آفتابنیوز : استدلال شیرکوند چنین است: «اگر هدف نمایندگان از دعوت احمدینژاد به مجلس، اطلاع از سیاستها و عملکرد دولت باشد، این اطلاعات موجود است و در حوزه اقتصادی هم، این اقدامات دولت بطور ویژه در لایحه بودجه دولت بهچشم میخورد».
متن احضاریه احمدینژاد به مجلس (کلیک کنید)اظهارات دکتر تقوی درباره احضار احمدینژاد (کلیک کنید)
شیرکوند در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: نمایندگان در بررسی لایحه بودجه فرصت لازم برای بررسی ابعاد مختلف عملکرد دولت دارند و میتوانند دولت را در اقدامات بعدیاش به رعایت مفاد قانون بودجه دعوت کنند. در بسیاری از موارد دیگر هم وزرای دولت باید پاسخگوی فعالیتهای حوزه خود باشند که از وزرا نیز میشود پرسشهای لازم را انجام داد.
به اعتقاد وی، دعوت رئیس جمهور به مجلس با توجه به سبک حضور وی و نحوه پاسخگویی ایشان به سوالات مطرح شده در ساماندهی فعالیتهای آتی دولت در چارچوب قانون بودجه و اسناد بالادستی آن مانند برنامه چهارم توسعه و سند چشمانداز موثر نخواهد بود و تنها میتواند شرایطی را برای ارائه یک سخنرانی مبتنی بر برخی اطلاعات و آمارهایی که رئیس جمهور به آن استناد میکند، فراهم نماید.
معاون سابق وزیر اقتصاد در ادامه درباره محور دوم پرسشهای نمایندگان از احمدینژاد سخن گفت که در آن آمده: «اتخاذ تصمیمات و سیاستهای پولی و مالی مغایر با قانون برنامه چهارم توسعه که منتهی به رشد نقدینگی بیش از 50 درصد در سال جاری شده و به شدت تورمزا بوده است و نیز ضعف برنامهریزی که خود را به صورت ارائه متعدد لوایح متمم نشان داده است». شیرکوند در اینباره گفت: از نظر دولت، سند چشمانداز و برنامه پنج ساله توسعه و حتی قانون بودجه سالانه اقداماتی کاملا مبتنی بر بوروکراسی اداری است که ظاهراً هیچ سودی برای کشور و مردم ما به همراه ندارد.
وی بر این اساس گفت: دولت معتقد است که در جریان تصمیمگیریها به استنباطهای فردی خود در مورد معضلات و مشکلات اقتصادی کشور بسنده کند و هر مشکلی که در کشور وجود دارد برای حل آن مشکل به طور مستقل و جدای از سامانههای بوروکراتیک تصمیم انقلابی بگیرد و مشکلات اقتصاد کشور را حل کند.
شیرکوند افزود: در چنین نگرشی که البته توسط رئیسجمهور تلویحی و حتی به تصریح از ابتدای شروع به کار دولت به زبان آورده شده، متعهد بودن دولت به سند چشمانداز و برنامه پنج ساله دور از انتظار است.