آفتابنیوز : آفتاب: نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس که روز سهشنبه در اعتراض به انتصاب استاندار جدید این استان از سمت خود استعفا داده بودند، متن استعفانامه خود را خطاب به رییس مجلس منتشر کردند. محمد آشوری نماینده بندرعباس، سیدعبدالله حسینی نماینده بندرلنگه، علی دیرباز نماینده بندرعباس، شهریار مشیری نماینده بندرعباس و علی معلمی نماینده میناب 5 نماینده استان هرمزگان هستند که استعفا کردهاند. [
کلیک کنید] متن این استعفانامه بدین شرح است:
جناب آقای دکتر حداد عادل
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و اهداء تحیات
احتراما، همانگونه که استحضار دارند، مدتی است استاندار سابق استان هرمزگان به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهور محترم منصوب شده است. مجمع نمایندگان استان با درک منطقی از خواست مردم آن سامان مبنی بر انتصاب استاندار محلی طی نامهای که پیوست میباشد. این دغدغه را به ریاست جمهوری و وزارت کشور بدون تعیین مصداق منعکس نمود، و به دور از عصبیتهای غیرمنطقی بومیگرایی و صرفا با نگاه حاکمیتی برای برطرف نمودن احساس تبعیض و تحقیر و در جهت تقویت بیشتر پیوند مردم آن منطقه با نظام مقدس جمهوری اسلامی و تبدیل واگرایی به همگرایی بر این مطالبه به حق اصرار ورزیدند.
در این مدت افراد زیادی با سوابق بسیار روشن و تجربیات گرانسنگ در مدیریت راشد استان و کشور در چرخه بررسی و انتخاب قرار گرفتند.
وزارت کشور پس از گذشت چند ماه از جابجایی استاندار سابق و رئیس جدید دفتر رئیس جمهوری جناب آقای شیخالاسلامی، با عنایت به شناخت و اشرافیتی که ایشان نسبت به وضعیت استان داشتند، شخصی را از بین جمعی از نیروها با هماهنگی وزارت کشور جهت انتصاب، آماده کسب رأی اعتماد از دولت نمود. اما به یکباره، ورق برگشت و شتابزده و بدون اطلاع، قرعه فال به نام دیگری زده شد. از یکسو مردم مات و مبهوت شدند و از سوی دیگر نمایندگان استان خبر انتصاب استاندار و نام وی را فقط از طریق رسانهها مطلع شدند.
آیا انتظار انتصاب فردی مطلع و آشنا به منطقه و آگاه به توانمندیها و قابلیتها استان خواستی گزافه میباشد؟!
هرگز در پی تحمیل نظرات خویش بر دولت و دخالت غیرقانونی در امور اجرایی نبوده، نیستیم و نخواهیم بود. اما این بیمهری، تبعیض و دگانگی در رفتار را چگونه توجیه و تحلیل نمائیم؟!
آیا این سؤال به ذهن متبار نمیگردد، که اگر تصمیمگیرندگان معتقند که در چرخه انتخابا نیروی محلی، قحطالرجالیست؟! ناخودآگاه کارآمدی نظام را در تأمین و تربیت نیروی انسانی نشانه رفتهاند، و باور و اعتقاد مردم را مخدوش مینمایند؟! و اگر بر غیر این باورند، چرا این تصمیمات در چنبره بیتدبیریها گرفتار است؟!
درد این تناقضات را با چه دارویی میتوان درمان نمود! آیا با این شیوه و روشها به اعتماد و باور مردم لطمه وارد نمیآید. اعتمادی که همه اعتقاد دارند زیرساخت اتحاد ملی و انسجام اسلامی میباشد. مردم آن خطه میپندارند بعضیها از شعارهای دولت نهم استفاده ابزاری مینمایند آیا سزاوار است در هنگامه مواجهه با قدرتهای سلطه، از جبهه مشکلات داخل غافل شد! وزارت کشور چه پاسخی برای این شتابزدگی دارد؟! اینست روش عملیاتی کردن دکترین رهبری معظم انقلاب در امسال که به نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی نامیده شده است؟!
هرگز بر این باور نیستیم که بر طبل قومیتگرایی مزمن بکوبیم، چرا که کژراههای پیش نیست، اما تحقیر را نیز بر نمیتابیم. گلایه مردم از تصمیمگیرندگان این حکومت، تحقیری است که نسبت به آنان روا شده است.
پرواضح است که در طول استقرار دولت نهم، نمایندگان استان، همواره پیشتاز تعامل با دولت و مسئولین بودهاند و همراهی با دولت را با رویکرد اعقادی و با تکیه بر تأکیدات مقام معظم رهبری پیگرفتهاند. جنابعالی از دولت بپرسید، چگونه این تناقضات را توجیه مینماید؟!
آیا اعمال حق قانونی انتصاب مدیران اجرایی نیاز به تعامل با نمایندگان مردم را ندارد؟! اگر دارد، چرا وزارت کشور دراین خصوص دریغ ورزیده!! و تاکید قرآن کریم بر «و شاورهم فی الامر و امرهم شوری بینهم» چرا مورد بیتوجهی قرار میگیرد.
اگر وزیر محترم کشور در خصوص انتصاب کارهای نیست، بهتر است برای حفظ حرمت و عزت خویش وزارت را به دیگری واگذارد.
امروز مردم استان ما از این بیاعتنایی به حقوق مصرح خویش در قانون اساسی مبنی بر توزیع عادلانه امکانات و فرصتها رنجیده خاطرند. ما نیز به عنوان مجمع نمایندگان استان این بیا عتنایی و دوگانگی رفتار نسبت به مردم نجیب مرزداری که در صحنههای مختلف در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انقلاب زبانزد هستند و سراز پا نمیشناسند، را برنمیتابیم.
بنابراین استعفای جمعی خویش به محضر نمایندگان ملت تقدیم میکنیم، تا بیش از این مدیون مردمی که حق پیش پا افتاده خویش را دست نیافتنی میپندارند، نباشیم!
مجمع نمایندگان استان هرمزگان علی معلمیپور،شهریار مشیری، سیدعبدالله حسینی، علی دیرباز ومحمد آشوری