کد خبر: ۶۴۳۴۳
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۰

اظهارات انتخاباتي مهم دبيركل مشاركت

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نشست فصلی روسای مناطق جبهه مشاركت پنجشنبه گذشته با سخنرانی دكتر «محسن میردامادی» دبیركل حزب برگزار شد. میردامادی در این نشست به ارائه گزارش از فعالیت‌های انتخاباتی حزب مشاركت روند كار ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان، تحركات جناح مقابل علیه اصلاح‌طلبان وفضای سیاسی حاكم بر كشور پرداخت.

به گزارش سايت‌خبری وابسته به جبهه‌مشاركت (نوروز)، میردامادی در بیان برنامه‌های انتخاباتی حزب مشاركت طی ماه‌های آتی گفت: با توجه به اینكه امسال انتخابات برگزار می‌شود، برنامه‌های حزب رنگ و بوی انتخاباتی پیدا كرده و هر چه به انتخابات نزدیك می‌شویم این مسأله پررنگ‌تر می‌شود؛ از نشست فصلی قبل تا نشست فعلی تقریباً‌ تمامی اركان حزب به انتخابات پرداخته‌اند. تقریباً تمامی جلسات دفتر سیاسی به انتخابات اختصاص یافته است، ‌نشست‌های شورای مناطق و هیأت اجرایی نیز همین طور و از همه بیشتر دفتر دائمی انتخابات كه مجموعه فعالی در آن شكل گرفته است در این راستا فعالیت می‌كند.

وی افزود: وضع ائتلاف اصلاح‌طلبان مراحل جدیدی را طی كرده، به جمع 22 نفره‌ای كه از سوی آقای خاتمی انتخاب شده بودند، شش نفر دیگر از گروه‌هایی كه در آن جمع حضور نداشتند، اضافه شدند. بنابراین 16 گروه از جمع اصلاح‌طلبان در این گروه حضور دارند كه تمامی گروه‌های اصلاح‌طلب را در برمی‌گیرد، آنها در چند هفته پیش جمع 10 نفره‌ای را به عنوان ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان انتخاب كردند، هم مجمع مشورتی 28 نفره و هم ستاد ائتلاف كه عمدتاً كارهای اجرایی را انجام خواهد داد، تحت ریاست آقای موسوی لاری هستند.

دبیركل جبهه مشاركت با تأكید بر افزایش نقش احزاب در ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان اظهار كرد:با تجربه‌ای كه از انتخابات شوراها به دست آوردیم جمع بندی این بود كه انتخابات شوراها به نحوی برگزار شد كه می‌توان گفت تا حدی تضعیف كننده نقش احزاب شد. 

وی تاكيد كرد: ما هم چون مبنا را بر ائتلاف گذاشته بودیم همراهی داشتیم. این بار باید از تجربه گذشته استفاده كنیم و به این نحو حركت نكنیم به نحوی حركت كنیم كه ضمن اینكه یك حركت ائتلافی است و دیگران هم در آن هستند اما محور كار احزاب باشند. آن هم احزابی كه حضور فعال دارند نه فقط یك نام هستند و تشكیلاتی ندارند تقریباً وضعیت بهتر شده و در جمعی هم كه در تهران به عنوان ستاد انتخابی تشكیل شده نقش محوری را احزاب بر عهده دارند.

وی كار ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان را بدون مشكل جدی ارزیابی كرد و گفت: دكتر حسینی كه از مشاركت در این ستاد هستند، مسئول استان‌ها هستند و برای هر استانی یك نفر را در نظر گرفتند تا پیگیر شكل‌گیری ستاد استان‌ها باشد . ‌به نظر می‌آید مسیر خوبی طی شده است البته در برخی استان‌ها قبل از اینكه ستاد ائتلاف مركز شكل بگیرد، ستاد تشكیل شده و همه هواداران ستاد همكاری می‌كنند و مشكلی هم وجود ندارد. در استان‌هایی هم كه ستاد در آن‌ها شكل نگرفته، ستاد ائتلاف مركز می‌تواند كمك كند تا هر چه سریعتر شكل بگیرد. در مجموع در ستاد ائتلاف می‌توانیم خیلی از نقطه نظراتمان را ارائه كنیم، جمعی در حال كاركردن روی برنامه حزب برای مجلس هشتم هستند تا آن را به ستاد ائتلاف ارائه كنیم.

میردامادی تصریح كرد:بحث سازمان رأی را كه بعد از انتخابات شوراها در مشاركت نام سازمان مشاركت‌های اجتماعی گرفت تا فعالیت‌های فراتر از انتخابات هم انجام دهد، از مدت‌های قبل شروع كرده‌ایم و در تهران سازمان خوبی شكل گرفته كه شاید بتوانیم بر اساس آن در انتخابات مجلس كف رأی كه داریم را مشخص كنیم. دوستان مجاهدین انقلاب هم در كنگره اخیرشان تصویب كرده‌اند كه سازمان رأی تشكیل دهند. خوب است كه سایر گروه‌های اصلاح‌طلب هم شروع كنند به تشكیل سازمان رأی. 

وی افزود: طرف مقابل هم حساسیتش را نسبت به این مساله نشان داده است از مقالاتی كه در روزنامه «كیهان» راجع به این مساله نوشته می‌شود حساسیت‌ها را نشان می‌دهد یعنی طرف مقابل احساس می‌كند كه اگراین سازمان رأی شكل بگیرد حتماً ‌اصلاح‌طلبان یك كف رأی مطمئن را به دست خواهند آورد به این دلیل فعالیت‌هایشان را علیه سازمان رأی شروع كرده‌اند.

دبیر كل حزب مشاركت ادامه داد: حتماً باید در استان‌ها هم سازمان رأی را تشكیل دهیم سازمان رأی اگر شكل بگیرد در بلند مدت به سازمان هواداران تبدیل می‌شود كه مجموعه اصلاح‌طلبی خواهند بود كه تمایل به همكاری حاشیه‌ای با حزب را هم دارند كه علاوه بر بحث انتخابات و رأی كارهای دیگری را هم می‌توانند انجام دهند. مثلاً در تهران می‌توانند در شورایاری‌ها حضور یابند و فعالیت‌های اجتماعی هم انجام دهند یعنی اگر سازمان رأی خوب شكل بگیرد می‌تواند ضعف اصلاح‌طلبان در ارتباط با بدنه اجتماعی را برطرف كند.

میردامادی با بیان اینكه «روند حركت ائتلاف اصلاح‌طلبان مثبت است و فضای سیاسی جامعه هم برای اصلاح‌طلبان مثبت است»، گفت: برداشت ما این است كه به تدریج نارضایتی از عملكرد دولت رو به افزایش است و اگر روی این نارضایتی خوب كار شود در انتخابات در كنار برنامه‌های ایجابی به نقطه مثبتی برای ما تبدیل می‌شود. در انتخابات مجلس هشتم سنگینی فضا به سمت كسانی خواهد بود كه الان در رأس كار هستند و نتوانسته‌اند رضایت مردم را به دست آورند.

وی با اشاره به جنگ روانی جناح‌ها علیه نیروهای اصلاح‌طلب گفت: طرف مقابل وارد جنگ روانی علیه ما شده و می‌خواهندكاری كنند كه اصلاح‌طلبان خودشان عقب‌نشینی كنند و وارد میدان نشوند. 

ميردامادی يادآور شد: شایعات مكرری گفته می‌شود كه مثلاً همه كسانی كه در انتخابات‌ مجلس هفتم رد صلاحیت شده بودند مجددا رد صلاحیت می‌شوند،‌ این سخنان جنگ روانی علیه اصلاح‌طلبان است تا آنها وارد انتخابات نشوند كه هزینه جناح مقابل كم شود، ‌چرا كه حتماً جناح مقابل براحتی نمی‌تواند در این حد رد صلاحیت انجام دهد و جمع‌بندی ما نیز این است كه حتماً باید كاری كنیم كه دوستان وارد عرصه انتخابات شوند و حتی اگر احتمال ردصلاحیت هم وجود داشته باشد باید در حوزه‌های مختلف چند برابر كاندید داشته باشیم تا اگر رد صلاحیت شدند دستمان خالی نماند.

میردامادی تصریح كرد: رد صلاحیت حتماً وجود خواهد داشت چرا كه در كشوری هستیم كه انتخابات آزاد در آن برگزار نمی‌شود و باید به حداقل‌هایی اكتفا كنیم. مشكلی كه در گذشته با دوستان تحریمی داشتیم و حالا كمتر شده‌ این است كه اگر می‌گوییم اصلاحات، راه اصلاحات همین است كه با وجود همه موانع باید آن را طی كرد اگر اینگونه موانع نبود كه اصلاحاتی نیاز نداشتیم.

رییس كمیسيون سیاست خارجی در مجلس ششم تجربه انتخابات اخیر تركیه را برای اصلاح‌طلبان آموزنده ارزیابی كرد و گفت: ما در ایران با شورای نگهبان روبرو هستیم و اصلاح طلبان تركیه همین كشمكش را‌ ‌با ارتش و نظامی‌هایشان ‌دارند‌، در آنجا یك زمانی نماینده محجبه‌ای در مجلس بود كه بیرونش كردند‌ یا نجم‌الدین اربكان را كه نخست وزیر بود هم از نخست وزیری عزل كردند و هم زندانی كردند، اما به هر حال آنها خسته نشدند و مسیرشان را ادامه دادند تا اینكه امروز حزب عدالت و توسعه از آن بیرون آمده است. 

وی افزود: از جمله كارهای خوبی كه حزب عدالت و توسعه در تركیه انجام داده سازمان رأی است با یك سازمان رأی قوی تشكیل دادند ابتدا در انتخابات شوراها و سپس در انتخابات بعدی پیروز شدند.

ميردامادی ادامه داد: در بحث انتخابات علی رغم همه مشكلات و رد صلاحیت‌ها باید حضور یابیم و به تدریج به هدفمان برسیم در انتخابات مجلس هفتم رد صلاحیت گسترده را تجربه كردیم اما در انتخابات ریاست جمهوری به گونه‌ای دیگر عمل شد، در انتخابات شوراها هم متفاوت با هر دو آنها عمل شد، فكر می‌كنیم در انتخابات مجلس می‌توانیم به گونه‌ای عمل كنیم كه حداقل شرایط را داشته باشیم، تا حدی باید فضای عمومی بهتر شود. در داخل اگر بتوانیم یك اراده عمومی را ایجاد كنیم و یك خواست قوی ایجاد كنیم امكان تخلف طرف مقابل كمتر می‌شود، تنها چیزی كه تخلف را كمتر می‌كند خواست و اراده عمومی است.

میردامادی با بیان اینكه «طرف مقابل می‌خواهد به طرق مختلف كاری كند خواستش را به وسیله خود ما محقق كند»، تصریح كرد: ما باید متوجه این مساله باشیم و مشكلی كه با برخی دوستان داریم این است كه مكرر اعلام می‌كنند كه وارد انتخابات نمی‌شویم در مورد دوستان حزب گفته‌ایم كه همه اعضای مشاركت در كاندیدا شدن یا نشدن ‌تابع نظر حزب خواهند بود.‌
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین