آفتابنیوز : کامبوزیا گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب توضیح داد: مسیری که دولت نهم از ابتدا در پیش گرفت موجب نگرانی اقتصاددانان شد. به همین دلیل بود که 50 اقتصاددان طی بیانیهای به دولت هشدار دادند که عملکرد دولت کشور را با چالش مواجه خواهد کرد اما متاسفانه دولت به جای توجه به این هشدار، این بیانیه را رد کرد و آنها را به «سیاسی کاری» متهم کرد.
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت افزود: شرایط کنونی بر آن پیشبینیها صحه میگذارد به گونهای که پس از گذشت 16 ماه از عمر دولت نهم، کشور از نظر اقتصادی به نقطه بحرانی رسیده است.
کامبوزیا در ادامه خاطر نشان کرد: دولت نهم با خالی کردن ذخیره ارزی کشور و رشد بیش از 35 درصد بودجه، هم اکنون با کسری بودجه مواجه است. این در حالی است که کسی که کمی با عدد و رقم آشنا باشد، میداند که از این شرایط نمیتوان انتظار معجزه داشت.
به اعتقاد وی، تزریق بیرویه نقدینگی به جامعه که به سمت مسکن سرازیر شده است از عوامل دیگر وضعیت تورمی در کشور است و اگر تمام موارد ذکر شده را کنار هم بگذاریم، وضعیت اقتصادی کشور به گونهای است که با تلنگری ممکن است بسیاری از اتفاقات بیفتد.
وی تاکید کرد: هم اکنون وضعیت اقتصادی کشور به گونهای است که تنها گروههای سیاسی منتقد و کارشناسان و اقتصاددانان مستقل نیستند که منتقد دولت هستند بلکه همفکران احمدینژاد در مجلس هفتم نیز به منتقدان دولت پیوستهاند.
وی در عین حال گفت که همفکران احمدینژاد در مجلس متوجه این وضعیت بحرانی شدهاند و با انتقادات خود تلاش میکنند که از دولت فاصله بگیرند و نمیخواهند با طناب پوسیده دولت به چاه بروند. بنابراین، دولت نهم باید هرچه سریعتر تکلیف خود را روشن کند و در سیاستهای اقتصادی خود تجدید نظر کند.
کامبوزیا معتقد است: انتقادهای اخیر درباره ناتوانی دولت در کنترل گرانیهای اخیر نشان دهنده این است که دولت به طور خاص به خاطر عملکرد منفیاش در یک انزوای خاص قرار گرفته و میتوان گفت که همسویی دولت و مجلس به سر آمده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم میدانند که چه کسانی و با چه نحوی کمک کردند که این دولت سرکار بیاید. بنابراین باید تمام این مسائل را پاسخگو باشند.