کد خبر: ۶۱۳۸۴۳
تعداد نظرات: ۳۵ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹
نخستین جلسه رسیدگی به پرونده گروه عظام و قاچاقچیان قطعات خودرو

متهم ۴۰۰۰ میلیاردی بازار قطعات خودرو را بشناسید| جزئیات عجیب از پرونده "عظام خودرو"+عکس

نخستین جلسه رسیدگی به پرونده گروه عظام به اتهام در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد./اتهام متهم ردیف اول: افساد فی الارض از مجرای اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان به میزان ۷۶۴ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار
آفتاب‌‌نیوز :

جلسه محاکمه گروه عظام به اتهام قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

این پرونده هفت متهم دارد. متهم ردیف اول عباس ایروانی فرزند رضا، مدیر گروه عظام، تولیدکننده قطعات خودور متهم است به: افساد فی الارض از مجرای اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان به میزان 764میلیون و 37هزار و 425 دلار، رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از اسناد مجعول، معاونت در پرداخت رشوه و مشارکت در فراری دادن متهم.

متهم ۴۰۰۰ میلیاردی بازار قطعات خودرو را بشناسید| جزئیات عجیب از پرونده

متهم ردیف دوم امیر رضا رفیعی، فرزند پرویز، قائم مقام فروش گروه عظام؛ متهم به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور؛ مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو، معاونت در پرداخت رشوه؛ معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از سند مجعول و مشارکت در فراری دادن متهم.

متهم ردیف سوم مرتضی روغنی‌ها فرزند علی، معاون امور بین‎الملل گروه عظام، متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور؛ مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو، معاونت در پرداخت رشوه؛ معاونت در جعل اسناد معاونت در استفاده از سند مجعول مشارکت در فراری دادن متهم.

متهم ردیف چهارم حامد خاتمی پور، فرزند اسماعیل، ترخیص کار گمرک، متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو، جعل اسناد، استفاده از اسناد مجعول، استفاده از مهر مجعول اتاق بازرگانی چین و پرداخت رشوه.

متهم ردیف پنجم مرداد علی کرم نیا، فرزند موسی، کارمند گمرک، متهم است به دریافت رشوه، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو.

متهم ۴۰۰۰ میلیاردی بازار قطعات خودرو را بشناسید| جزئیات عجیب از پرونده

متهم ردیف ششم حسن صفریان فرزند حسین، کارمند گمرک متهم به دریافت رشوه، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو.

متهم ردیف هفتم مهدی شهابی فرزند نصرالله، کارمند گمرک، متهم است به دریافت رشوه، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو.

قاضی صلواتی ضمن قرائت تفهیم مواد 352 ، 354 و 358 قانون آیین دادرسی کیفری از شاه محمدی نماینده دادستان خواست توضیحات خود را ارائه کند.

نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و گفت: شخصی به نام عباس ایروانی از طریق تبانی با مدیران بانکی و بدون احراز صلاحیت از طریق ارتکاب رفتارهای مجرمانه موفق به اخذ تسهیلات بانکی خلاف ضوابط شد و از سوی بانک‌های ملی،‌ مسکن و صادرات تسهیلات دریافت کرد و چندین شرکت خرید و به تولید قطعات خودرو اقدام کرد.

شاه محمدی افزود: معوقات بانکی وی بیش از 3 هزار میلیارد تومان می‌باشد وی به شبکه‌های بانکی نفوذ کرد و از این طریق اقدام به واردات متعددی کرد.

وی بیان کرد: متهم از طریق پرداخت رشوه و اعمال نفوذ در صاحب منصبان دولتی از طریق کم اظهاری در تعداد کالاهای وارداتی تا سال 95 وجوه کلانی را به صورت نامشروع تصاحب کرد. این در حالی است که متهم عباس ایروانی به جای کم اظهاری صدور اظهار نامه خلاف واقع خود جهت بهره برداری را در دستور کار خود قرار داد و به مدیران ارشد خود ابلاغ کرد در مواقع لزوم رشوه پرداخت کنند همچنین وی تعرفه 25 درصدی برای خودروهای بنزین سوز را به بهانه آنکه قطعات خودرو گازسوز است 5 درصد در نظر می‌گرفت.

نماینده دادستان ادامه داد: بر اساس قانون مصادیق قاچاق گمرکی استفاده از اسناد خلاف واقع جهت وارونه جلوه دادن اقدامات مصداق قاچاق گمرکی است.

شاه محمدی اظهار کرد: همچنین اظهار کالا به گمرک با اسناد و مجوزهای جعلی از طریق قاچاق نیز از دیگر اقدامات شرکتهای گروه عظام است که با ریاست عباس ایروانی صورت می‌گرفت همچنین شبکه تحت هدایت وی اظهار نامه گمرکی خلاف واقع را جعل می‌کرد و آن را به شبکه گمرکی ارائه می‌داد و اقدام به پرداخت رشوه می کرد و از این طریق می‌توانست قطعات خودرو را غیر قانونی وارد کشور کند.

متهم ۴۰۰۰ میلیاردی بازار قطعات خودرو را بشناسید| جزئیات عجیب از پرونده

وی ادامه داد: قاچاق مذکور به سبب حرفه‌ای و سازمان یافته بودن قطعات خودرو به صورت عمده و کلان صورت می‌گرفت و عباس ایروانی و مدیران ارشد تحت امر وی و برخی از کارکنان گمرکی در دریافت رشوه با ایشان همراهی می‌کردند و تحت عنوان قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو قابل تعقیب کیفری است و با توجه به اینکه محتویات پرونده و اقاریر متهمان حاکی از تکرار این اقدام است لذا فعالیت آنها از مصادیق قاچاق حرفه‌ای محسوب می‌شود.

نماینده دادستان افزود: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به وضوح در عملکرد متهم و مدیران وی قابل رؤیت است به طوری که متهم عباس ایروانی با تشکیل یک گروه منسجم مجرمانه اقدام به قاچاق قطعات خودرو کرده است وی نقش رهبری گروه را داشته و خطی مشی‌ها و برنامه‌های مجرمانه را برنامه ریزی می‌کرده است به طوری که تمامی مدیران وی مکلف به تبعیت محض از وی بودند.

شاه محمدی تصریح کرد: متهم امیررضا رفیعی به عنوان مدیر عامل شرکت فعالیت می‌کرده و قائم مقام خودرویی گروه عظام بوده است که وظیفه هماهنگی ابلاغ دستورات ایروانی را عهده دار شده است.

وی گفت: متهم رفیعی وظیفه هماهنگی و ابلاغ دستورات ایروانی را به شرکتهای زیر مجموعه عهده دار بوده و به مدیران شرکتهای صنعت، معدن و تجارت و ایران خودرو و سایپا رشوه پرداخت می‌کرده است.

نماینده دادستان ادامه داد: متهم مرتضی روغنی‌ها عهده دار تنظیم اسناد مجعول و پرداخت رشوه به کارکنان گمرک جهت ترخیص کالا بوده است.

وی افزود: متهم حامد خاتمی پور و کارکنان وی در شرکتهای تابعه عهده‌دار ترخیص اسناد مجعول و ترخیص کالای قاچاق و پرداخت رشوه به کارکنان گمرک بوده است.

نماینده دادستان ادامه داد: متهمان علی کرم نیا ،‌ حسین صفریان و مهدی شهابی نیز به عنوان کارکنان گمرک فعالیت می‌کردند و عهده دار انجام نظارت بر ترخیص کالا و دریافت رشوه بودند.

شاه محمدی با استناد به نامه گمرک ایران گفت: گروه عظام در سال 80 در مجموع 764 میلیون و 37 هزار و 425 دلار واردات داشته که با توجه به موارد مذکور میزان قاچاق توسط گروه عظام متعلق به عباس ایروانی می‌باشد .

وی افزود: نظر به کلان بودن مبالغ اخلال در نظام اقتصادی کشور ناشی از اقدامات مجرمانه بوده و شرکت عظام به رهبری عباس ایروانی و ورود خسارت عمده به حقوق عمومی و بیت المال متهم آقای عباس ایروانی به افساد فی الارض متهم است و با توجه به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و قانون مجازات اخلالگران و قانون مجازات اسلامی این اتهام محرز و مسلم به نظر می رسد.

نماینده دادستان بیان کرد: نامبرده با ارتکاب رفتارهای مجرمانه و تسهیلات کلان ارزی و ریالی اقدام کرده و علاوه بر داشتن بیش از 3 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی شرکت وی و چندین پرونده ناشی از تسهیلات کلان بانکی با ارتکاب رفتارهای مجرمانه مفتوح به رسیدگی است.

شاه محمدی یادآور شد: حسب گزارش‌های ضابطان و جوابیه استعلام‌ها متهم عباس ایروانی به میزان ۷۶۴ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار و همچنین امیر رضا رفیعی به میزان ۲۰۱ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۸۳۹ دلار و مرتضی روغنی‌ها به میزان ۱۱۸ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۸۷۶ دلار، همچنین حامد خاتمی‌پور به میزان بیش از ۱۲۸ میلیون دلار در زمینه قاچاق خودرو مشارکت داشتند.

شاه محمدی گفت: متهم ایراونی یکی از پرنفوذترین فعالان اقتصادی است که عمده فعالیت خود را رشوه و رانت اطلاعاتی بنا نهاده است و به دنبال تحصیل مال نامشروع بوده است وی با تبانی شرکت‌های خارجی تعداد قطعات ثبت سفارش شده را کمتر از مقدار واقعی اعلام می‌کرده است و کلیه اسناد ارائه شده به گمرک توسط افراد مذکور تنظیم گردیده است.

نماینده دادستان گفت: رقم دست اندازی ایروانی به بیت المال سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است که در سال‌های فعالیت وی در مجموع به بیش از ۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: به منظور اثبات قرائن در حکم توقیف محموله شرکت سازه پویش توسط ناجا که با عنوان قطعات گازسوز و با تعرفه ۵ درصد ترخیص شده مشخص گردید که ۸ هزار و ۵۱۲ قطعه‌ای سی یو به ارزش ۳۴۸ هزار یورو معادل ۱۶۳۰ میلیارد تومان ترخیص شده است که مربوط به خودرو‌های بنزین سوز می‌باشد. نمایندگی ایران خودرو در قزوین تأیید نموده که این قطعات مربوط به خودروی گاز سوز نیستند و ۳ هزار و ۶۱۲ قطعه دیگر‌ای سی یو متعلق به خودرو‌های بنزین سوز بوده که در مجموع ۱۲ هزار و ۱۲۴ قطعه معادل دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.

شاه محمدی گفت: بر اساس ابلاغ معاون اول رئیس جمهور و با استناد به آن قطعات‌ای سی یو باید با حقوق ورودی ۲۰ درصد ترخیص می‌گشته است قطعات مذکور به صورت غیر واقعی اظهار شده است و حقوق ورودی کمتر از حقوق ورودی واقعی می‌باشد و می‌توان گفت که برای ۸ هزار و ۵۱۲ قطعه‌ای سی یو تشریفات قانونی صورت نگرفته و قاچاق سازمان یافته شکل گرفته است.

وی بیان کرد: شرکت‌های زیر مجموعه متهم ایروانی سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان سود از شرکت‌های خودروسازی می‌گرفتند که باید ۲۰ درصد آن را به عنوان مالیات پرداخت می‌کردند که نامبرده با پرداخت مبالغ جزئی مفاسا حساب اخذ نموده است و به منظور کاهش تعرفه گمرکی قیمت قطعات وارداتی را کمتر از قیمت واقعی اعلام می‌نموده تا مالیات کمتری بپردازد.

نماینده دادستان افزود: طبق اقاریر متهم روغنی‌ها پرداخت رشوه به دستور ایروانی انجام می‌شده و شرکت‌های زیر مجموعه گروه عظام تمام قطعات را به عنوان گازسوز وارد می‌کرده که کمتر از ۱۸ درصد قطعات مربوط به خودرو‌های گاز سوز می‌باشد.

شاه محمدی یادآور شد: متهمان در گمرک شبکه ارتشاعی ایجاد می‌کنند و با ارائه اسناد مجعول اقدام به پرداخت رشوه به مدیران و کارشناسان گمرک می‌کرده‌اند که این مورد به دستور متهمان رفیعی و روغنی‌ها صورت گرفته و پرداخت رشوه تحت عنوان حق العمل ترخیص تأیید می‌شده است.

وی بیان کرد: اسناد ترخیص توسط واحد لجستیک شرکت سازه پویش تنظیم شده است و بر روی برخی کالا‌هایی نظیر کوئل که چینی بوده نماد ساخت ایران نصب می‌کردند در ۵ ماه نخست سال جاری این گروه ۱۱۸ میلیون و ۱۳۵ هزار دلار واردات قطعه انجام شده و میزان فروش در بازار ۱۵ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۶۲۷ دلار می‌باشد و از اختلاف قیمت ارز آزاد و دولتی بیش از ۶ میلیارد تومان عاید این گروه شده است.

شاه محمدی گفت: تمامی محموله‌های وارد شده قاچاق می‌باشد و گروه عظام تاکنون ۷۶۴ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار واردات داشته که به صورت قاچاق انجام شده است. متهم ایروانی از اسفند ۸۹ تا مرداد ۹۰، ۶۰۶ میلیون درهم از بانک مسکن دریافت کرده و تا به امروز هیچ وجهی را برنگردانده است و هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به این بانک بدهکار است که این مورد حاکی از تبانی ایروانی با مدیرعامل و هیئت مدیره اسبق بانک مسکن دارد.

وی افزود: ایروانی اظهار داشته که در قبال دریافت تسهیلات هدایایی را به مدیر عامل اسبق بانک مسکن (شریفی) و مدیر عامل اسبق بانک ملی (خاوری) پرداخت نموده است.

شاه محمدی ادامه داد: متهم ایروانی ۵۰۰ میلیارد تومان نیز به بانک ملی بدهی دارد و مجموع بدهی وی به بانک صادرات نیز بیش از هزار میلیارد تومان می‌باشد گروه عظام در سال جاری ۱۷.۵ میلیون دلار ارز دریافت کرده، اما به میزان ۴۳ میلیون دلار واردات داشته که مابقی ارز دریافتی توسط شرکت ایران خودرو تامین شده است.

متهم ۴۰۰۰ میلیاردی بازار قطعات خودرو را بشناسید| جزئیات عجیب از پرونده

نماینده دادستان در ادامه به معرفی و موارد انتسابی متهمان پرداخت و بیان داشت: ۱. عباس ایروانی مدیر گروه عظام (تولید کننده قطعات خودرو) متهم به افساد فی الارض از مجاری اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان به میزان ۷۶۴ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار، رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از اسناد مجعول، معاونت در پرداخت رشوه و مشارکت در فراری دادن متهم

۲. امیر رضا رفیعی قائم مقام فروش گروه عظام متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان ۲۰۱ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۸۳۹ دلار، معاونت در پرداخت رشوه، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از سند مجعول و مشارکت در فراری دادن متهم

۳. مرتضی روغنی‌ها معاون امور بین الملل گروه عظام متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان ۱۱۸ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۸۷۶ دلار، معاونت در پرداخت رشوه، معاونت در جعل اسناد معاونت در استفاده از سند مجعول و مشارکت در فراری دادن متهم

۴. حامد خاتمی پور ترخیص کار گمرک متهم است به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان ۱۲۸ میلیون و ۲۸ هزار و ۲۸۰ دلار، جعل اسناد، استفاده از سند مجعول، استفاده از مهر مجعول اتاق بازرگانی چین و پرداخت رشوه به میزان ده میلیون و ۹۵۰ هزار تومان

۵. مرادعلی کرم نیا کارمند گمرک متهم است به دریافت رشوه به مبلغ ۶۰ میلیون ریال، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان ۵ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۴۵۶ دلار

۶. حسن صفریان کارمند گمرک متهم است به دریافت رشوه به مبلغ ۲۴ میلیون ریال و مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان ۱۹ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۴۷۸ دلار

۷. مهدی شهابی کارمند گمرک فرودگاه امام خمینی متهم است به دریافت رشوه به مبلغ ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان ۹۶ هزار و ۷۲۵ دلار و ۱۰ هزار و ۹۲۷ یورو.

نماینده دادستان خاطر نشان کرد: در اسناد ترخیص کالا که از دفتر خاتمی پور کشف شد مشخص گردید که گروه عظام به کارمندان گمرک رشوه داده است و مبالغی همچون یک میلیون ریال، ۶ میلیون ریال به کارمند فرودگاه امام خمینی و سه میلیون ریال به جانشین گمرک فرودگاه امام خمینی پرداخت شده است همچنین از دفتر متهم خاتمی پور مهر مجعول اتاق بازرگانی چین کشف گردیده است.

گروه عظام ۱۱۸ میلیون و ۱۳۵ هزار و ۸۱۷ دلار واردات قطعه انجام داده است و در اقاریر متهمان آمده که به مدیران ایران خودرو و سایپا نیز مبالغی به عنوان رشوه داده شده است.

در ادامه قاضی از نماینده مبارزه با پولشویی در سازمان گمرک خواست تا در جایگاه قرار گیرد و توضیحات خود را ارائه دهد.

نماینده مبارزه با پولشویی در سازمان گمرگی گفت:در ١٦ تیر ٩٧ دفتر مرکزی حراست گمرک متوجه ایراداتی در محموله می‌گردد که باز پرس از گمرک خواست تا محموله بررسی شود.

وی ادامه داد: بعد از آنکه تمام مجوز‌ها را به صورت سیستمی دریافت کردیم و تمام مجوز‌ها نیز به صورت کاغذی به دستمان رسید شروع به ارزیابی کالا کردیم.

وی افزود: در رابطه با این پرونده زمانی که اظهارنامه به گمرک فرودگاه امام رسید متوجه شدیم کالای اظهاری در اصل ١٥ هزار عدد غیرسوخت اظهار شده و وزن تناژی این اظهارنامه بیش از ١١ تن و ارزش ریالی آن هم ١٢٦ هزار و ٦٥٠ یورو بوده است.

وی در ادامه به مواد مختلفی از قانون امور گمرکی اشاره کرد و گفت: برای آنکه بند‌های این ماده محقق شود لازم است کالا‌هایی که اظهار شده مجاز یا مجاز مشروط باشد و بر این اساس جمع حقوقی ورودی کالای اظهاری هم کمتر باشد در غیر این صورت قانون محقق نمی‌شود.

بعد از اظهارات نماینده مبارزه با پولشویی در سازمان گمرک، قاضی صلواتی پایان جلسه را اعلام کرد و گفت جلسه بعدی روز شنبه ١٣ مهرماه ساعت ٩:٣٠ صبح آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۳۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
3
15
چه فایده چند سال زندان و رد مال و دوباره روز از نو ولی اگر چند نفر از این دزدان بیت المال را اعدام کنند درست میشه حداقل جیگرمردم خنک میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
مگر جرمشان اثبات شده
تازه متهم شده اند
البینه علی مدعی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
دوست عزیز اجرای عدالت و ریشه کن کردن فساد در هیچ کشوری با ا عدام عملی نشده مگر قبلا هم عده ای اعدام نشدند اعدام مجازات موءثری نیست و به خشونت دامن میزند .
سلطان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
2
12
مفسدان اقتصادی دانه درشت باید اعدام شوند تا هم به سزای عمل ننگین خود برسند وهم درس عبرتی شود برای دیگران
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
اونوقت فکر می کنی کسی از مسئولین ظاهرا محترم باشه که نقره داغ نشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
2
10 میلیون ریال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
6
تسویه خودرو ها ,در تعمیرگاها, مغز سوت میکشد از قیمت قطعات .
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
6
اعدام پیشکش و حداقل مطابق قانون شرع دست دزدان قطع کنند ، ولی این کار ممکن نیست چرا که باید دست مرتضوی ، رحیمی ، میرعلی ، کاظمی ، پهلوان ،رضوی و دهها نفر دیگر از ......باید قطع می گردید.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
حاج آقا به اندازه کافی بزرگ هستند که اگر آزاد نشود حکم سنگین نگیرد.
پیاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
3
9
اینهارااعدام کنیدنه آن گوسفنددزدبیچاره مشهدی را!!!
پاسخ ها
Omis
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
شما اول يك كم تحقيق كنيد ببنيد اي اقا كي بوده و چكار كرده وچند صد نفر كارمند را چه جوري نون داده وچند صد هزار تا شغل درست كرده وچرا الان بازداشت شده بعداً اظهار نظر كنيد
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
9
2
حالا قاچاق وارد کرده ضررش به کی رسیده..اگر تعرفه ای وارد میشد حتما 2 برابر دست مصرف کننده می رسید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
بوهای خوبی از این نمایش ها به مشام نمی رسد
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۰
سلام این آقا انحصار طلب بوده در شریطی سازندگاه داخلی مطالباتشان را با تاخیر 6 ماهه دریافت می کردند ایشون برای واردات قطعات خارجی با سود های کلان پیش پرداخت می گرفته بپرسید از پرسنل ساپکو
محمدعلي
|
United States of America
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
3
هيچ اتفاقي نميفته، مطمئن باشيد.
رد پاي اين آقا تو پرونده خاوري هم بود. توي اون پرونده دوستان خاوري كه از ايشون و امير منصور آريا رشوه گرفته بودن بعد از زندان دوباره برگشتن سر كار تا آبروشون حفظ بشه.
عليرضا ق... بعد از بازنشستگي با اون همه سابقه خراب و زندان شد دبير شوراي هماهنگي بانك هاي كشور
حميد ص... كه عامل اصلي فراري دادن خاوري بود بعد از بازنشستگي شده مشاور مجتمع فولاد اهواز با خقوق ماهي ٣٠ ميليون تومان
حسين د... رشوه بگير اعظم بعد از زندان و بازنشستگي شده عضو هيات مديره شركت كوثر بانك ملي...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
1
4
چرا کسانی که رشوه گرفته اند و با این اقایان همکاری داشته اند مجازات نمی شوند ؟
پاسخ ها
زهرا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
اشتباه منفی دادم
gaber
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
3
آیا واقعا" دزدی از این کشور رخت بر میبنده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
4
اخذ رشوه ٢ميليون مسخره نيست طرف همه جا نشان ميدي
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
0
2
خدا همه ما را به راه راست هدایت کنه
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
اول ار همه تورو که معلوم نبست حرف حسابت چیه دقت کردم تو همه کامنتات داری به نفع دزدا حرف میزنی یا داری مزاح میکنی خداشفات بده
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
0
4
امیدی به آینده با این افراد نیست همین افراد کنونی باعث این مصیبت ها هستند خدا رحم کند به فرزندان ما که باید در زمینی که اینها فراهم میکنند رشد کنند
حکمت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
0
3
اینا دو تا هستند. گروه کروز هم بررسی شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
0
3
اینها شناخته شده هستند ان ... را پیدا ومحاکمه کنید که پول ملت را به این افراد می دهند
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۲
0
1
به نظر شما کا رمند گمرک ۲ملیون و پونصد هزار تومن رشوه گرفته که قاچاق بالای ۱میلیاردی بکنه ؟
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
0
2
سلام ،مگر اینها متهم نیستند؟پس چگونه با کت وشلوار در دادگاه حاضر شده اند ولباس زندان ندارند؟
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۰:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
براحفظ شئوناتشون واسه پستهای بعدی شون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
0
1
بنده یکی از این دوستان که کارمند گمرک هستند رو از نزدیک میشناسم ... این مبلغ رشوه که برای ایان ذکر شده خرج ۱ ساعت هم نیست. ایشان در همین چند سال اخیر کلی ملک وخریده که همه با پول نقد معامله شده .. ای کاش یک نفر راجع به املاک و دارایی ایشان تحقیقی میکرد و اونوقت میفهمید ایشان در چند سال از کل مبلغ این پرونده بیشتر پول درآورده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
0
3
پس اونایی که رشوه گرفتن و سفارش این اقا رو کردن کجان - شما بهتره همون گوسفند دزد رو مجازات کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۷
0
1
بااین دزدیها کلان خدا بدادمون برسه
f
|
Belgium
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
0
0
کسانی هم که باعث افزایش چند برابری قیمت مسکن شدند را نیز دست گیر کنید
بیژن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
0
0
لطفاً آزادشان کنید چون این آقایان زندان را هم برای خودشان هتل میکنند درضمن کارگران اینها سالهاست می گویند اینها مفسد هستند به هر حال از قوه قضاییه منشکرم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
0
0
سلام بهتره زود قضاوت نکنیم من که بعید میدانم آون دو نفر سمت راست کاری کرده باشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
0
0
واقعا که حق مردم رو دارن میخورن خوشی هایی که با پول مردم داشتن از گلوشون پایین نره
حقشون اعدام و باید حق مردم را پس بدهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
0
تنها راه نجات از بازار سیاه و کاذب گرانی خودرو، شکستن انحصار، و آزادی کامل واردات خودرو، بخصوص دست دوم هست
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین