آفتابنیوز : «محمود احمدینژاد بازداشت نشده اما انگار از انتشار شایعه بازداشت خود نیز چندان ناراضی نیست. سکوت او در برابر انتشار شایعه مذکور این گمانه را به ذهن میرساند که حاشیهسازترین سیاستمدار ایران برای قرار گرفتن در مرکز توجهها روشی تازه را برگزیده است. اطرفیان وی اما اصلاً موافق نیستند و این سکوت را نشانهای از بیمیلی احمدینژاد به جنجالآفرینی میدانند.
شایعه بازداشت احمدینژاد آن وقتی سر زبانها افتاد که بحران سیل کشور را درنوردید اما خبری از رئیس دولت مهروز نشد. عبدالرضا داوری، مشاور رسانهای احمدینژاد در گفتوگویی این شایعه را رد کرد و گفت: «آقای احمدینژاد در ایام نوروز به صورت عادی در دفتر خود حضور داشتند و دیدارها و مصاحبههایی نیز انجام دادند.»
او درباره اینکه چرا شایعه را تکذیب نکردند، گفت: «آقای احمدینژاد هیچ وقت به شایعات توجه نمیکردهاند به خصوص وقتی حول محور خودشان باشد. شاید در مواردی که به نوعی پای دیگران در میان بوده، پاسخ داده باشند اما در مورد شایعاتی که پیرامون خودشان بوده، هیچ وقت پاسخ ندادهاند. خودتان را جای مجموعه آقای احمدینژاد بگذارید. در ۱۰، ۱۲ سال اخیر حجم زیادی از شایعات بیاساس منتشر شده است و اگر بنا به پاسخگویی به همه آنها باشد نیاز به یک مجموعه خیلی بزرگ داریم زیرا اساساً یک مجموعهای در فضای سیاسی ایران همین مسئولیت را دارد که برای احمدینژادیها حاشیهسازی کند.»
وی انتشار این شایعه را نشانهای از اهمیت و مواضع احمدینژاد دانست و گفت: «افراد دیگری مثل آقای خاتمی و … نیز این روزها اقدام خاصی نکردند اما کسی نمیپرسد که کجا هستند اما در مورد آقای احمدینژاد سوال میشود، این یعنی او در عرصه رسانه به یک کاریزما تبدیل شده و به خاطر همین رفتار، اظهارات و حتی سکوت او ایجاد سوژه و مساله میکند.»
داوری با تاکید بر اینکه احمدینژاد بعد از وقوع سیل پیام داده بود، گفت: «نکته این است که سیل مثل زلزله و دیگر بلاهایی طبیعی نیست که در چند ثانیه و دقیقه پایان یابد. سیل جاری است و مقابله با آن نیازمند حضور مستمر است. به نظر من احمدینژاد از آنجایی که ظرفیتهای اجرایی لازم را برای حل مساله ندارد و تنها عضو یک نهاد مشورتی است در این باره سکوت کرده است. البته پیامی صادر کرده بود و اگر اقدام بیشتری میکرد همین دوستان شایعهساز میگفتند که قصد شوآف دارد.»
وی در واکنش به اینکه رسانهها بیشتر سمبل رفتار پوپولیستی میدانند تا کاریزما به همین خاطر انتظار داشتند که از این فرصت برای مطرح کردن خود استفاده کند، گفت: «آقای احمدینژاد بعد از سال ۹۲ که رئیسجمهور نیست بعد از هیچ حادثه طبیعی مقابل دوربینها قرار نگرفته است. درست است که در سالهای ریاستجمهوری خود در سوانح طبیعی حضور میدانی داشتند اما به خاطر آن بود که مسئول اول اجرایی کشور بودند و مسائل را پیگیری و مدیریت میکردند. منصفانه نیست که به آن رفتار «رفتار پوپولیستی» بگوییم.»
داوری تاکید کرد: «اگر از این فرصت استفاده نکرد به خاطر این است که فرد فرصتطلبی نیست. او نمیخواهد در جایی که درد و رنج و گرفتاری مردم است، خود را مطرح کند. شما با این فرض سراغ احمدینژاد آمدهاید که او بنا دارد از هر فرصتی برای مطرح کردن خود استفاده کند اما اینچنین نیست.»
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر که آیا سکوت احمدینژاد معنای سیاسی خاصی دارد، گفت: «خیر. او اگر به هر کدام از این مناطق میرفت مورد استقبال تودههای مردم قرار میگرفت اما نخواست که با حضور خود کمترین اختلالی در روند امدادرسانی ایجاد یا حاشیهسازی کند. به همین خاطر یک پیام تسلیت داد و در حد یک کنشگر سیاسی اقدام کرد. انجام ندادن اقدام بیشتر نشانه یا پیام سیاسی خاصی ندارد.»
منبع: نامهنیوز