کد خبر: ۶۴۴۱۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۰
رییس اتاق بازرگانی ایران و چین پاسخ داد:

چه کسانی بیشترین آسیب را از کرونا دیدند؟

رییس اتاق بازرگانی ایران و چین معتقد است در شرایط فعلی، دولت باید با ارزیابی دقیق از میزان آسیب وارد شده به بخش‌های مختلف، از اقشاری که بیشترین آسیب را دیدند، حمایتی هدفمند داشته باشد.
آفتاب‌‌نیوز :

مجیدرضا حریری در پاسخ به این سوال که آیا دولت‌های مختلف جهان راهبردی واحد در برابر آسیب‌های اقتصادی کرونا چه کسانی بیشترین آسیب را از کرونا دیدند؟دارند، گفت: در چنین شرایطی آنچه که قطعی است، لزوم ورود دولت‌ها به عرصه و حمایت از اقتصاد و اقشار مختلف جامعه‌شان است؛ اما اینکه این شیوه حمایت چگونه اجرایی شود، قطعا بسته به موقعیت اقتصادی هر دولت و شرایط داخلی کشورهاست.

به گفته وی، آنچه که چین اجرایی کرده لزوما با آنچه که در آمریکا اجرا می‌شود یکی نیست. از سوی دیگر برای مثال بسته دو هزار میلیارد دلاری حمایتی دولت از اقتصاد آمریکا با توجه به حجم و گستردگی اقتصاد این کشور حتی می‌تواند از عدد ۱۰۰ هزار میلیارد تومان ما در داخل ایران نیز کوچک‌تر باشد. از این رو نمی‌توان نقشه دولت‌ها برای مقابله با کرونا را ثابت دید یا از آنها الگوبرداری کرد.

رییس اتاق بازرگانی ایران و چین، با بیان اینکه در ایران دو قشر و گروه بیشترین آسیب را دیده و نیاز به حمایت دارند، اظهار کرد: یکی از این اقشار، حقوق بگیران ثابت همچون کارگران و کارمندان هستند که با توجه به موقعیت اقتصادی به وجود آمده، احتمال بیکار شدنشان وجود دارد. در چنین موقعیتی، دولت اعلام کرده که به کارفرمایان برای جلوگیری از اخراج نیروهایشان وام می‌دهد. این روش شاید کارایی کم‌تری دارد و احتمال ایجاد فضای رانت را نیز بالا می‌برد. در حالی که اگر روی بیمه بیکاری سرمایه گذاری کنیم، حمایت از کارگران به شکل مستقیم انجام می‌گیرد تا این قشر بتوانند این دوران را پشت سر بگذارند.

حریری ادامه داد: گروه دومی که نیاز جدی به حمایت دارند فعالان در عرصه خدمات هستند. بخش قابل توجهی از اقتصاد ما را بخش خدمات مدیریت می‌کند و اگر ما تولید را دریابیم اما خدمات را فراموش کنیم، عملا اقتصاد ما از حرکت می‌ایستد. شرکت‌های فعال در حوزه‌های توزیع خدمات باید فعال بمانند و در این دوره از آنها حمایت جدی شود.

به گفته وی، کارگران روزمزد، صاحبان مشاغل فصلی و افرادی که درآمد ثابت ندارند و در این دوره آسیب دیده‌اند نیز دیگر اولویت جدی در حمایت‌ها به شمار می‌روند.

رییس اتاق بازرگانی ایران و چین در پاسخ به این سوال که آیا منابع مالی دولت، امکان حمایت از این اولویت‌ها را فراهم می‌کند، گفت: دولت ما با توجه به تحریم‌ها و مشکلات، پیش از کرونا نیز با محدودیت منابع مالی مواجه بود و امروز باید دید برای این حمایت چه منابعی فراهم خواهد شد. ما در برخی مشکلات اقتصادی، نیاز به راه حل‌های سیاسی داشتیم و با ورود کرونا این امید وجود دارد که با همدلی و هم‌نظری، تصمیماتی اتخاذ شود که به ورود منابع مالی به کشور و کاهش مشکلات تحت تاثیر این ویروس کمک کند.

پس از همه گیر شدن کرونا، بسیاری از دولتها اعلام کرده‌اند که به منظور جلوگیری از تبعات اقتصادی ناشی از آن، به اقتصادشان منابع مالی جدید تزریق می‌کنند.
در ایران نیز دولت اعلام کرده در کنار برخی تسهیلات، منابع مالی جدیدی را به اقتصاد وارد خواهد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
احمدطاهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
0
0
اگر منصفانه بخواهیم حرف بزنیم اینکه شوخی کردیم یا جدی علم پزشکی تعارف بردارنیست دریک کشورکوچک افریقایی ناگهان ابولا پیدا شد جامعه جهانی بلند شدند وجلو رشد آنرا گرفتند اما گفتند این ویروس از کشوری فقیر بود که امکانات پزشکی ضعیفی داشت اما ویروس های زیرمجموعه کرونا ازسارس تا کویید۱۹وغیره سرمنشع آن چین بوده ازحیوانانی وحشی که بدنشان بشدت قوی در مقابل این ویروس اما از حیوان وحشی چگونه به انسان منتقل شد وانهم از کشورپیشرفته چین علت آن نه بخاطر بهداشت ضعیف بلکه نوع تغذیه غلط آنها بود وقتی آنها ازقبل می‌دانستند چرا جلو مصرف گوشت این حیوانات رانگرفتند و باعث دو مسیله شدند اول انقراض حیوانات وحشی دوم انتشار بیماری پس باید جامعه جهانی فکری کند کشورهایی که باعث این انتشار ویروس میگردند باید جوابگو باشند
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین