کد خبر: ۱۰۲۱۹۳۰
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲

وام‌های کلان و دلارهای ارزان در جیب خانواده مدلل

طبق آمارهای منتشر شده، گروه مدلل هم در دریافت ارز ترجیحی دولتی و هم در تسهیلات مشکوک الوصول بانک پاسارگاد در رتبه اول قرار دارد.
وام‌های کلان و دلارهای ارزان در جیب خانواده مدلل
آفتاب‌‌نیوز :

جدیدترین آمار بانک پاسارگاد از تسهیلات معوق و مشکوک‌الوصول این بانک نشان می‌دهد که شرکت نابدانه مدلل از زیر مجموعه‌های گروه مدلل بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان از بانک پاسارگاد تسهیلات دریافت کرده است که ۷۸۲ میلیارد تومان آن یعنی حدود ۸۰ درصد مشکوک الوصول شده است که هرگز به بانک برنمی‌گردد.

چند وقت پیش بانک مرکزی آماری از تسهیلات گیرندگان ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان منتشر کرد که نشان می‌داد گروه مدلل با دریافت بیش از ۱ میلیارد و ۱۱۹ میلیون دلار در صدر دریافت کنندگان ارز ترجیحی در شش ماه امسال بوده است. یعنی این گروه فقط از اختلاف ارز ترجیحی و ارز آزاد ۸۸ هزار میلیارد تومان سود برده است.

جزئیات منتشر شده از تسهیلات کلان شرکت‌های گروه مدلل از بانک پاسارگاد نشان می‌دهد که ۳ شرکت کشت و صنعت مدلل ماهیدشت، شرکت نابدانه مدلل و شرکت کلهر دانه مدلل جنوب در مجموع حدود ۴.۵ هزار میلیارد تومان از بانک پاسارگاد تسهیلات گرفته‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین