آفتابنیوز : آفتاب: هدف پنهانی حمله تبلیغاتی آمریکا به سپاه تحت تأثیر قرار داد تصمیمات آتی در پرونده هستهای است.
این تحلیل جواد جهانگیرزاده، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم است.
وی در این خصوص که ایالات متحده فعالیتهای تبلیغاتی خود علیه سپاه را شدت بخشیده است گفت: «موضوع را باید از چند زاویه دید. نخست اینکه انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2008 فرا میرسد و جمهوریخواهان باید طرحهای ویژهای را برای این امر تدارک ببینند».
وی افزود: «رویه ایالات متحده این بوده است که همواره به دنبال ایجاد دشمن و توهم وجود دشمن در جهان بوده است تا بتواند با همسو کردن فلشهای جهانی به سمت این هدف مشترک نیات پنهانی خود را در سایر نقاط جهان پیاده کند. حوادث وحشتناک عراق و ناکامی ایالات متحده برای ایجاد یک بستر امنیتی ولو محدود باعث شده است آنها برای خروج از بحران عمیق دست به این اعمال بزنند».
این نماینده اصولگرای مجلس با تحلیل وجود دو دیدگاه در کاخ سفید گفت: «در یک سو وزارت خارجه که نرمتر و ملایمتر عمل میکند ایستاده و در سوی دیگر تیم دیک چنی که خواستار برخوردهای رادیکال است. اما استنباط من این نیست که حتی تیم چنی موافق حمله به ایران است. تزلزل در سیاست خارجی آمریکا امروز عامل مهمی است».
جهانگیرزاده ادامه داد: «نه افکار عمومی جهان امروز چنین موافقتی دارد و نه انسجام لازم و کافی در کاخ سفید برای این امر وجود دارد. یعنی اگر این جرأت وجود داشت هم شرایط موجود برای این کار فراهم نبود. آمریکا در عراق به دیواری برخورد کرده که نمیتواند آن را بشکافد و به فضای جدیدی برسد. امروز عراق را باید بنبست بزرگ آمریکا نامید. هزینههای انبوه، ناامنی گسترده و مخالفتهای قابل توجه. در ضمن عراق زمان صدام با یک شرایط سخت و بسته سیاسی مواجه بود. در حالی که در جمهوری اسلامی چنین نیست. بلکه یک نظام مردمی با نیروهای قوی و دارای ارتباط مستحکم مردم با رهبری است».
این عضو کمیسیون امنیت ملی در بیان دلایل تمرکز ایالات متحده روی قرار دادن نام سپاه در لیست تروریستی اظهار داشت: «سپاه در سالهای پس از انقلاب یکی از اصلیترین مؤلفههای نجات کشور از جنگ و ناامنی و اعمال تروریستی بوده است. آمریکا میخواهد یکی از نقاط قوت جمهوری اسلامی را مورد حمله قرار دهد. چرا که بنا به فرمایشات امام(ره) سپاه خار چشم دشمنان اسلام است».
وی ادامه داد: «سپاه که یک گروه و دسته سیاسی نیست. یک ارتش نظامی کلاسیک است که آمریکاییها در یک تصمیم خندهدار و تعجبآور میخواهند آن را در لیست تروریستی قرار دهند! اگر چنین باشد ارتش ایالات متحده تروریستترین ارتش دنیاست. از سوی دیگر جالب است که آمریکاییها به دنبال ایجاد تعابیر جدید در فرهنگ سیاسی جهان هستند! و چنین تصمیمگیریهایی است که تزلزل کاخ سفید را آشکار میکند و بر تشتت موجود در این کشور خواهد افزود».
این نماینده مجلس در پایان هدف پنهانی این امر را تحت تأثیر قرار دادن تصمیمات هستهای دانست و در عین حال افزود: «نباید این موضوع را چندان جدی تلقی کرد. آمریکا باید ابتدا فرزندی را که در عراق زاییده بزرگ کند».