آفتابنیوز : آفتاب: «محمد خرسند» عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به این نکته که «سیاست جوانگرایی در حزب موتلفه، سیاست مصوب مجمع عمومی و کنگره ششم آن است»، بر ادامه روند جوانگرایی در حزب موتلفه تاکید کرد و بر همین مبنا اظهار داشت که «احتمال تغییر دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در کنگره آینده این حزب که قرار است در سال 1388 برگزار شود، وجود دارد.»
وی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با اشاره به تغییر مسئولین مراکز سیاسی و مطالعات و برنامهریزی موتلفه در یک سال گذشته، تصریح کرد: هرچند که از اکنون نمیتوان پیشبینی کرد اما به هر حال احتمال این مسئله وجود دارد که در کنگره آینده حزب موتلفه اسلامی، دبیرکل آن تغییر کند.
خرسند خاطرنشان ساخت: در کنگره سال 85 هم جناب آقای حبیبی چندان رغبتی به پذیرش مجدد مسئولیت دبیر کلی نداشتند اما همگان شاهد بودند که جناب آقای بادامچیان با آن سابقه طولانی و درخشانشان چگونه تلاش میکردند تا آقای جیبی مجددا دبیر کل حزب شود.
وی در این راستا متذکر شد که در حزب موتلفه هیچ رقابتی بین اعضا برای به دست گرفتن پستهایی مانند دبیرکلی یا قائممقامی دبیرکل وجود ندارد و این سیاست که مسئولین واحدها و کمیتههای مختلف پس از چند سال جای خود را به جوانترها بدهند، کاملا در این حزب جا افتاده است.
اظهارات این عضو شورای مرکز حزب موتلفه در شرایطی بیان میشوند که طی چند روز اخیر، اخباری مبنی بر کادرسازی و تغییرات تشکیلاتی در حزب موتلفه اسلامی در محافل خبری و سیاسی به گوش میرسد. نکتهای که خرسند عضو شورای مرکزی این حزب هم بر آن تاکید دارد.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به سابقه طولانی موتلفه در عرصه سیاسی کشور افزود: تشکیلاتی که میخواهد در صحنه سیاسی کشور تاثیرگذار باشد باید به صورت مرتب خود را به روز کند و برای تحقق این هدف ضمن توجه به کادرسازی نباید به نیروهای خاصی عادت کند.
به گفته خرسند، «جوانگرایی در موتلفه به معنای کنارگذاردن نیروهای با سابقه و مسن نیست بلکه از تفکرات و تجربیات این افراد در همه حال در حزب موتلفه استفاده میشود.»
این عضو شورای مرکزی موتلفه آغاز روند جوانگرایی در این حزب را از کنگره ششم آن دانست و گفت: در آن هنگام جناب آقای عسگراولادی دبیر کل حزب بودند که با اصرار خود ایشان یک شخص جوانتر یعنی آقای حبیبی دبیرکل موتلفه شدند.
وی در این زمینه گفت: هماکنون اکثریت نیروهای تشکیلاتی و کادری حزب موتلفه اسلامی در سراسر کشور را افراد زیر 40 سال تشکیل میدهند که این مسئله نشانگر اقبال جوانان متدین و انقلابی به این حزب است.
خرسند در پاسخ به این پرسش که «جوانان عضو حزب موتلفه تا چه اندازه با مبانی و اصول این حزب هماهنگ هستند؟»، اظهار داشت: موتلفه اساسنامه، مرامنامه و خط مشی مصوب و مشخصی دارد و هر شخصی برای عضویت در آن باید این چارچوب را بپذیرد.
وی افزود: جوانگرایی درموتلفه به معنای دست کشیدن از اصول و مبانی نیست. با این حال، جامعه ما جامعهای جوان و نظام ما نظامی مردمسالار است که در این نظام احزاب باید رای مردم را به دست بیاورند.
عضو شورای مرکزی موتلفه دستیابی به این هدف را در گروی جلب افکار عمومی و به خصوص جوانان دانست و اضافه کرد: در سایه سیاست جوانگرایی موتلفه، طی چند سال گذشته این حزب چه از نظر کیفی و چه کمی رشد داشته که البته هنوز تا نقطه مطلوب فاصله دارد.
این فعال سیاسی کارحزبی در کشور را «پرهزینه» دانست و گفت: در جامعه ما نگاه خوبی نسبت به احزاب وجود ندارد و به احزاب کملطفی میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که «با توجه به این مسائل تا چه میزان احتمال تغییر دبیر کل حزب موتلفه در کنگره آینده وجود دارد؟»، اظهار داشت: احتمال هر مسئلهای وجود دارد اما از اکنون نمیتوان شرایط را پیشبینی کرد.
خرسند در پایان تاکید کرد: طی یک سال گذشته مسئولان مرکز سیاسی و مطالعات و برنامهریزی حزب موتلفه داوطلبانه تغییر کردند و این تفکر کاملا در موتلفه جا افتاده که افراد پس از چند سال جای خود را به نیروهای جوانتر بدهند.