کد خبر: ۶۱۷۱۳۳
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱

۱۰ بازار محلی که در استانبول باید از آنجا خرید کرد!

بازار‌های محلی، بخش مهمی از فرهنگ و هنر استانبول را تشکیل داده‌اند. بازار‌هایی که گردش در هر کدام از آن‌ها حداقل به چند روز زمان نیاز خواهد داشت. بنابراین، بهتر است با برخی از بهترین بازار‌های محلی آشنا شوید تا در زمان سفر به این شهر، از زمان خود بهترین استفاده را ببرید.
آفتاب‌‌نیوز :

شاید قصد سفر به ترکیه را دارید؛ بلیط هواپیما را تهیه کرده‌اید و رزرو هتل استانبول را نیز انجام داده‌اید. شاید هم پیش از این به این شهر سفر کرده‌اید؛ در هرصورت، استانبول شهری است قدیمی که از گذشته‌های دور و از میان قرن‌های مختلف گذر کرده است تا به امروز برسد. هرکس که به آن سفر کرده، تنها از زیبایی‌های آن برای شما خواهد گفت. همین موضوع باعث شده تا این شهر ترکیبی باشد از سنت و مدرنیته، زیبایی و نظم...

خرید هم در چنین شهری، جایگاه ویژه خود را دارد. بازار‌های مدرن امروزی، با سقف‌های بلند و دیوار‌های سفید زیبایی‌های خاص خود را دارند، اما این تمام آن چیزی نیست که از بازار‌های استانبول می‌شناسیم. بازار‌های محلی، بخش مهمی از فرهنگ و هنر این شهر را تشکیل داده‌اند. بازار‌هایی که گردش در هر کدام از آن‌ها حداقل به چند روز زمان نیاز خواهد داشت. بنابراین، بهتر است با برخی از بهترین بازار‌های محلی آشنا شوید تا در زمان سفر به این شهر، از زمان خود بهترین استفاده را ببرید. برای مقایسه و رزرو آنلاین و با اطمینان تور استانبول خود همین حالا اینجا را کلیک کنید.

۱۰ بازار محلی که در استانبول باید از آنجا خرید کرد!

بازار بزرگ استانبول، بزرگترین بازار سرپوشیده جهان

بازار بزرگ استانبول، از بازار‌های سنتی این شهر است که از قدیمی‌ترین و بزرگترین بازار‌های سرپوشیده جهان به شمار می‌آید. سالانه نزدیک به ۲۵۰ هزار گردشگر از این بنای زیبا و سرشار از رنگ، لباس و پر از ادویه‌های مختلف دیدن می‌کنند. این که می‌گویند این بازار، بزرگترین بازار سرپوشیده جهان است، نظری از روی تعارف نیست. در بازار بزرگ استانبول، بیش از ۶۰ خیابان مسقف و ۵۰۰۰ مغازه مختلف و ۲۲ ورودی وجود دارد و علاوه بر مغازه‌ها و غرفه‌های مختلف، در این بازار دو مسجد، دو حمام و چند کافه و رستوران وجود دارد. از ویژگی‌های این بازار، این است که اگر تصمیم بگیرید در آن به دنبال سوغاتی برای خرید بگردید، هرچیزی که بخواهید را می‌توانید در آن پیدا کنید. از عتیقه جات گرفته تا جواهرات و حتی خوراکی‌هایی مانند قهوه، باقلوا و انواع ادویه. پیشنهاد ما این است که اگر بنا دارید تا به این بازار بزرگ سر بزنید، حتما از یک دوست یا یک راهنما کمک بگیرید؛ چراکه احتمالا اگر به تنهایی به این بازار سر بزنید، کمی گیج شوید!

بازار ادویه، جایی برای دوستداران آشپزی!

این بازار که بازار مصری‌ها نیز نامیده می‌شود، جایی است که در آن می‌توان انواع و اقسام ادویه‌های مختلف را پیدا کرد. البته این تنها سوغاتی خاص بازار مصری‌ها نیست؛ بلکه انواع شیرینی‌های خشک، مغز و آجیل، شیرینی‌های ترکی، انواع چایی، عسل، زیتون، روغن‌ها و عود‌ها را می‌توانید از این بازار تهیه کنید. در بازار مصری‌ها در استانبول، می‌توانید عتیقه جات برنزی پیدا کنید، از میان بوی ادویه‌های مختلف و قهوه گذر کنید و حتی ماهی تازه بخرید. این بازار همه روزه به جز ایام تعطیل، مشغول ارائه خدمات است. نکته جالب این جاست که در ابتدا بنا بود این بازار تنها مختص به فروش ادویه و گیاهان دارویی باشد و به همین دلیل، از قدیم به نام بازار ادویه شناخته میشد. سفر به این شهر زیبا از راه‌های متفاوتی امکان پذیر است که می‌توان راحت‌ترین و سریع‌ترین آن‌ها را سفر هوایی دانست.

در سایت الی گشت می‌توانید با اطمینان خاطر و بصورت آنلاین بلیط هواپیمای استانبول را رزرو کنید:

https://www.eligasht.com/ticket/بلیط-هواپیما-استانبول/

بازار آراستا، ساده و صمیمی

در مقابل بازار‌های بزرگی مانند بازار بزرگ استانبول، بازار آراستا قرار دارد. مرکز خریدی کوچک، سنتی و صمیمی که حدود ۴۰ باب مغازه را در خود جای داده و دو طرف یک خیابان را در قلب محله تاریخی سلطان احمد، احاطه کرده است. در این بازار می‌توانید انواع صنایع دستی و وسایل تزیینی زیبای شهر استانبول را پیدا کنید و چه چیزی می‌تواند بهتر از این اشیاء برای یادگاری بردن باشد؟

نکته جالب در مورد این بازار این است که با سر زدن به آن می‌توانید از یک مسجد تاریخی و مشهور دیدن کنید. مسجد مشهور آبی که دقیقا در کنار کاخ موزه اعظم موزاییک قرار گرفته است؛ بنابراین اگر قصد یک خرید مفصل را دارید، بهتر است ابتدا سری به این جاذبه‌های دیدنی بزنید و بعد به خرید بپردازید. دیدن جاذبه‌های گردشگری با آن همه وسیله که تازه خریده اید، می‌تواند کار سختی باشد! در این بازار بخصوص می‌توان انواع قالیچه، جواهرات، صنایع دستی و ظروف سرامیکی را پیدا کرد. بازار آراستا همه روزه از ساعت ۹ صبح تا ۷ شب به ارائه خدمات مشغول است.

بازار اولوس، بازاری برای همه مردم!

بازار اولوس که به آن بازار جامعه گفته می‌شود، به تنوع فوق العاده در اجناسش معروف است. در این بازار از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را می‌توانید پیدا کنید! بازار اولوس به صورت هفتگی برگزار می‌شود و همه روزه از سال ۸ صبح تا ۷ و نیم شب مشغول به فعالیت است. در سال ۲۰۱۵ این بازار را به دلیل جمعیتی که به آن مراجعه می‌کردند و ترافیکی که به محله اولوس استانبول اضافه می‌شد، تعطیل کردند، اما در نهایت در نزدیکی جای قبلی برای آن محلی را تعیین شد. در بازار اولوس می‌توانید انواع برند‌های بزرگ مانند: گپ، آدیداس، بربری و لوئیس ویتون را مشاهده کنید. در شهر استانبول می‌توان انواع بازار‌های هفتگی که به صورت شنبه بازار، یکشنبه بازار و سه شنبه بازار برگزار می‌شود را پیدا کرد. از جمله معروف‌ترین این بازار‌های هفتگی می‌توان به شنبه بازار بشیکتاش، چهارشنبه بازار فاتح، سه شنبه بازار کادیکوی و چهارشنبه بازار یشیلکوی اشاره کرد.

۱۰ بازار محلی که در استانبول باید از آنجا خرید کرد!

در سفر به استانبول، نکته مهم این است که رزرو هتل خود را پیش از رسیدن به شهر انجام دهید. چراکه ممکن است بنا به فصل یا زمانی که در آن به ترکیه سفر می‌کنید، نتوانید اتاق مناسبی در یک هتل مقرون به صرفه پیدا کنید. به همین دلیل، پیشنهاد ما استفاده از خدمات الی گشت برای رزرو هتل استانبول است که کمک می‌کند سریع و راحت، در کوتاه‌ترین زمان ممکن محل اقامت خود را قطعی کنید. برای دریافت اطلاعات کامل و رزرو هتل‌های استانبول اینجا را کلیک کنید.

منبع: eligasht.com

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین