آفتابنیوز : آفتاب: حدود یک هفته پس از آن که سید محمد خاتمی رئیسجمهور سابق، دولت خود را «با برنامه ترین دولت» خواند و انتقاداتی را تلویحاً به کابینه محمود احمدینژاد وارد کرد، «
کامران دانشجو» استاندار تهران در پاسخ شدیداللحنی به خاتمی از وی پرسید «اگر برنامههای دولت شما چنین و چنان بود چرا مردم دست رد بر سینه شماها زدند و كسی را انتخاب كردند كه از جنس خودشان بود»!
این مقام ارشد دولت محمود احمدینژاد با اشاره به مواردی چون «تحصن نمایندگان مجلس ششم»، «بههم ریختگی شورای اول»، «استعفای دسته جمعی روسای دانشگاهها و وزیر مربوطه»، «ایجاد شبهه در شورای نگهبان و بسیج» و... به تکرار برخی حملات حامیان محمود احمدینژاد به دولتهای گذشته پرداخت و ابراز عقیده کرد «عدهای كه هیچ زمانی درباره خودشان و مسوولیتشان هیچ دیكتهای ننوشتهاند امروز نشستهاند و از این هزار صفحه دیكته دولت نهم غلط میگیرند».
استاندار تهران كه عصر روز شنبه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان تهران سخن میگفت، با اشاره به اظهارنظرهای برخی از اصلاحطلبان اظهار داشت: «عدهای كه هیچ زمانی درباره خودشان و مسوولیتشان هیچ دیكتهای ننوشتهاند امروز نشستهاند و از این هزار صفحه دیكته دولت نهم غلط میگیرند».
دانشجو با ادعای اینکه دولت نهم نسبت به نقدهای سازنده توجه خاصی دارد، گفت: «از نظر ما سوءاستفاده با تذكر تفاوت قابل توجهی دارد. ما از تذكر استقبال میكنیم اما سوءاستفادههایی كه برای توقف كار صورت میگیرد را نمیپذیریم».
وی با اشاره به برخی دفاعهای صورت گرفته از سوی اصلاحطلبان در مورد عملكرد دولت هشتم، اظهارداشت: «از سوی این افراد گفته میشود دولت اصلاحات، یكی از بابرنامهترین دولتها بوده است. اما متاسفانه درباره این مساله صحبت نمیشود كه این برنامه در راستای فرهنگ اسلام، انتظار یا بسیج بوده است؟ و یا موارد دیگری كه آنها به این برنامهها ببالند».
دانشجو ادامه داد: «اگر دولت هشتم این همه تعریف داشته است ما نمیدانیم پس چرا مردم دست رد به سینه آنها زدند و كسی را انتخاب كردند كه شعارهای اصلی را داد. از نظر ما علت این مساله این است كه مردم عبد خدا هستند و ارزشهای وارداتی را قبول نمیكنند. مردم تهران جنجالهای شورای اول شهر تهران، تحصن نمایندگان مجلس، استعفای دستهجمعی روسای دانشگاهها و وزیر مربوطه را از یادشان نرفته است و آیا همه این مسایل جزو برنامههای دولت هشتم بوده است؟ آیا خویشاوندی را به جای شایسته سالاری قرار دادن، دارایی محوری را به جای دانایی محوری گذاشتن هم جزو برنامهها بوده است؟»
استاندار تهران ادامه داد: «آیا ابتذال را به جای آزادی گذاشتن، ارزشهای وارداتی را به جای ارزشهای دینی و اسلامی گذاشتن هم جزو برنامههای دولت اصلاحات بوده است؟ بازهم میپرسیم كه آیا شبهه انداختن در نهادهای برخاسته از بطن انقلاب اسلامی مثل بسیج و شورای نگهبان هم جزو برنامههای دولت هشتم بوده است؟ چرا این افراد مینشینند و اینگونه میگویند كه دولت هشتم تمام تهدیدها را تبدیل به فرصت كرده است؟ اگر اینطور بوده است چرا مردم به دولت هشتم فرصت بیشتری ندادند؟»
دانشجو در ادامه تاكید كرد: «چرا اقدامات دولت هشتم در یك سو قرار میگیرد و اقدامات دولت نهم را سراسر عوامفریبی میشمارند؟ آیا صحبت از جامعه مدرن، عوامفریبی است یا دغدغه دین داشتن و ساده زیستن؟ آیا عمل به فرمایشات امام (ره) و آزادی را در قالب دین و عدالتگستری خواستن عوامفریبی است یا شعارهای ضد و نقیض دادن؟»
وی گفت: اعتقاد ما این است كه براساس جهان بینی عمل میكنیم و شما هم براساس همین عمل كردید اما جهان بینی شما همراه با اشكال بوده است.
استاندار تهران مجددا خطاب به اصلاحطلبان پرسید: «چهارشنبه آخر سالی كه شما به حالتی ناهنجار درآورده بودید و چیزی شبیه میدان جنگ شده بود را طی یك سال گذشته تبدیل به آئینی هنجارمند كردهایم، آیا این اقدامات عوامفریبی است؟ و یا اقداماتی كه شما در راستای هنجارمندی جامعه انجام دادهاید؟»
دانشجو در پایان خاطرنشان كرد: « متاسفانه هجمههای بیانصافانهای از سوی افراد صورت میگیرد و ما مجبور میشویم در مورد این مسایل صحبتهایی را داشته باشیم».