روزنامه «ساوث چاینا مورنینگ پست» روز شنبه در این باره نوشت: دانشمندان چین و هنگ کنگ پس از انجام بررسیهای فراوان به این نتیجه رسیدهاند که شناسایی این ویروس واقعا کار دشواری است و موارد ناشناخته در باره آن زیاد است.
آنها خاطر نشان کردهاند که پس از این که ویروس کرونا کشورهای بسیاری را درگیر کرده و مبتلایان و قربانیان زیادی برجای گذاشته، به این نتیجه رسیدهاند که علائم میان همه مبتلایان یکسان نیست.
نتایج این تحقیقات حاکی است نزدیک به نیمی از بیمارانی که به ویروس مبتلا بوده و به بیمارستان مراجعه کردهاند در وهله اول تب نداشتهاند.
این در صورتی است که تا پیش از این تصور پزشکان و متخصصان این بوده که اولین نشانهای ویروس تب است و پیشرفت آن باعث آبریزش بینی و بدن درد و نهایتا ذاتالریه شدید میشود.
همزمان با این تحقیقات سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که این ویروس وارد زندگی روزمره آنها شده است.
تحقیقات کارشناسان پزشکی و بهداشتی روی بیش از یکهزار بیمار در ۵۵۲ بیمارستان در ۳۰ استان چین انجام شده است.
بر مبنای این بررسیها، بیش از نیمی از این بیماران وقتی به بیمارستان مراجعه کردند، تب نداشتهاند و پس از مدت طولانیتری بتدریج نزدیک به ۹۰ درصد آنها علایم مختلف از جمله تب را نشان دادهاند.
جونگ نانشان کارشناس ارشد امور پزشکی چین که در این تحقیقات شرکت کرده میگوید که ناشناختههای زیادی درباره ویروس هست و شناسایی آن در بدن بیمار کار دشواری است زیرا در بسیاری موارد علائم در اوایل ابتلا مشخص نمیشود.
شمار مبتلایان به کرونا در دنیا به ۸۵ هزار و ۶۴۴ نفر تا پایان روز شنبه رسیده است و در این میان ۷۹ هزار و ۲۵۱ نفر از آنها در چین هستند.
همچنین از میان ۲ هزار و ۹۳۳ مورد فوتی ۲ هزار و ۸۳۵ مورد مربوط به چین است.
در کره جنوبی شمار مبتلایان تا پایان روز شنبه به ۳ هزار و ۱۵۰ نفر رسید و ۱۷ نفر جان باختهاند.
آمار کمیسیون بهداشت ملی چین حاکی است که تا امروز ۳۹ هزار و ۳۳۵ نفر از بیماران مداوا شدهاند.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده تدابیر قرنطینه و کاهش ارتباطات و محدودیت های چین این سازمان را قانع کرده که پکن در کنترل ویروس کرونا بسیار موفق بوده و راهبرد درستی در پیش گرفته است.