بوش به مخالفان جنگ توجه نمیکند...
آفتابنیوز : آفتاب: جان راکفلر، رئیس کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا از «احتمال اقدام جرش بوش، علیه ایران در شرایطی که هنوز تردیدها و چیزهای نامعلوم زیادی درباره نیات تهران درخاورمیانه وجود دارد» ابراز نگرانی کرد. راکفلر در مورد گزارشهای اطلاعاتی آمریکا در مورد ایران گفت که با وجودی که درستی گزارشهای اطلاعاتی افزایش یافته اما این گزارشهای در مورد ایران و کرهشمالی و جاهایی که دسترسی به آنها خیلی مشکل است کمکی نمیکنند.
بنابر اظهارات راکفلر هرگونه حمله آمریکا به ایران در شرایطی که نیروهای این کشور در عراق و افغانستان پراکنده شدهاند منطقی به نظر نمیرسد.
رئیس 69 ساله کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری رویترز با ابراز نگرانی از بیتوجهی جرج بوش، رئیس جمهور آمریکا به دیدگاههای مخالف در آمریکا گفت: من نمیدانم که بوش به چه چیزی فکر میکند، حرف همه ما یکی است ولی به نظر میرسد که برای او فرقی نمیکند.
راکفلر با اشاره به اینکه «مشاوران بوش همیشه حاضر نیستند که دیدگاههای مخالف را برای بوش بیان کنند» گفت: برای من خیلی عجیب است هنگامی افراد نظامی یا دولتی پایشان به کنگره میرسد ناگهان صدای خود را از دست میدهند. بنابر اظهارات راکفلر آنها آنچه را که واقعا به آن فکر میکنند نمیگویند زیرا در صورتی که این کار را هم بکنند فکر نمیکنند که توجه زیادی به آنها شود.
ابعاد حمله احتمالی آمریکا به ایران [کلیک کنید]آمریکا به ایران حمله میکند اگر... [کلیک کنید]دومین ناو آمریکا در راه خلیج فارس [کلیک کنید]راکفلر همچنین با اشاره به مواضع مقابله جویانه بوش در قبال ایران در ماههای اخیر گفت: بوش هنوز هیچ نشانهای مبنی بر اینکه توجهی به دیدگاههای مخالفی که در جریان دیدارش با دو حزب آمریکا در کاخ سفید بیان شد نشان نداده است.
رئیس کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا در ادامه اظهارات خود با اشاره به غیر منطقی بودن هرگونه حمله آمریکا به ایران در حالیکه نیروهای آمریکا به طرز گستردهای در عراق و افغانستان پخش شدهاند گفت: من نمیتوانم با توجه به شرایط سربازان ما تصور کنم که به چنین ماموریتی متعهد شویم ولی کاملا نمیتوانم آنرا از ذهنم خارج کنم زیرا من نمیدانم که جرج بوش چگونه تصمیمگیری میکند. وی افزود: به زمانی بازگردید که بوش ما را درگیر عراق کرد.
راکفلر همچنین با اشاره به اینکه کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا قصد دارد دور دوم تحقیقات خود را در اوایل تابستان امسال درباره نادیده گرفتن گزارشهای اطلاعاتی قبل از جنگ با عراق دوباره به جریان بیاندازد گفت: چنین کاری نشان میدهد که سیاستمداران آمریکایی چگونه گزارشهای اطلاعاتی که منجر به از بین رفتن دلایل آنها برای حمله به عراق میشد را نادیده گرفتند.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با ابراز تردید از اینکه بوش و مشاورانش چیز زیادی از نیات ایران در خاورمیانه بدانند گفت: آنها چگونه میتوانند ایران را درک کنند وقتی که ما به آنجا دسترسی نداریم. راکفلر با اشاره به اینکه بعد از آشکار شدن نادرستی ادعاهای دولت بوش مبنی بر وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق وضعیت گزارشهای اطلاعاتی بهبود یافته گفت: من فکر میکنم که گزارشهای اطلاعاتی متمرکزتر و مطمئنتر شده و کمتر بر اساس فشارهای وارده ارائه میشود.
وی در مورد گزارشهای اطلاعاتی آمریکا در مورد ایران گفت: هر چند که درستی گزارشهای اطلاعاتی افزایش یافته اما این گزارشهای در مورد ایران و کرهشمالی و جاهایی که دسترسی به آنها خیلی مشکل است کمکی نمیکنند.