پیرحسین کولیوند در آیین افتتاح سومین جشنواره کشوری پیشگیری از سوانح و حوادث با اعلام این مطلب افزود: حوادث ترافیکی قالب مأموریت های اورژانس هوایی کشور است.
به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، وی ادامه داد: سرعت بالا یکی از هفت ریسک فاکتورهای حوادث ترافیکی و یکی از پیامدهای سرعت بالا از دست دادن کنترل راننده است.
رئیس اورژانس کشور اضافه کرد: افزایش سرعت در رانندگی باعث کاهش فاصله توقف و کاهش قدرت تصمیم گیری راننده می شود و فرهنگ سازی در جامعه یکی از راهکارهای کاهش تصادفات رانندگی است.
کولیوند با اشاره به اینکه متوسط مدت زمان حضور امدادگران اورژانس ۱۱۵ در رسیدگی فوری به مصدومان انواع حوادث در کلانشهرها به دلیل ترافیک و ازدحام موجود به ۱۵ دقیقه، در شهرهای کوچک به ۸ دقیقه، در جادهها به ۱۵ تا ۱۶ دقیقه و در جادههای روستایی به ۲۰ دقیقه رسیده است، گفت: ما تقریباً سالیانه ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر فوتی به علت حوادث ترافیکی در کشور داریم و سالیانه حدود ۳۷۰ تا ۳۸۰ هزار نفر در حوادث رانندگی و ترافیکی در کشور مصدوم میشوند.
وی با یادآوری اینکه در دو سال گذشته امکانات اورژانس از جمله بالگرد و آمبولانسها را گسترش و تجهیز کرده ایم، گفت: اورژانس کشور تا سال ۹۵، ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس برای خدمات رسانی به مصدومان انواع حوادث در اختیار داشت که در سال ۹۸، این آمبولانسها به پنج هزار و ۵۰۰ دستگاه افزایش یافته است به طوری که هم آمبولانسهای قدیمی را بازسازی و هم آمبولانسهای جدید را به ناوگان اورژانس کشور اضافه کردیم و در حال افزایش آن نیز هستیم.
ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی، در سوانح عمدی و غیرعمدی، حوادث غیرمترقبه و فوریتهای پزشکی در هنگام بروز بیماریهای نوپدید، جدید و بلایای طبیعی و انسان ساخت برای آحاد مردم یا هر ملیت و تابعیتی از وظایف و مأموریتهای اصلی سازمان اورژانس کشور است.
سومین جشنواره کشوری پیشگیری از سوانح و حوادث (پویش شصت سی) امسال با محور (مدیریت سرعت) تا پانزدهم بهمن به نشانی http://۶۰۳۰.radiosalamat.ir آماده دریافت آثار شنیداری دیداری مکتوب و آثار فضای مجازی درباره این موضوع است.
اختتامیه این جشنواره ۱۷ اسفند برگزار میشود.