مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، خبر داد که از شب گذشته حجم انبوهی از پیامکهایی با محتوای مخالفت با تصویب لوایح مرتبط با FATF را دریافت کرده است و این پیامکها همچنان ادامه دارد.
به گفته او اگر چه پیامکها تنوع محتوایی داشته اما ۷۰ درصد آنها شبیه به هم بوده و این طور به نظر میرسد که از یک مرکز واحد هماهنگ شده است. سال گذشته هم در جریان بررسی لوایح مرتبط با اف ای ای اف جمعی از نمایندگان از دریافت پیامکهای تهدیدآمیز در مورد تصویب این لوایح خبر دادند.
گروه ویژه اقدام مالی در نشست مهرماه خود، فوریه ۲۰۲۰ (بهمن ماه) را آخرین مهلت ایران خوانده و گفته است که اگر ایران تا پایان مهلت مذکور کنوانسیون پالرمو را به اجرا درنیاورده و خود را با معیارهای بینالمللی منطبق نکند، این گروه به همه اعضای خود توصیه خواهد کرد که اقدامات تقابلی را به اجرا درآورند.
این ششمین بار است که نهاد مذکور به ایران فرصت میدهد تا اقدامات لازم را در راستای مبارزه با تامین مالی تروریسم و پولشویی انجام دهد. برنامه عمل گروه ویژه اقداممالی برای ایران شامل ۴۱ توصیه بوده است که تاکنون ۳۷ مورد از این برنامه ها عملیاتی شده و از چهار توصیه تقنینی این نهاد دو مورد به تصویب رسیده و دو لایحه پیوستن ایران به کنوانسیونهای CFT و پالرمو همچنان در مجمع تشخیص مصلحت تعیین تکلیف نشده است.