فروشگاه کاشانی نمایند فروش انواع ادوات کشاورزی از جمله تیلر کشاورزی، موتور برق و دیزل ژنراتور بوده و این ادوات را با بهترین کیفیت به مشتریان عرضه میکند. برای آگاهی از قیمت محصولات بالا مانند قیمت موتور برق با شرکت کاشانی تماس بگیرید.
تیلر یکی از انواع ماشین آلات کشاورزی است و کاربردهای زیادی در انجام کارهای کشاورزی مانند عملیات کاشت و برداشت دارد. در حقیقت تیلر کشاورزی نوعی تراکتور در ابعاد کوچک است و دارای تمام قابلیتهای تراکتور در مقیاسی کوچکتر میباشد. تیلر کشاورزی در زمینهای کوچک و در بین درختان کارایی زیادی دارد. تیلر دستهایی مانند دسته موتور سیکلت دارد و به راحتی جا به میشود. در برخی از تیلرهای کشاورزی، جایی برای نشستن وجود دارد و فرد با نشستن بر روی صندلی میتواند تیلر را به آسانی حرکت دهد. برای آگاهی از قیمت تیلر کشاورزی با فروشگاه کاشانی تماس بگیرید.
تیلر با ادوات مختلفی کوپل میشود و به طور کلی میتوان گفت ادواتی که به تیلرها وصل میشوند، کاربرد تیلرها را افزایش داده و موجب میشوند قابلیت تیلرها بیشتر شود. با استفاده از این ادوات میتوان خدماتی همچون کندن چاله، شخم زدن، حمل بار، عملیات برداشت محصول و درو کردن را انجام داد. هنگامی که ادوتی مانند چاله کن به تیلر وصل میشود، تیلر قادر است با استفاده از چاله کن، چاله ایی برای کاشت درختان ایجاد کند. هنگامی که تیغه ایی به تیلر وصل میشود، تیلر به یک دستگاه دروگر تبدیل شده و در مزارع کوچک برای برداشت محصول مورد استفاده قرار میگیرد. ادوات دیگر به تیلرها قابلیت نصب پمپ آب و دستگاه سمپاش را میدهند. علاوه بر این از ادوات مختلف تیلر میتوان برای خرد کردن کلوخ ها، وجین کردن علف ها، پوشاندن بذرهای کاشته شده، صاف کردن خاک و ایجاد نهر استفاده کرد.
تیلرهای باغی یکی از پرفروشترین و پرکاربردترین ادوات کشاورزی بوده و مکانیزم نسبتاً ساده ایی دارند. برای انتخاب یک تیلر مناسب باید به عواملی مانند سطح کیفیت موتور و قعات و لوازم جانبی، قیمت دستگاه و همچنین توان آن توجه کرد.
تیلر تفاوتهایی با کولتیواتور دارد و میتوان گفت که ماشین کولتیواتور یکی از انواع ماشین آلات کشاورزی است که برای خاکورزی ثانویه استفاده میشود. کولتیوتور میتواند خاک را به طور خطی، سوراخ کند. به عبارت دیگر ماشین کولتیواتور به ماشین آلاتی گفته میشود که با حرکت چرخشی دیسک ها، برای شخم زدن و زیر و رو کردن خاک استفاده میکند و تیلرهایی روتاری یک نمونه از این تیلرها هستند. کشاورزان و باغداران قبل از کاشت محصول، خاک را به وسیله کولتیواتور شخم میزنند. کاربرد دیگر آنها برای کندن علفهای هرز اطراف محصول است. به طور کلی کولتیواتور برای مخلوط کردن خاکهای سست مورد استفاده قرار میگیرد در صورتی که تیلر این توانایی را دارد که قطعات سنگی زمین را خرد کند. به همین دلیل پیشنهاد میشود از کولتیواتورهای سبک برای زمینهایی که خاک سفت دارند، استفاده نشود. با توجه به این که زمین شالیزارها سست و مرطوب است، بهتر است برای خاکورزی آنها به جای استفاده از تراکتورهای سنگین از تیلرها و کولتیواتورهای سبک استفاده شود. برای تبدیل کردن یک تیلر به کولتیواتور باید چرخهای آن را باز کرد و به جای آنها تیغه گردان نصب کرد.
یکی دیگر از ادواتی که در باغها و زمینهای کشاورزی استفاده میشود، موتور برق و دیزل ژنراتور برای تولید برق است. به این دلیل که زمینهای کشاورزی معمولا دور از شهر و روستا بوده و دسترسی به برق شهری و روستایی گاها غیر ممکن است. دیزل ژنراتور یا دستگاه مولد برق، از یک موتور دیزلی و یک ژنراتور تشکیل شده است که قسمتهای اصلی دیزل ژنراتور میباشند. قسمتهای فرعی دیزل ژنراتور شامل شاسی، کانوپی یا اطاقک پوشاننده برای کاهش صدا و محافطت، سیستمهای کنترل، سیستم مولد گرما، سیستم استارت اتومات و قطع کنندههای اضطرای مدار میشوند. این دستگاه برای تولید برق مورد استفاده قرار میگیرد و بیشتر درمواقع اضطراری از آن استفاده میشود. برای خرید قطعات یدکی دیزل ژنراتور با شرکت کاشانی تماس بگیرید.
استفاده از دیزل ژنراتور مزایای زیادی در بر دارد. به طور کلی میتوان گفت موتورهای دیزلی در مقایسه با موتورهای بنزینی سوخت کمتری مصرف میکنند و در مدت زمان یکسان، سوخت موتورهای دیزلی از موتورهای بنزینی خیلی کمتر است. با توجه به این که موتورهای دیزلی فاقد کاربراتور هستند، در مقایسه با سایر موتورها استهلاک کمتری دارند، زیرا این موتورها نیازی به تعویض شمع ندارند. یکی دیگر از مزیتهای موتورهای دیزلی این است که سوختشان نسبت به سوختهای بنزینی ارزانتر است به همین دلیل از نظر اقتصادی به صرفهتر هستند. دیزل ژنراتورها در مقایسه با موتورهای بنزینی عمر مفید تری دارند و به طور متوسط سه برابر بیشتر از موتورهای بنزینی عمر میکنند.
دیزل ژنراتورها منبع مهمی برای تولید برق اضطراری و تولید برق موقت بوده و در صنایع مختلف نقش بسیار مهمی دارند. دیزل ژنراتورهای بزرگتر راندمان و کارکرد بهتری دارند و همانطورکه قبلاً اشاره شد بزرگترین مزیت آنها ارزان بودن سوخت مصرفی شان است. دیزل ژنراتورها معمولاً به صورت دو تایی در اتاقک موتور قرار داده میشوند. نصب آنها دقت زیادی میخواهد و اگر ایرادی در بخشی از موتور ایجاد شود، ممکن است هر دو دیزل ژنراتور از کار بیفتد. دیزل ژنراتورها شامل قطعاتی از جمله موتور، سیستم سوخت، منبع تغذیه، تنظیم کننده ولتاژ، شارژ باطری، صفحه کنترل و قالب مونتاژ اصلی هستند.