کد خبر: ۶۴۸۲۶۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱
سازمان امنیت ملی آمریکا:

نور خورشید ویروس کرونا را به سرعت نابود می‌کند

متخصصان سازمان امنیت ملی آمریکا دریافتند نور خورشید ویروس کرونا را به سرعت نابود می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری مدیکال نیوز، به گفته مشاور فنی سازمان امنیت ملی آمریکا، محققان دولتی دریافتند پرتوهای ماوراء‌بنفش موجود در نور خورشید توانایی از بین بردن ویروس کرونا را دارد و این امر امید به کاهش شیوع بیماری را در فصل تابستان افزایش می‌دهد.

به گفته او: «مهمترین مشاهدات این متخصصان حاکی از آن است که نور خورشید موجب نابودی ویروس کرونا در سطوح و هوا می‌شود. دما و رطوبت بالا نیز اثر مشابهی بر ویروس دارند و ادامه حیات آن را با دشواری مواجه می‌کنند.»

نور خورشید ویروس کرونا را به سرعت نابود می‌کند

بخش عمده این تحقیقات در مرکز ملی تجزیه و تحلیل دفاع زیستی و اقدامات متقابل آمریکا واقع در مریلند انجام گرفته است. بر اساس این تحقیقات نیمه‌عمر ویروس (یعنی مدت زمان لازم برای کاهش تعداد ویروس‌ها به میزان نصف تعداد اولیه) در دمای ۲۱ تا ۲۴ درجه سانتیگراد و رطوبت ۲۰ درصد در سطوح غیرمتخلخل مانند دستگیره در و فولاد ضدزنگ، معادل ۱۸ ساعت است؛ اما با افزایش رطوبت تا ۸۰ درصد، نیمه عمر آن به ۶ ساعت کاهش می‌یابد و با اضافه شدن نور خورشید به معادله، این زمان به ۲ ساعت تقلیل می‌یابد. همچنین نیمه عمر ویروس به شکل معلق در هوا در دمای ۲۱ تا ۲۴ درجه سانتیگراد و رطوبت ۲۰ درصد، حدود یک ساعت است که با تابش پرتوهای نور خورشید این زمان به ۱.۵ دقیقه کاهش می‌یابد.

بر اساس این نتایج، در شرایط مشابه آنچه در تابستان ایجاد می‌شود، شدت انتقال این ویروس کاهش خواهد یافت.

البته در حال حاضر این تحقیقات برای بازبینی متخصصان منتشر نشده و به همین علت اظهار نظر تخصصی در مورد متودولوژی و یافته‌های این تحقیقات دشوار است.

از مدت‌ها قبل مشخص شده که نور ماوراء‌بنفش موجب نابودی مواد ژنتیکی و قابلیت تولید مثل ویروس شده و دارای اثر ضدعفونی کنندگی است. اما سوال اصلی اینجاست که شدت و طول موج پرتوهای ماوراء‌بنفش مورد استفاده در آزمایشات چه میزان بوده و آیا این مقادیر با ویژگی‌های نور خورشید در تابستان تا چه حد منطبق است.

ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
0
2
"اما سوال اصلی اینجاست که شدت و طول موج پرتوهای ماوراء‌بنفش مورد استفاده در آزمایشات چه میزان بوده و آیا این مقادیر با ویژگی‌های نور خورشید در تابستان تا چه حد منطبق است" یعنی نویسنده متن حالیشه ولی دانشمندان حالیشون نیست که طول موج خورشید در تابستان چیه!!!؟؟؟؟ جل الخالق
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
2
1
ترامپ هم نظریه احمقانه خود را بر اساس همین فرضیه داده است که گفته نور خورشید را به داخل بدن تزریق کنید. در صورتیکه متخصصان گفته اند مطالعات نشان میدهد که نور خورشید سرعت انتشار ویروس را مقداری کاهش میدهد نه اینکه ویروس را میکشد یا مریض را درمان میکند. لطفا خبرهای مربوط به کرونا را با دقت بیشتری پخش کنید چون این روزها خبرهای دروغ زیاد گفته میشود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
0
0
دانشمندان در آزمایشات خود از سلول‌های کلیوی میمون سبز آفریقایی که به ویروس کرونا مبتلا بود، استفاده کردند. این سلول‌ها درون لوله‌هایی با دو نوع محیط مختلف پاک و آلوده قرار گرفتند، همچنین در این آزمایش از پروتئین‌های حیوانی برای شبیه سازی آلودگی بیولوژیکی موجود در نمونه‌های واقعی مانند سواب‌های خوراکی استفاده شد.

این تیم مطابق پروتکل‌های استاندارد پاکسازی، هر دو نمونه را به مدت ۱۴۰ ساعت در دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) گرم کردند. ویروس‌ها در محیط پاک کاملاً غیرفعال شدند، اما در محیط آلوده زنده مانده و شروع به تکثیر در آن دما کردند.

برای اینکه ویروس در واقع غیرفعال شود، محققان مجبور بودند دما را به مدت ۱۵ دقیقه تا نزدیکی نقطه جوش آب افزایش دهند.
پروتکل گرم کردن نمونه‌های ویروسی تا ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) به مدت یک ساعت در بسیاری از آزمایشگاه‌ها که با ویروس‌های کشنده مختلف از جمله ابولا کار می‌کنند، استاندارد است.
نویسنده چطوری در 24 درجه میخواهد ویروس را شکست دهد؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
0
1
خوش به حال اونهایی که هاله نور از خودشان در میکنند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین