آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر برخورد فرهنگی در بحث مبارزه با بدحجابی گفت: «اینکه نیروی انتظامی به خیابانها بیاید کار پیش نمیرود. اینها معلول هستند».
عفت شریعتی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در خصوص اظهارات رئیس پلیس تهران در خصوص طرح نیروی انتظامی برای مبارزه با بدحجابی که از اول اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد اظهار داشت: «من بعید میدانم با این روش بتوان با این مساله مبارزه کرد. مبارزه با این امر از جهات مختلف و برجستهتر از همه از بعد فرهنگی ممکن است. خانمها در جامعه با نیت بد به بدحجابی روی نمیآورند بلکه به دلایل مختلف نسبت به این مسأله کمتر اهمیت میدهند. برای موفقیت در این امر و دستیابی به پاکیزگی اجتماعی باید ابعاد فرهنگی و آموزشی را مورد تأکید قرار داد».
وی افزود: «در این صورت اگر کسی باز هم از قانون و انضباط اجتماعی تخطی کرد باید از طرق دیگر او را متوجه خطای خود کنیم. به گمان من همه ادارات، سازمانها، دانشگاهها و ... باید به این مسأله اهتمام ویژه نشان دهند. آنان باید به کارمندان و دانشجویان خود تفهیم کنند که در صورت عمل کردن براساس موازین شرعی و اجتماعی مورد تشویق قرار میگیرند و از سوی دیگر اگر خلاف آن عمل نمایند توبیخ میشوند».
وی افزود: «اینطور کار پیش نمیرود که نیروی انتظامی به خیابان بیاید. اینها معلول هستند. علتها را باید در جای دیگر جستجو کرد. البته اگر کسانی عمدا نظم اجتماعی را بهم میزنند باید مقابله کنیم. اما کار اصلی و فرهنگی را باید در جاهای دیگر انجام دهیم».
شریعتی با تأکید بر اینکه در برخی مواقع برخورد امنیتی لازم است تأکید کرد: «باید فرزندان ما در دبستانها متوجه این مطلب باشند که در قبال بیتوجهی به این موازین اجتماعی و اسلامی باید هزینه بپردازند. ما باید کار را از دبستان شروع کنیم و اگر فرزندان ما بدانند که تبعات رفتارهای سوءاجتماعی به خودشان باز میگردد هرگز دست به این اعمال نمیزنند».
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان در خصوص اظهارات رئیس پلیس تهران که بدحجابها را دارای اختلالات روانی، فقدان هویت و بیمار دانسته بود گفت: «شاید منظور ایشان این بوده که عدهای که در جامعه به وضع ظاهر خود حساسیت نشان نمیدهند آن طور که باید و شاید به وضع تربیتی آنان توجه نشان داده نشده. به هر حال رفتارهای ما نشانه شخصیت ماست».