آفتابنیوز : آفتاب : احمد زید آبادی در یادداشتی نوشته است:
"چنين به نظر ميرسد كه بخشي از طرفداران كانديداهاي رقيب احمدينژاد، در طول مبارزات انتخاباتي، با چنان نفرتي درباره او سخن گفتهاند كه پذيرش واقعيت تازه برايشان دشوار خواهد بود. احتمال دارد اين دسته از افراد، بيتوجه به روندي كه خود بدان مشروعيت دادهاند، حتي منتظر عملكرد دولت احمدينژاد نمانند و حملات سابق خود را به وي ادامه دهند، حملاتي كه گاهي اوقات به جاي پرداختن به مسائل و مشكلات اصولي، به تمسخر شكل و قيافه طرف تقليل پيدا ميكرد!
كساني نيز ممكن است بر اثر خشم ناشي از پيروزي احمدينژاد، زبان نقد را به تهاجم لفظي عليه مقاماتي كه آنان را بازيگر پشت صحنه انتخابات ميدانند، تبديل كنند و همين تندزباني را به عنوان معيار تازه تحول طلبي در ايران تعريف نمايند.
وی اعلام داشته است:
همان طور كه پيش از اين نوشته بودم، زبان تند و تيز، ديگر گرهاي از مشكل مردم ايران نميگشايد و از اين پس استفاده از اين زبان جز دلزدگي بيشتر جامعه، ارضاء كاذب شخصي و تحريك طرف مقابل حاصلي ندارد.
وی تاکید کرده است:
تحول خواهان بدون آنكه آرزوي شكست دولت احمدينژاد براي تحقق وعدههايش را در سر داشته باشند، بايد از يك سو در جهت دستيابي به حقوق ابتدايي خود از قبيل حق آزادي بيان، حق تشكيل حزب، حق برگزاري تجمعات قانوني، حق استفاده مساوي از امكانات عمومي كشور و ... با استفاده از شيوههاي اعتراضي مسالمتآميز تلاش كنند و از ديگر سو، با نقد صريح و بيپرده معضلات اجتماعي كشور، دولت آينده را در جهت اجراي وعدههاي خود به پاسخگويي وادار سازند.
به باور من، اگر نيروهاي تحول خواه در اين جهت حركت كنند، نظام سياسي نه بهانهاي براي سركوب آنها و نه در ميان مدت امكاني براي ناديده گرفتن آنان خواهد داشت.
وی همچنین یاد آور شده است:
با اين همه، اگر به رغم اين تمهيدات از سوي نيروهاي مخالف و منتقد، دولت آينده بخواهد با پايمال كردن حقوق شهروندان و ناديده انگاشتن وعدههاي خود در جهت مهار فقر و فساد و تبعيض، تندروي پيشه كند و براي سرپوش گذاشتن بر ناتواناييهاي خود به بحرانسازي در عرصه داخلي و بينالمللي بپردازد، مسئول فجايع ناشي از اين نوع رفتارها دولت و حاميانش خواهند بود.