آفتابنیوز : دکتر قاسم جانبابایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اجرای نظام ارجاع الکترونیک و نوبتدهی اینترنتی در شش دانشگاه علوم پزشکی گلستان، مازندران، بابل، زنجان، گیلان و تبریز در سال آینده، گفت: در حال حاضر هم نوبتدهی اینترنتی را در مراکز درمانی داریم و بیماران میتوانند از این طریق برای دریافت نوبت اقدام کنند، اما آنچه مدنظرمان است این است که نوبتدهی اینترنتی و الکترونیک را همراه با نظام ارجاع پیش بریم.
وی با بیان اینکه اجرای نوبتدهی الکترونیک در قالب نظام ارجاع الکترونیک از اولویتهای کاری ما در این شش استان است، افزود: امیدواریم بتوانیم در بستر نظام ارجاع، نسخه نویسی الکترونیک، نوبتدهی اینترنتی و استحقاقسنجی خدمت را هم پیش بریم. در استحقاقسنجی خدمت، مشخص میشود که آیا بیمار به یک خدمت نیاز دارد یا خیر؟.
جانبابایی ادامه داد: بر این اساس زیرساختهای الکترونیک برای شش دانشگاه علوم پزشکی ذکر شده، آماده شده است. در این استانها، کنار پزشک خانواده، نظام ارجاع الکترونیک، نوبتدهی الکترونیک و استحقاقسنجی خدمتی را انجام میدهیم. البته در سایر استانها هم زیرساختهایی داریم، اما این شش استان پیشرو هستند.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: فرآیند کار به این صورت است که بیمار به پزشک خانواده مراجعه میکند، پزشک خانواده یا پزشک سطح یک، خدماتی را که میتواند و در حیطه مسئولیتش است، برای بیمار انجام داده و در صورتیکه بیمار به دریافت سطح بالاتری از خدمات نیاز داشته باشد، پزشک سطح یک، علاوه بر اینکه او را به سطح بالاتر ارائه خدمت ارجاع میدهد، برایش به صورت اینترنتی و الکترونیکی نوبت هم میگیرد.
غافل است .