آفتابنیوز : اظهارات الهام به فاصله چند روز پس از سخنرانی دکتر محمود احمدینژاد در کرمانشاه بیان میشود که از«نقشههای برخی برای شكست دولت» خبر داده بود. الهام نیز روز دوشنبه بدون اشاره به شکست انتخاباتی حامیان دولت گفت: «عدهای كه از مردم شكست خوردهاند، سعی میكنند برای دولت مشكلاتی ایجاد كنند. این عده به دنبال ناكارآمدكردن دولت هستند».
وی در توضیح اقدامات این جریان گفت: آنها سعی میكنند در برابر اراده عمومی بایستند و برای دولت مشكل ایجاد كنند. آنها با پولهای كلانی كه گرفتهاند، سعی میكنند به بازار وارد شوند و این پولهای كلان را به بازار تزریق كنند و مشكلات اقتصادی به وجود آورند. آنها بعضا با ابزارهایی كه دارند این كار را انجام میدهند. از برخی از این موارد استفاده و برای دولت مشكل ایجاد میكنند. همچنین ابزارهای اجرایی دولت نیز كمتر شده است.
متن کامل اظهارات الهام در خبرگزاری ایسناالهام در پاسخ به درخواست خبرنگاران برای تشریح دلایل این سخن خود گفت: «اگر خود در دولت نبودم، میگفتم چه كارشكنیهایی در ارتباط با پیشبرد اهداف دولت صورت میگیرد، البته مردم داوران خوبی هستند و میدانند گروههای شكستخورده از آرای آنها چه چیزی را دنبال میكنند».
سخنگوی دولت همچنين با بيان اين كه كسانی كه نتوانستهاند آرای مردم را كسب كنند به دنبال نقشه برای خنثیكردن اثرات اين آرا هستند، گفت: اقدامات اين افراد مانند كف روی آب است و به وسيله ملت جواب داده خواهد شد.
پاسخ اظهارات سخنگوی دولت ظاهرا چنان روشن و آشکار است که فعالان سیاسی منتقد دولت ترجیح میدهند با شوخی و کنایه از کنار آن بگذرند. چنانکه
«حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران و «علی مزروعی» عضو دفتر سیاسی جبهه مشارکت در گفتوگوهای کوتاهی با آفتاب، با چنین لحنی به اظهارات الهام پاسخ گفتند.
مرعشی در اینباره با زبان طنز به خبرنگار آفتاب گفت:«ظاهرا آقای الهام در آینه نگاه کردهاند؛ چون هرکدام از اعضای دولت در آینه نگاه کنند، عامل مشکلات دولت را در آن خواهند دید!».
مزروعی هم این اظهارات را «پرتاب تیری در تاریکی» نامید و گفت: «سخنگوی دولت با اظهاراتی کلی که روشن نیست مخاطبش کیست، تلاش دارد انتقادات را از خود کاهش دهد. در حالیکه اگر این ادعاها واقعیت داشت، باید بهطور شفاف افراد و جریانهایی که در مسیر دولت کارشکنی میکنند، معرفی شوند».
این درحالیاست که پیش از این،
«مجتبی شاکری» مسئول کمیته سیاسی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بخشی از دخالتها و مانع تراشیها در برابر دولت نهم که «محمود احمدینژاد» در سفر اخیر خود به کرمانشاه بدانها اشاره کرد را متوجه جناح دوم خرداد و بخش دیگر را مربوط به «سودجویان و افراد رانتخواری» دانست که در قسمتهایی از دولت حضور دارند.
شاکری با دفاع از اظهارات احمدینژاد به خبرنگار سیاسی آفتاب گفته بود: «این سخن نشان میدهد که جناح دوم خرداد هنوز مشغول به کار است و در برابر امر و نهیهای رئیس جمهور مقاومت میکند». شاکری بانک مرکزی و برخی از ادارات دولتی را از جمله سازمانهایی دانست که در برابر دستورات رئیس جمهور مقاومتهایی انجام میدادهاند اما او در عین حال توصیه کرد که باید در این مورد «روشنتر توضیح داده شود».
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران همچنین گفته بود: لزوما تمام این کارشکنیها از جانب جناح دوم خرداد نیست بلکه عدهای سودجو و رانتخوار هم در برخی ادارات دولتی حضور دارند که شاید به یک جریان سیاسی هم وابسته نباشند اما بالاخره شخصی که دیدگاه لیبرال دموکراسی داشته باشد، کاری به عدالت که دغدغه اصلی مردم است ندارد و در برابر تحقق آن مقاومت میکند.