دکتر امید توپچیان افزود: خوشبختانه در فصل تابستان به دلیل تنوع بیشتر میوهها و سبزیها میتوان مقادیر قابل توجهی از ویتامینها را تأمین کرد.
وی ادامه داد: حذف موادغذایی پرچرب و گوشت قرمز، استفاده از غذاهای آب دار و نوشیدنیهای ولرم، پرهیز از مصرف قهوه، پنیرهای چرب، غذاهای سنگین و پرپروتئین و نوشیدنیهای گازدار رنگ تیره در فصل تابستان به کاهش دمای بدن و راحتی افراد کمک شایانی میکند.
وی افزایش وعدهها و کاهش حجم غذاهای دریافتی در فصل تابستان را در کاهش تولید گرمای بدن مؤثر دانست و اظهار کرد: بدن ما برای هضم غذاهای سنگین به انرژی بیشتری نیاز دارد و وقتی میزان انرژی مصرفی افزایش مییابد، دمای درونی بدن بالا رفته و بیشتر احساس گرما میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: مصرف زیاد چربیها نیز باعث کاهش سرعت هضم غذا میشود و بدن برای هضم و تجزیه شدن تلاش مضاعفی را متحمل شود، بنابراین بهتر است مواد غذایی سرشار از آب را جایگزین غذاهای پرچرب کنید.