به نقل از خبرگزاری سانا، محمود حمود، مدیرکل آثار باستانی و موزههای سوریه گفت: بازگشایی این موزه پس از هشت سال بسته شدن، بیانگر بازگشت زندگی به این مرکز فرهنگی و جهانی مهم است، زیرا کلکسیون و آثار باستانی نادری دارد که نشاندهنده تمدن موجود در مناطق وادیالخابور، فرات، منطقه الوسطی، ادلب و حلب بوده و حامل پیام دانش، عشق و صلح است. همچنین تاکیدی بر این امر است که مردم سوریه بر بیعدالتی، تجاوز، تروریسم و جهل پیروز شدهاند.
حمود به نقش اداره کل آثار باستانی در نجات محتوای موزه و کلکسیون آن از نابودی، انتقال آنها به دمشق -هنگامی که حلب روزانه در معرض حملات تروریستی قرار داشت- و مرمت بخشهای موزه پرداخت که در اثر در جنگ تخریب شده بودند و گفت: این اقدامات با همکاری ژاپن و برنامه توسعه سازمان ملل انجام شدند.
در همین راستا، خالد مصری، مدیر آثار باستانی حلب گفت: بازگشایی این موزه پیامی است به جهانیان مبنی بر اینکه شهر شهباء در حلب گرد و غبار تروریسم را از چهره خود میزداید و دوباره زندگی به آن باز میگردد. این موزه در سال ۱۹۳۱ به روی بازدیدکنندگان گشوده شد و در سال ۱۹۶۶ شاهد شروعی جدید با ساختاری مدرن برای نمایش دهها هزار قطعه و آثار باستانی بود.