آفتابنیوز : آفتاب: شاید هنگامی که سران دولت نهم تصمیم به اجرای طرح سهمیهبندی بنزین گرفتند، به هیچ وجه تصور نمیکردند که اولین کسانی که با دردسرهای ناشی از این طرح دست به گریبان میشوند خود نهادهای دولتی باشند.
بنابر تصویب مجلس شورای اسلامی، از روز 23خرداد ماه به بعد، سهمیه بنزین هر یک از خودروهای دولتی 10لیتر در روز است. این در حالی است که خودروهای گشتی نهادهای دولتی، مصرف بنزینی بسیار بیش از این مقدار دارند. همین مسئله باعث شده که به تازگی مسئولین محیط زیست کشور اعلام کنند خودروهای گشتی این سازان که وظیفه خطیری نیز بر عهده دارند، به دلیل کمبود بنزین روانه پارکینگ شدهاند و این مسئله مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت.
«سید ناصر موسوی» عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت و گو با خبرنگار آفتاب، ضمن تایید این مسئله که «تصمیمی که دولت گرفته شامل تمامی نهادهای و بطبع خودرهای دولتی میشود و در این مورد هیچ استثنایی در نظر گرفته نشده است» گفت: «مشکل فعلی تنها به محیط زیست مربوط نمیشود، بلکه خودروهای نیروی انتظامی و دیگر نهادهای دولتی را هم در بر میگیرد و برای تمامی آنها ایجاد مشکل میکند. حتی خودروهای خود وزارت نفت هم با مشکل مواجه خواهند شد».
نماینده اهواز با تاکید بر این موضوع که «بنده با نفس سهمیهبندی به شدت مخالف هستم و از روز اول را هم این مسئله را عنوان کردم» در مورد راهکار حل این معظل گفت: «در حال حاضر تنها خود دولت باید به این نتیجه برسد که این مسئله راهکار مناسبی نیست و مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت».
موسوی تصریح کرد: «افزایش قیمت بنزین به منزله کشیدن کبریت در انبار بارت خواهد بود. با یک افزایش 20تومانی دیدیم که چه تاثیرات وحشتناکی در بازار رخ داد و تورم دچار چه تغییراتی شد، حال اگر قرار باشد قیمت بنزین باز هم افزایش پیدا کند که قطعا این گونه خواهد شد دیگر معلوم نیست چه اتفاقی خواهد افتاد».
وی ضمن بیان این نکته که «هنوز قیمتی برای بنزین آزاد در نظر گرفته نشده است»، خاطرنشان ساخت: به هر حال وقتی قرار است مازاد بنزین را به صورت آزاد در اختیار مردم قرار دهند قطعا قیمت آن بسیار بالاتر از قیمت کنونی خواهد بود.