبل نارضایتی خود از عملکرد وزیر کشاورزی را تکذیب کرده و به دفاع از عنلکرد او پرداخته بود.
این نماینده مجلس هفتم که مهمترین دلیل طرح استیضاح را «بیان مشکلات و کارشکنیهای وزیر جهاد کشاورزی» ذکر میکند افزود: طبق قانون وزرا در مقابل مجلس و دولت دارای مسئولیت هستند و باید پاسخگو باشند اما آقای اسکندری مسئولیتپذیری خود را در مقابل مجلس انکار نموده و تاکنون به سوالات نمایندگان پاسخگو نبوده. ایشان به تذکرات نمایندگان مردم کمترین توجه را نکرده است.
داریوش قنبری که خود طراح استیضاح وزیر کشاورزی است ضمن انتقاد و ابراز نارضایتی از عملکرد وزیر کشاورزی گفت: اسکندری به سؤالات نمایندگان یا جواب نداده و یا به گونهای سربالا برخورد کرده و یا پاسخها به صورت سفسطهآمیز و مضحک بیان شده است بدین معنا که جوابها هیچ گاه به گونهای کارشناسی نبوده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی ابزارهایی که یک نماینده به کار میبرد را «سوال» و «تذکر» ذکر کرد و در ادامه افزود: هنگامی که وزیری به تذکرها بیتوجه است و سؤالات را پاسخ نمیدهد فقط راه «استیضاح» باقی میماند و مجلس مجبور است از طریق استیضاح وزیر را وادار به تمکین از اراده مجلس نماید.
قنبری هدف اصلی استیضاح روز یکشنبه را «روشن نمودن خلافگویی و تبلیغات دروغین وزیر» بیان کرد و گفت: آقای اسکندری تا کنون آمار و ارقامی اشتباه به افکار عمومی داده است و باید برای مردم و مسئولین روشن شود تمام این عددها اشتباه است و پیشرفت این وزارتخانه کاملا بیپایه و اساس میباشد. در ضمن رئیس جمهور نیز میتواند شاهد میزان صداقت وزیر خود باشد.
وی در ادامه سخنانش افزود: اسکندری با ارائه ارقام نادرست و پنهان کردن حقایق، به مردم، رئیس جمهور و کل نظام ظلم کرده است و ما قصد بیان حقایق را برای مردم و مسئولین داریم.
نماینده مردم ایلام در پاسخ به سوال خبرنگار آفتاب پیرامون این که «آیا استیضاح به همسو بودن دولت و مجلس ضربه میزند» بیان کرد: از همان روز اول طرح استیضاح، عدهای سعی کردند که آن را به فراکسیون اقلیت نسبت دهند و آن را به عنوان یک اقدام سیاسی معرفی کنند اما با نگاهی به اسامی امضاکنندگان میبینیم که بیشتر آنها اصولگرا هستند و معدود افراد فراکسیون اقلیت نیز امضای خود را پس گرفتهاند که البته زیر 10 نفر میباشند. کسانی که اسمشان زیر طرح اسیتضاح است یا اصولگرا میباشند و یا افراد مستقلی هستند که به دور از درگیریهای سیاسی، مباحث کارشناسی خود را ارائه میدهند.
قنبری افزود: مجلس به رئیس جمهور فرصت داد که کابینه خود را ترمیم کند و تغییراتی را در آن صورت دهد اما وقتی دیدیم که وزرای ضعیف کابینه را تغییر داد و به وزرای اصلی کابینه که دارای مسئولیتهای خطیری بودند توجهی نکرد، مجلس به کمک دولت آمد و سعی کرد که بحث ترمیم کابینه را دنبال کند. مجلس درصدد تضعیف دولت نیست بلکه برای رفع اختلاف است که استیضاح میکند.
وی وزارت جهاد کشاورزی را متصدی بیش از 4 میلیون نفر در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: برخی از وزرا دولت را از مسیر اصلی خویش منحرف کردهاند و استیضاح، دولت را به مسیر اصلی خویش باز میگرداند.