آفتابنیوز : آفتاب: با گذشت دو ماه و نیم از سال 86 چندین تصمیم مهم اقتصادی تاکنون تعیین تکلیف نهایی نشده و اقتصاد کشور در بلاتکلیفی به سر میبرد. «محمدرضا تابش» عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس هفتم درباره علل این بلاتکلیفی و آثار این موضوع بر اقتصاد کشور اظهار داشت: عدم تصمیمگیریهای به موقع و اتخاذ تصمیمهای متضاد و مغایر در عرصه اقتصاد اثرات بسیار نامطلوبی در کوتاه مدت و بلند مدت بر اقتصاد خواهد گذاشت.
رئیس فراکسیون اقلیت مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: این موضوع از یک سو موجب بیاعتمادی مردم و سرمایهگذاران و فعالان داخلی در بخش اقتصادی کشور را فراهم میکند و از سوی دیگر عدم تصمیمگیری به موقع و یا تصمیمگیریهای با تاخیر میتواند فرصتهای بسیار زیادی را از دسترس کشور خارج کند.
وی بر این اساس توضیح داد: وضعیت بلاتکلیفی کنونی در حالی است که اقتصاد عرصهای است که باید امنیت بر آن حاکم باشد و با اتخاذ تصمیمهای به موقع و کارشناسی شده، سرمایهگذاران در فعالیتهای سرمایهگذاری جذب شوند.
تابش تاکید کرد: این مسائل نشاندهنده آن است که یک تفکر اقتصادی منسجم و برنامهریزی شده بر دولت حاکم نیست و ما شاهد تصمیمات متناقض در دولت هستیم. به عنوان مثال یک روز شورای اعتبار تصمیم میگیرد نرخ سود بانکی را کاهش ندهد، روز دیگر رئیس جمهور تصمیم میگیرد کاهش دهد و یا یک روز سیمان در سبد حمایتی قرار میگیرد و روز دیگر خارج میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس هفتم در پایان خاطرنشان کرد: تصمیمگیریهای متضاد و مغایر در عرصه اقتصاد و عدم تصمیمگیریهای به موقع و کارشناسی اثرات بسیار نامطلوبی در کوتاه مدت و بلند مدت بر اقتصاد کشور خواهد داشت و موجب بیاعتمادی و بلاتکلیفی مردم را فراهم میکند.