مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی اعلام کرد که با وجود افزایش رشد اقتصادی و ثروت جهانی، بسیاری از افراد، شرکتها و حتی کشورها از این رشد به میزان کافی بهرهمند نشدهاند و توزیع ناعادلانه درآمد و ثروت در بسیاری از جوامع باعث شده است فرصت برابر رشد برای طبقات مختلف سلب شود و اختلاف طبقاتی تشدید شود.
از دهه ۱۹۷۰ تاکنون میزان درآمد یک درصد ثروتمند جامعه آمریکا ۱۵۸ درصد افزایش داشته است اما این رقم برای ۹۰ درصد مردم این کشور تنها ۲۴ درصد افزایش بوده است.
در گزارش امسال ۸۲ کشور بر اساس میزان توزیع عادلانه ثروت، درآمد، شکاف طبقاتی، فرصت های برابر اجتماعی، میزان امید در بین مردم و شاخصهای سلامتی رتبهبندی شدهاند که صفر بیانگر کمترین میزان سرزندگی اقتصادی و ۱۰۰ بیانگر بیشترین سرزندگی ممکن است.
بهترین کشورها
۱- دانمارک
امتیاز کلی: ۸۵.۲
۲- نروژ
امتیاز کلی: ۸۳.۶
۳- فنلاند
امتیاز کلی: ۸۳.۶
۴- سوئد
امتیاز کلی: ۸۳.۵
۵- ایسلند
امتیاز کلی: ۸۲.۷
۶- هلند
امتیاز کلی: ۸۲.۴
۷- سوئیس
امتیاز کلی: ۸۲.۱
۸- اتریش
امتیاز کلی: ۸۰.۱
۹- بلژیک
امتیاز کلی: ۸۰.۱
۱۰- لوکزامبورگ
امتیاز کلی: ۷۹.۸
بدترین کشورها
در رتبه بندی امسال کشورهای ساحل عاج، سنگال، کامرون، پاکستان، بنگلادش، آفریقای جنوبی و هند در رده های آخر قرار دارند.
رتبه دیگر کشورها
در گزارش امسال هم چنین آلمان در رده یازدهم، فرانسه در رده دوازدهم، کانادا در رده چهاردهم، ژاپن در رده پانزدهم، سنگاپور در رده بیستم، انگلیس در رده بیست و یکم، کره جنوبی در رده بیست و پنجم، امریکا در رده بیست و هفتم، روسیه در رده سی و نهم، چین در رده چهل و پنجم، عربستان در رده پنجاهم و ترکیه در رده شصت و دوم قرار گرفتهاند.
اصلا ما جزو جامعه جهاني هستيم/ ما اونا رو قبول نداريم
خخخخخخخخخخخخخ