این شرکت داروسازی بدون اشاره نام و ویژگی های این واکسن یادآور شد که قراردادی بالغ بر یک میلیارد دلار با دولت آمریکا برای تامین مالی تحقیقات مربوط به این واکسن امضا کرده است.
به گزارش شبکه خبری سیانبیسی، برنامه این شرکت، تولید بیش از یک میلیارد دُز از این واکسن است.
شرکت مزبور تاکید کرد که داوطلبان دریافت واکسن را گزینش کرده است و از شهریور ماه آزمایش روی آنها را آغاز می کند.
ویروس کرونا که ابتدا در ووهان چین شیوع یافت، به اکثر کشورهای سراسر جهان سرایت کرده است.
آمریکا در حال حاضر بیشترین موارد ابتلا در جهان را داراست و اکثر مبتلایان ساکن نیویورک هستند. بیمارستان های نیویورک با کمبود منابع مورد نیاز برای مداوای بیماری کووید – ۱۹ روبه رو شده اند.
شرکت جانسون اند جانسون چندی پیش اعلام کرد که کار روی تولید واکسن کرونا را با همان فناوری استفاده شده برای ساخت واکسن ابولا آغاز کرده است.
اقدامات جهانی به منظور تولید واکسنی برای کرونا که بیش از ۳۴ هزار نفر را در سراسر جهان به کام مرگ کشانده است، جریان دارد. اما کارشناسان هشدار داده اند که آماده شدن این واکسن ممکن است بیش از یک سال طول بکشد.
در نبود واکسن، برخی مقام های بهداشتی داروی ضد ویروسی «رمدیسویر» (Remdesivir) را که به عنوان درمان احتمالی در جریان شیوع ابولا آزمایش می شد، مورد استفاده قرار داده اند.
به گفته «رابرت ردفیلد» مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، این دارو در ایالت واشنگتن برای مداوای بیماران مبتلا به کووید – ۱۹ مورد مصرف قرار گرفته است.