آفتابنیوز : آفتاب: رئیس فراکسیون مطبوعات مجلس در خصوص اظهارات اخیر مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور مبنی بر این که «برخی از رسانهها با هدف ریشهکنی و یک کودتای خزنده رویکرد ضدیت با دولت را در پیش گرفتهاند» گفت: متأسفانه اکنون در شرایطی هستیم که اگر افرادی نظرات و دیدگاههای مخالف خود را بیان کنند و انتقادی نسبت به عملکرد دولت کنند، میگویند اینان علیه ما هستند حال آن که رسانههای مخالف دولت، مخالفی عنود نیستند.
حسین نوشآبادی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با تأکید بر این که خود یکی از مدافعان دولت نهم است افزود: انتقادات صورت گرفته از دولت در جهت دلسوزی و رفع مشکلات است و باید پذیرفت که به هر سازمان و نهادی انتقاد وارد است، دولت نیز با وجود تمام مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی اشتباهاتی دارد و باید نقد شود.
وی با بیان این که دولت نهم در کنار موفقیتهایش، دارای ضعفهایی است گفت: انتقاد رسانهها نشانگر مخالفت و کارشکنی آنان نیست. ما باید تمرین کنیم که مخالفان و منتقدین، حق حیات، ابراز وجود و ابراز فکر دارند و این فرهنگ باید در دولت و جامعه نهادینه شود.
نوشآبادی با بیان این که به عقیده او دولتهای گذشته نیز تحمل انتقاد را نداشتهاند، افزود: دولت صاحب قدرت است و صاحبان قدرت سعی دارند منتقدین خود را از میان بردارند اما همه منتقدین مخالف نیستند بلکه بخشی از منتقدین را میتوان مخالف دانست.
وی گفت: اصلا فرض را بر این بگذاریم که رسانههای منتقد دولت، مخالف آن هستند، در یک جامعه سلایق شبیه هم نیست و دیدگاهها و نظرات مخالف باید بیان شود حال چه از طریق مطبوعات و نشریات چه از طریق رادیو و تلویزیون.
نوشآبادی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به انتقادات صورت گرفته به رادیو جوان از سوی برخی دولتمردان به دلیل نظرسنجی میزان محبوبیت احمدینژاد گفت: رادیو و تلویزیون رسانههای ملی هستند نه رسانه دولت به این معنا که رسانه ملی نباید سخنگو و تبیینکننده و مدافع دولت باشد بلکه باید تبیینکننده اهداف و مطالبات شهروندان و مردم و برآیندی از افکار عمومی باشد.
نماینده مردم تهران آزادی اندیشه و بیان را دارای هزینه دانست و گفت: در نظامهای دموکراسی و اسلامی که آزادی وجود دارد، مخالفین هم میتوانند آزادانه حرف بزنند و نباید سرکوب شوند، باید مخالفین را به مناظره و مباحثه دعوت کرد، البته مخالف عنود را باید کنار زد اما رسانهها مخالفان دلسوز دولت هستند.
وی ضمن استقبال از عملکرد احمدینژاد در برخورد با نامه انتقادی 57 اقتصاددان گفت: رئیس جمهور طی نامهای این 57 اقتصاددان را به مناظره طلبید که اقدام بسیار شایستهای بود و اگر میگفت که شما اشتباه میکنید و یا با آنها برخورد میکرد، بسیار فضای بدی ایجاد میشد.
نوشآبادی گفت: کشور باید به سمتی برود که مخالف و منتقد بتوانند آزادانه انتقاد کنند و در سایه انتقاد رسانهها است که کشور رشد و توسعه مییابد البته انتقاد کردن نیز باید با رعایت ادب و اخلاق باشد، حال اگر انتقاد درست بود باید مشکل رفع شود و اگر انتقاد نابهجا بود، باید برای منتقدین توضیح داد.
وی با بیان این که باید رفتار متواضعانهتری نسبت به منتقدین داشت گفت: شعار دولت نهم مهرورزی است و مهرورزی در همین جا خود را نشان میدهد که اگر عدهای انتقاد کردند با مهرورزی با آنان برخورد شود. باید پذیرفت که اشکالات در همه جا موجود و به دولت نیز انتقاداتی وارد است که باید پاسخگو باشد و با رسانهها به عنوان مخالفان عنود و لجوج برخورد نکند.