آفتاب: دیدار حدود 100 نماینده مجلس با «سیدمحمد خاتمی» رییسجمهوری پیشین که در جمع آنها بهجز اقلیت اصلاحطلب مجلس تعدادی از اصولگرایان هم حضور داشتند، سایتها و چهرههای حامی دولت را نگران کردهاست. چنانکه «الیاس نادران» نماینده تهران روز یکشنبه کوشید با تردید در تعداد حاضران در جلسه، اهمیت سیاسی این دیدار را منکر شود.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار پارلمانی آفتاب که حدود صدنفر از نمایندگان در دیداربا خاتمی و کروبی شرکت کردند در حالیکه تعداد اعضای فراکسیون اقلیت حدوداً 50 نفر است و آیا این به معنای تغییر رویکرد طیفی از اصولگرایان مجلس به سمت اصلاحطلبان نیست؟»، با خودداری از پاسخ به این پرسش گفت: «من تعداد صد نفر را تائید نمیکنم و حتما حاضران در جلسه از این کمتر بوده است».
در پی اظهارات نادران، خبرنگار پارلمانی آفتاب موضوع را با «سهیلا جلودارزاده» عضو فراکسیون اقلیت مطرح کرد که وی درخصوص تعداد نمایندگان حاضر در جلسه با آقای خاتمی تاکید کرد تعداد نمایندگان اعلام شده صحیح است.
جلودارزاده در پاسخ به اینکه «آیا اصولگرایان نیزدر این جلسه حاضر بودند؟»، اظهار داشت: بله، اسامی موجود است. وی با ابراز تعجب از نگرانی اکثریت مجلس از انجام این ملاقات پرسید: مگر امسال سال اتحاد ملی نیست؟ پس چه ایرادی دارد که جمعی از اصولگرایان هم برای عیددیدنی به دیدار آقای خاتمی بروند؟
دیدار مهم خاتمی با یکصد نماینده مجلس [اینجا]
گفتنی است پیش از این هم، «اسماعیل گرامی مقدم» سخنگوی حزب اعتماد ملی و از اعضای اقلیت مجلس نیز با اشاره به دیدار اخیر نمایندگان با خاتمی و کروبی به خبرنگار سیاسی آفتاب گفته بود: عقیم ماندن بسیاری از کارها و غیر کارشناسی برخورد کردن دولت نهم با مسائل و مشکلات روزمره مردم باعث ناخرسندی جریانهای اصولگرا هم شده است.
به اعتقاد وی، جریانهای اصولگرا وقتی شرایط فعلی را با دولت اصلاحات مقایسه میکنند درمییابند که دولت ا صلاحات قاعدهمندتر با مسائل کشور برخورد میکرد و این مسائل در ایجاد شرایط جدید برای مجلس موثر هستند.
وی در توضیح شرایط جدید مجلس تصریح کرد: وقتی عملی نشدن شعارهای دولت و ناکامی در محقق کردن مطالبات مردم توسط نمایندگان مردم مجلس احساس میشود پیشبینی میشود در مجلس هشتم مردم به اصلاحطلبان رویکرد داشته باشند.
گرامی مقدم یادآور شد: با توجه به اینکه اصلاحات در قالب متعادل در حال شکلگیری است، نیروهای معتدل نظام با جایگاه حقوقی مجلس در آینده قطعا تمایل به این جریان خواهند داشت.
وی در پایان ابراز عقیده کرد: برخی تندرویها در ابتدای کار مجلس و شتابزدگیهای دولت نهم در عنوان کردن شعارهای غیر واقعی و محقق نشدن برنامه چهارم توسعه با توجه به نفت 50 دلاری، زمینه را برای شکلگیری رویکرد مردم در آینده به سود اصلاحطلبان هموار کرده است.