کد خبر: ۵۳۴۴۶۰
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷

جرم‌گیری برای دندان مضر است؟

یک دندانپزشک گفت: جرم گیری نامناسب دندان باعث بیماری لثه می شود.
آفتاب‌‌نیوز :
مهدی کریمی افزود: جرم گیری نادرست می تواند دندان‌ها را لق و باعث بیماری لثه شود لذا جرم گیری باید توسط پزشکان متخصص صورت گیرد تا از آسیبهای احتمالی به بافت لثه جلوگیری شود.

کریمی با اشاره به اینکه جهت ازبین بردن پلاک و جرم سفت شده روی دندان اغلب جرم گیری توصیه می‌شود تصریح کرد: جرم گیری، یک درمان پاکسازی شامل تراشیدن پلاک و جرم از روی دندان است.

این دندانپزشک درخصوص علت تشکیل جرم روی دندان اظهار کرد: بزاق ها به طور معمول دارای املاح هستند که بروی دندان رسوب کرده و وجود پروتئین موجود در غذا و بزاق در دهان باعث افزایش حجم رسوبات و به مرور باعث تشکیل جرم می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه تنها مقدار کمی از جرم موجود روی دندان قابل مشاهده است خاطرنشان کرد: قسمت عمده جرم با تخریب لثه در زیر لثه جایگزین شده و از دید پنهان می شود که این جرم ها حاوی میکروب بوده و ۴۵ درصد جرم دندان را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: به مرور زمان جرم‌های زیرلثه باعث تخریب بافت چسبنده لثه و پایه دندان می‌شود که با جرم گیری به موقع دندان از تخریب لثه می‌توان جلوگیری کرد.

کریمی در خصوص اینکه مطرح می شود جرم گیری برای دندان مضر است، توضیح داد: باجرم گیری دندان، جرم های رو دندانی و داخل لثه تمیز شده و لثه تحلیل رفته و در معرض دید قرار می گیرد و چنین احساس می شود که جرم گیری باعث از بین رفتن لثه شده درحالی که این جرم است که برای لثه مضر بوده و جرم گیری هیچ ضرری برای دندان‌ها ندارد.

وی افزود: مردم بر این باورند جرم گیری باعث ساییدن دندان می شود درحالی که جرم گیری مناسب علاوه بر برداشتن جرم از روی دندان و بهبود ظاهر به سلامت دهان و دندان نیز کمک می‌کند.

این دندانپزشک تصریح کرد: گاهی جرم گیری عوارض موقتی همچون زخم لثه، خونریزی لثه، ساییدن و ایجادحساسیت دندانی بدنبال دارد که با دهان شویه و مسواک زدن بهبود می یابد.

کریمی با اشاره به اینکه حتما بایدسالی یک بار دندان ها را جرم گیری کرد، خاطرنشان کرد: مسواک زدن مداوم  و روزانه و استفاده از نخ دندان  تشکیل جرم روی دندان را به حداقل می‌رساند.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین