کد خبر: ۵۸۰۱۷۴
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶

عراقی‌ها بیشترین گردشگران مشهد هستند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با بیان اینکه گردشگری مذهبی قدیمی ترین و پر رونق ترین نوع گردشگری است، گفت: عراقی‌ها بیشترین گردشگران مشهد هستند.
آفتاب‌‌نیوز :
ابوالفضل مکرمی فر در همایش فقه گردشگری با موضوع بررسی ظرفیت‌های استان خراسان رضوی در حوزه گردشگری حلال که در موزه بزرگ خراسان برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: سالانه 1.3 میلیارد نفر به گردشگری می پردازند و ازحدود 1.6 میلیارد نفر مسلمان در دنیا حدود 6 میلیون نفر به ایران می‌آیند.

وی ادامه داد: دیگر کشورهای دنیا 2.3 تریلیون دلار از راه گردشگری درآمد کسب می‌کنند و آن چه عاید ما می‌شود 700 میلیون دلار است که فاصله زیادی بین درآمد ما و دیگر کشورها وجود دارد.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی علاقه دارند برای گردش به ایران بیایند، اظهارکرد: تلاش می‌کنیم زمینه ورودشان را فراهم کنیم که با توجه به زیرساخت های موجود هیچگونه کمبودی برای حضور گردشگران خارجی در استان خراسان رضوی و مشهد نداریم.
 
مکرمی فر به روند رو به رشد تعداد زائران در کشور و مشهد اشاره کرد و گفت: آمار ورود گردشگران خارجی به ایران در سال 95 حدود 5 میلیون بوده که اکنون به 6 میلیون نفر افزایش یافته است.
 
وی ادامه داد: گردشگران خراسان رضوی از 20 ملیت و بیشترین این گردشگران زائران عراقی هستند.
 
این مقام مسئول به شرایط ایرانی برای پذیرایی از گردشگران خارجی اشاره کرد و گفت: گردشگران خارجی میهمان نوازی ایرانی ها را به عنوان سوغات با خود برده اند،چون ایران کشوری است که با رافت و رحمت اسلامی و روی خوش از میهمان پذیرایی می‌کند.
 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی ادامه داد: در میراث داری گردشگری کوتاه آمده ایم و در طول تاریخ داشتن منابع نفتی باعث شده تا از این ثروت غفلت کنیم.
 
همچنین محمدحسین مهدوی مهر رئیس جامعه المصطفی العالمیه مشهد با اشاره به ظرفیت های گردشگری دینی در ایران و به ویژه خراسان رضوی گفت: در برخی کشورهای دنیا نداشته های خود را به خوبی معرفی می کنند اما بسیاری از داشته های گردشگری ما به خوبی معرفی نشده است.
 
مهدوی مهر افزود: گردشگری حلال یکی از جذابیت های گردشگری در کشورهایی است که غرق در فساد هستند و از این نوع گردشگری سود اقتصادی می برند در حالی که ما از برترین جاذبه های این نوع گردشگری برخورداریم اما از ظرفیت های آن بهره چندانی نمی بریم.
 
وی اظهار کرد: در کشور آلمان خودشان آنچه از تاریخ خود عنوان می کردند، حتی 200 سال قبل آب بهداشتی برای مصرف نداشته اند و مشکل بهداشتی به قدری داشته اند که نمی توانستند آب را مستقیم استفاده کنند این کشور اکنون گردشگری خود را توسعه داده است اما ما که تاریخ و فرهنگ باشکوهی داریم از گردشگری مذهبی و حلال عقب مانده ایم.
 
وی تاکید کرد: امروز در کشور ما همه چیز رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته و ما اگر چه با انگیزه های ارزشی بسیاری افراد را به کشور آورده ایم و این فرصت برای کشورهای اروپائی نیست و از بیش از 73 کشور محصل میزبان شان هستیم.
 
مهدوی مهر با اشاره به ظرفیت جذب گردشگر از طریق محصلان جامعه المصطفی العالمیه گفت: اگر اعضای خانواده محصلان برای دیدن شان به مشهد بیاید چقدر می تواند فرصت معرفی ایران در دیگر کشورها را فراهم کند.
 
وی ادامه داد: این افراد به کشورهای خود باز می گردند و ما هزینه ای به این افراد پرداخت نمی‌کنیم اما این افراد مبلغ جمهوری اسلامی و فرهنگ و تاریخ و تمدن ایران هستند که به رایگان برای این سرزمین تبلیغ می‌کنند.

مهدوی مهر تصریح کرد: ما در مشهد نماینده سازمان ملی حلال هستیم و در این زمینه می توانیم همکاری وسیعی با میراث فرهنگی و گردشگری استان داشته باشیم و از این طریق با توجه به هویت دینی و مذهبی شهر در جذب زائران از کشور های مختلف موثر باشیم.

ایلنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین